Siirry sisältöön

Restel työpaikkana

Restel on Suomen suurimpia ravintola-alan yrityksiä ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi työ yökerhossa, ruokaravintolassa, suurten kulttuuritalojen ja areenoiden ravintoloissa tai vaikkapa kansainvälisissä BURGER KING® tai Taco Bell -pikaruokaketjuissa, tulit oikealle rekrytointisivulle!

Meille töihin?

Olitpa sitten hakemassa ensimmäistä työpaikkaasi tai uusia haasteita urallesi, Restel tarjoaa työmahdollisuuksia kaiken tasoisille osaajille aloittelevista tarjoilijoista kokeneisiin ravintolapäälliköihin. Oikeanlaisella asenteella ja määrätietoisuudella pääset etenemään urallasi nopeallakin aikataululla!

Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti ympäri maan aina Helsingistä Rovaniemelle saakka.

Jos nyt ei avoinna ei ole sinulle sopivaa paikkaa, voit aina jättää meille avoimen hakemuksen . Avointa hakua ja osaa muista hakuprosesseista operoi kumppanimme Barona.

Rekrytointeja koskeva rekisteriseloste löytyy täältä.

Nuorten kesätyömahdollisuudet Restelillä

Kiinnostaako kingi duuni Burger Kingissä? Vai haluatko elää enemmän Taco Bellin tehtävissä? In these brands we also sometimes speak English at work. Olisiko valintasi sittenkin rento Rax Pizzabuffet tai kodikkaan tyylikäs Classic Pizza Restaurant? Miltä kuulostaisi päästä tapahtumien sykkeeseen tapahtumataloihimme? Näiden ketjujemme lisäksi meiltä löytyy myös kourallinen perinteisempiä ruokaravintoloita, joissa pääset à la carte -annosten makuun. Meiltä löytyy siis ravintolahommia erilaisissa brändeissä ja ympäristöissä aika laidasta laitaan.

Innostuitko jostakin ketjustamme? Älä sitten aikaile, vaan ota suunta kohti sinua kiinnostavaa toimipaikkaa ja käy rohkeasti kysymässä kesätöitä. Paras aika tiedusteluille on aamu- tai iltapäivisin, ennen ja jälkeen lounasruuhkan.

Kesäsetelityö
Kesäseteli on kunnan tai kaupungin nuorelle tarjoama avustus, jonka ideana on helpottaa nuorten työllistymistä ensimmäiseen kesätyöpaikkaansa. Noudatamme kesäsetelityöntekijöidemme kanssa kesäsetelin asettamia ehtoja.
Kesäseteliläisille maksamme aina Maran työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Tutustu ja tienaa -kesätyöharjoittelu
Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu tarjoaa peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, VALMA (1.8.2022 alkaen TUVA) ja TELMA-koulutuksiin osallistuville sekä lukiolaisille mahdollisuuden 2 viikon tutustumisjaksoon ravintola-alalla.

Vuonna 2023 harjoittelun kesto on kaksi viikkoa (kymmenen työpäivää) ja se voidaan sijoittaa 1.6.-31.8. väliselle ajalle. Työpäivän pituus on 6 tuntia sijoittuen ma-pe kello 8.00-18.00 välille.

Harjoittelusta maksetaan kiinteä palkkasumma, jonka suuruus on 395 euroa.

Voimme työllistää vain rajallisen määrän kesäsetelityöntekijöitä sekä tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijoita toimipaikoissamme, joten mitä nopeammin haet, sitä varmemmin sinulle löytyy hommia kesäksi.

P.S. jos etsit töitä koko kesäksi tai pidemmäksikin aikaa, löydät avoimet työpaikkamme alla olevasta listauksesta.

Lue lisää Restelistä työpaikkana

Millainen Restel on työpaikkana

Huikeat henkilöstöedut

Kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet