Siirry sisältöön

Restel brändit

Konsernimme tarjoaa suuren määrän erilaisia ravintolakonsepteja pikaruokaravintoloista juoma-, tapahtuma- ja ruokaravintoloihin. Brändiportfolioomme kuuluu monia tunnettuja ja suosittuja brändejä.

Burger King

Kaikki BURGER KING® -klassikkopihvit valmistetaan sataprosenttisesta naudanlihasta, ja pihvit grillataan aidossa liekkigrillissä. Seesaminsiemensämpylät valmistetaan Suomessa, ja työntekijät valmistelevat rapeat salaatit ja viipaloivat raikkaat tomaatit ja sipulit käsin joka päivä tuoreuden takaamiseksi.

Rax

Rax Pizzabuffetissa jokainen saa koota oman makunsa mukaisen annoksen vaikkapa herkullista pizzaa, raikasta salaattia tai suussa sulavaa pehmytjäätelöä. Tarjolla on kymmeniä maukkaita vaihtoehtoja, joilla herkutella.

Taco Bell

Kaikki sai alkunsa Kaliforniasta vuonna 1962, jolloin Glen Bell avasi ensimmäisen Taco Bell -ravintolansa Etelä-Kaliforniaan. 55 vuotta myöhemmin tacokellot soivat yhteensä yli 7000 ravintolassa 28 eri maassa ja Taco Bell on noussut maailman suurimmaksi meksikolaistyyliseksi franchise-periaatteella toimivaksi pikaruokaketjuksi. ”Live más!

Classic Pizza

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, jatkuvasti uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen.

Makaronitehdas

Makaronitehtaassa keskitymme yhteen asiaan: Tekemään Suomen parasta ja tuoreinta luomupastaa. Herkullisen ruoan lisäksi tarjoamme laadukkaan viinivalikoiman, osaavan ja ystävällisen palvelun ja viihtyisän ravintolamiljöön.

Food&Events Tapahtumaravintolat

Food&Events Tapahtumaravintolat toimii Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Kansallisoopperassa ja -baletissa, Helsingin Tanssin talolla, Espoon Metro-areenalla, Lahden Sibeliustalolla sekä Jyväskylän Paviljongissa.

Ruokaravintolat

Ravintoloihin kuuluvat muun muassa tunnelmallinen Mestaritalli Töölössä, perinteikäs ravintola Central Helsingissä, kodikas Martina Porissa, merellinen Keisarinsatama Kotkassa ja savolainen muikkuravintola Sampo Kuopiossa. Sporttiravintoloiden kultamitalisti O’Learys tarjoaa pohjoisamerikkalaista ruoka- ja urheilukulttuuria kauppakeskus Isossa Omenassa.

Wanha Mestari

Olemme konstailematon ja tunnelmaltaan viihtyisä ravintolaketju, jossa voit huoletta löysätä kravattia. Wanhoissa Mestareissa voit kuluttaa aikaa päivälehtien ja oluen kera tai tavata rennosti tuttuja omassa kantapaikassa. Ensimmäiset vaahtoavat juomat laskettiin Wanha Mestari Vaasan kuparinvärisestä hanasta vuonna 1987.

Kaarle XII

Kaarle XII on Helsingin yöelämän menomesta. Kuusi baaria, kolme erilaista musiikkimaailmaa ja kaksi tanssilattiaa pitävät huolen vaativammastakin juhlijasta. Meillä järjestät myös unohtumattomat yksityistilaisuudet.