Siirry sisältöön

Millainen Restel on työpaikkana?

Henkilöstö- ja asiakaslähtöisen strategiamme tavoitteena on tarjota erinomainen työpaikka sekä erinomaista asiakaspalvelua tunnettuja brändejämme hyödyntäen.

Laajennamme liiketoimintaamme uusien toimipaikkojen avauksilla, uudistamalla olemassa olevia toimipaikkoja sekä tarjoamalla jatkuvasti satoja uusia työpaikkoja. Restelillä työskentelee tuhansia alan huippuammattilaisia sadoissa toimipaikoissa ympäri Suomen.

Etsimme jatkuvasti uusia tulevaisuuden tekijöitä vaihteleviin ja monipuolisiin tehtäviin rakentamaan kanssamme entistä parempia makuelämyksiä. Olet sitten pitkän linjan ravintola-alan ammattilainen tai täysin noviisi, kaikille löytyy jotakin. Yleisimmät työtehtävämme ovat mm. pikaruokatyöntekijä, huoltamokahvilatyöntekijä, pizzeriatyöntekijä, vuoropäällikkö, à la carte -tarjoilija ja kokki, vain muutamia mainitaksemme. Meillä voit työllistyä myös täysin ilman aiempaa ravintola-alan kokemusta, sillä koulutamme alan työtehtäviin. Perehdytysohjelmamme ovat kattavia ja kestävät yksittäisistä päivistä useisiin viikkoihin.

Tarjoamme sinulle erinomaiset työkaverit, huikeita etenemismahdollisuuksia ja työtä toiveidesi mukaan. Jos haluat tehdä meillä töitä vain satunnaisesti, ota yhteyttä kumppaniimme Baronaan. Jos olet kiinnostunut pysyvämmästä työskentelystä, löydät avoimia työpaikkoja täältä.

Meillä työssä onnistuminen vaatii oikeaa asennetta. Jos sinulla on ”kyllä onnistuu” -asenne ja nautit intensiivisestä työtahdista, olet sopiva tiimiimme. Meillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä omistajamme Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.