Siirry sisältöön

Restelin mobiilisovelluksilla tilaat helposti

Resteliltä löydät useita mobiilisovelluksia, joilla tilaat helposti ruokaa ravintoloista tai tapahtumista. Sovelluksista löydät esimerkiksi ennakkotilausmahdollisuuden, take away-palvelun sekä maistuvia etukuponkeja.

Nopeaa asiointia

Haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman helppoja ja nopeita tilaustapoja. Voit tehdä tilauksesi kätevästi Food&Events-, Burger King-, Taco Bell- ja Rax-sovellusten kautta.

Voit nauttia tilauksesi paikan päällä tai napata sen take awayna matkallesi mukaan. Ajasta tilauksesi olemaan valmiina tiettyyn kellon aikaan ja minimoit näin odotteluun käytettävän ajan.

Kaikki appit on ladattavissa Google Play- ja Appstore-sovelluskaupoista. Food&Events appia voit myös käyttää mobiilisovelluksen lisäksi normaalisti selaimella foodandevents.app -osoitteessa. Katso siis lähin ravintolasi ja tee tilauksesi nyt!

Edut aina mukanasi

Kuukausittain vaihtuvat Burger Kingin, Taco Bellin ja Raxin etukupongit löydät aina puhelimestasi. Hyödynnä herkulliset kupongit tilaamalla sovelluksella ja samalla kerrytät tilauksistasi myös etupisteitä.

Kerrytä pisteitä

Burger Kingin, Raxin ja Taco Bellin sovelluksissa tehdyistä ostoista kerrytät Loyalty-pisteitä (poislukien kuljetusmaksut), joilla voit lunastaa ilmaisia tuotepalkintoja. Pisteet ovat voimassa 12 kk:tta keräyspäivästä.

Tilaa tapahtuman tarjoilut ennakkoon

Resteliltä löytyy useita tapahtumaravintoloita, joiden tapahtumiin voit tehdä ennakkotilauksia tarjoiluista Restiksen tai Food&Events-sovelluksen kautta. Voit tilata tarjoilut nautittavaksi ennen tapahtumaa tai vaikka ensimmäiselle väliajalle. Näin säästyt jonottamiselta kun voit vain kävellä suoraan ennalta katettuun pöytään ja maksimoit elämyksesi maittavilla tarjoiluilla!

Tällä hetkellä ennakkoon tilaaminen onnistuu Lahden Sibeliustalon, Jyväskylän Paviljongin, Metro Areenan sekä Tanssin talon tilaisuuksiin.