Siirry sisältöön

Restel lahjakortin käyttöä koskevat ehdot 

Restel lahjakortti (jäljempänä ”Lahjakortti”) on Restel Oy (jäljempänä ”Restel”), y-tunnus 0828237–2, osoite Hämeentie 19, 00500 Helsinki, asiakkaalle myöntämä lahjakortti, johon sovelletaan näitä Lahjakortin käyttöä koskevia ehtoja. Lahjakortti ei ole henkilökohtainen. Käyttämällä Lahjakorttia asiakas hyväksyy nämä ehdot. 
 
Lahjakorttia voi käyttää ostoksiin kaikissa Restelin operoimissa ravintoloissa Suomessa. Lahjakortille ladattua saldoa voi käyttää joko yhdellä tai useammalla ostoskerralla. Jos asiakas haluaa tehdä ostoksen, jonka hinta ylittää Lahjakortille ladatun määrän, asiakkaan tulee maksaa erikseen Lahjakortin saldon ja ostoksen hinnan välinen erotus. Lahjakortin ajantasaisen saldon voi tarkastaa Restelin brändien sovelluksista. 
 
Asiakas voi ostaa yhden tai useamman Lahjakortin Restelin operoimista ravintoloista tai Restelin brändien sovelluksista. Asiakas voi määrittää itse Lahjakortille ladattavan saldon määrän euroina (10–500 €), kun Lahjakortti ostetaan ravintolasta tai sovelluksesta. Digitaalinen lahjakortti toimii ainoastaan suomalaisissa puhelinnumeroissa (ainoastaan puhelinnumeroissa, jotka alkavat maakohtaisella puhelinkoodilla +358). Huom! BURGER KING® -ravintoloiden itsepalvelukassalta ostettaviin lahjakortteihin voi ladata arvoa ennalta määritetyn summan 10–200 € väliltä. Digitaalisen lahjakortin osto ja käyttö vaatii käyttäjätunnuksen luomisen Restel brändin (BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet tai Food&Events) sovellukseen. Asiakas voi lisäksi ostaa digitaalisen lahjakortin Food & Events -sivujen nettiselainversiosta sekä Food&Events -verkkokaupasta.  Lahjakortin käytöstä ei veloiteta erillisiä kustannuksia. 
 
Lahjakortit aktivoidaan Lahjakortin oston tai toimituksen yhteydessä. Fyysinen lahjakortti on käytössä heti ostohetkestä ja digitaalinen lahjakortti on käytössä heti, kun se on toimitettu vastaanottajalle. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta latauksesta. Asiakkaalla ei ole oikeutta vaatia korvauksia Resteliltä, mikäli asiakas ei ole käyttänyt saldoa Lahjakortin voimassaoloajan aikana. 

Restelin brändien lahjakortit (Restel, BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet, Makaronitehdas ja Classic Pizza ravintolaketjut) toimivat kaikissa Restelin operoimissa ravintoloissa ja sovelluksissa. Mikäli digilahjakortti avataan sovelluksessa, lahjakortin visuaalinen ilme vaihtuu sen brändin mukaan, missä sovelluksessa lahjakortti on auki. 

Huom! Lahjakortti ei käy Classic Pizza Levillä eikä Holiday Clubin operoimissa Classic Pizzoissa (Caribia, Katinkulta, Saimaa, Tampereen Kylpylä). Lisäksi lahjakortit käyvät toistaiseksi maksuvälineenä vain BURGER KING® -ravintoloiden itsepalvelukassoilla sekä Burger King sovelluksessa. Lahjakortti ei ole myöskään käytettävissä Levin, Helsinki-Vantaan lentoaseman, Tallink Shuttle -laivojen tai Keskon operoimissa ravintoloissa BURGER KING® -ravintoloissa (Neste K Imatra, Neste K Lahti Kivistönmäki, Neste K Pukaron Paroni, Neste K Masku Riviera, Neste K Lappeenranta, Simolantie). 

Lahjakortin saldoa ei palauteta asiakkaalle. Restel ei vastaa hävinneistä, vahingoittuneista tai varastetuista Lahjakorteista eikä korvaa näitä uusilla Lahjakorteilla. Restelillä on oikeus mitätöidä Lahjakortti epäillessään Lahjakortin väärinkäytöstä. 

Lahjakortteihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme restispalaute@restel.fi.