Siirry sisältöön

Lahjakortti

Restelin ravintolalahjakorteilla herkullisten elämysten tarjoaminen on tehty helpoksi. Lahjakortit sopivat lapsellesi, kun haluat tarjota välipalasaldoa iltapäiviin tai vaikka synttärilahjaksi ystävälle. Kortin saaja voi valita makuunsa sopivan ravintolan monista Restelin ravintolavaihtoehdoista, kuten Burger King, Martina, Taco Bell tai Rax Pizzabuffet -ravintoloista.

Uudistamme lahjakorttijärjestelmäämme, emmekä valitettavasti tällä hetkellä myy lahjakortteja. Pahoittelemme tilannetta. Vanhat lahjakortit voi käyttää normaalisti ravintoloissamme voimassaoloajan mukaisesti. Korttia käyttämällä hyväksyt lahjakortin ehdot, jotka löydät www.getmybalance.com -osoitteesta.

Lahjakortti käy maksuvälineenä kassalla maksaessa Restelin ravintoloissa (pois lukien Classic Pizza, Makaronitehdas tai Bastion Bistro). Lahjakorttia ei voi siis käyttää muista kanavista (esim. Sovelluksissamme, Woltista tai Foodorasta) tilatessa.

Mikäli tilaat lahjakortin verkkokaupasta, se toimitetaan postitse ja toimitusaika on noin 5 arkipäivää. Kortti on voimassa 12 kuukautta lataushetkestä.

Kadonnutta tai varastettua korttia ei korvata eikä korttia vaihdeta rahaksi. Kortin saldon ja kortin käyttöehdot löydät lahjakortin QR-koodin skannaamalla tai lahjakortin portaalista.

Mikäli sinulla on kysyttävää lahjakorttiisi liittyen, laitathan viestiä asiakaspalautelomakkeen kautta.