Vastuullisuus Restelissä

Jotta voit nauttia elämästä. Mitä se tarkoittaa meille? Se tarkoittaa, että helpotamme asiakkaidemme arkea tarjoamalla mahdollisuuden vaivattomaan ja turvalliseen syömiseen sekä tuomme elämyksiä ja ajanvietettä asiakkaidemme elämään. Teemme päivittäin työtä vastuullisuutemme eteen, jotta asiakkaamme ja henkilökuntamme voivat nauttia elämästään. Asiakkaiden ja henkilökunnan lisäksi tämä tarkoittaa myös ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolehtimista.

Restel on Tradeka-Yhtiöiden omistama suomalainen ravintola-alan palveluyritys

Omistajaohjauksemme kautta vastuullisuuttamme määrittävät YK:n Global Compact -sitoumus ja Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteet. Vastuullisuustyömme on tavoitteellista ja mitattavaa ja sen tuloksia seurataan vuosittain. Restel on mukana omistajansa Tradeka Oy:n vastuullisuusraportissa, josta pääsee kattavasti tarkastelemaan tuloksiamme ja tavoitteidemme saavuttamista.

Kestävän kehityksen tavoitteet Restelissä.

Vastuullisuus näkyy monin tavoin toiminnassamme

Henkilöstön hyvinvointi

Henkilökunnan hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Työntekijöiden kuunteleminen, työturvallisuudesta huolehtiminen, työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö ovat keskeisiä seikkoja sen luomisessa.

Ympäristö ja ilmasto

Vastuulliset ilmastoteot ja ympäristönsuojelu ovat osa toimintaamme. Muun muassa materiaalitehokkuus, ruokahävikin vähentäminen ja energiatehokkuus huomioidaan arjessamme ja toimintatavoissamme.

Hyvä hallintotapa

Taloudellisesti kestävä toimintatapa ja hyvä hallintotapa ovat sisällytettyjä toimintaamme, aivan kuten jatkuva kustannustehokkuus, kilpailukyky ja hyvä kannattavuus. Toimintaamme viitoittavat eettiset periaatteet ja lainsäädäntö.

Yhteisön hyvinvointi

Kannamme sosiaalista vastuuta ja toimimme määrätietoisesti sen eteen, jotta yhteisön hyvinvoinnin lisääntyminen edistyisi. Tarjoamme työtä monille nuorille ja valmennamme nuoria työelämään. Restelin työllistävä vaikutus onkin huomattavan suuri.

Lue lisää vastuullisuudesta

Restelin eettiset periaatteet

Eettiset periaatteet ohjaavat koko Restelin toimintaa. Eettisillä periaatteilla varmistamme yhteiset pelisäännöt.

Restel whistleblowing

Restel haluaa toimia vastuullisesti, läpinäkyvästi ja luotettavasti; siksi olemme ottaneet käyttöön whistleblowing-ilmoituskanavan, jonne voi ilmoittaa Restel-konsernissa havaitusta vastuuttomasta toiminnasta tai väärinkäytöksestä. Puutumme havaittuihin poikkeamiin mahdollisimman nopeasti.

Nuoret työntekijät Restelillä
Restelin ravintoloiden hiilijalanjälki

Restelin tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä ja kestävää työtä niin ihmisoikeuksien, hyvän hallinnon kuin ympäristönkin osalta. Osana vastuullisuusstrategiaa Restel julkaisee ravintoloidensa hiilijalanjäljen.

Burger Kingin vastuullisuus

Burger Kingille yritysvastuu ei merkitse ainoastaan vahvaa tulosta, vaan siihen sisältyy kaikkien toimintojen vaikutusten tarkastelu.

Taco Bellin vastuullisuus

Tutustu tarkemmin vastuullisuuteen Taco Bellin näkökulmasta. Tiesitkö, että työkielenämme on myös englanti? Näin voimme tarjotata työpaikan erilaisista taustoista tuleville.

Food & Eventsin vastuullisuus

Food&Events -ketjun vastuullisuus näkyy valinnoissamme. Minimoimme hävikkiä ja teemme töitä kierrätyksen eteen.

Tutustu vastuullisuustekoihimme

Suomen ravintola-alan suuret toimijat yhdistävät voimansa yhteisen turvallisuuden edistämiseksi

McDonald’s, Hesburger, Kotipizza, Restel, SOK ja Subway ovat yhdessä sitoutuneet hallituksen linjauksiin rajoittaa julkisia kokoontumisia ja välttää t…

Pilotoimme kotiinkuljetusta Itiksen Taco Bellissä 18.3.-21.3.

Meille Restelillä on ensisijaisen tärkeää asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys. Pyrimme omalla toiminnallamme estämään koronaviruksen leviämistä j…