Mestaritalli


Merikannontie 6, 00260 Helsinki

Mestaritalli on tunnelmallinen ja merellinen ravintola Taivallahdessa, Töölön kaupunginosassa

Mestaritalli palvelee 1.9. saakka, jonka jälkeen toimimme tilausravintolana koko talvikauden ajan.

Aukioloajat


Mestaritalli on avoinna su-to 11-22 ja pe-la 11-23.

Meritalli on avoinna ma-to 14-22, pe-la 12-00 ja su 12-22.

Ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Tänä kesänä Mestaritallissa nautitaan täysin uudistuneesta ala carté –listasta ja kesäsunnuntaisin tarjoillaan  sunnuntaibrunssi. Hyvän ruoan kruunaa loistava palvelu ja ruoat tarjoillaan aina asiakkaalle pöytään asti. Uutuutena Mestaritallin terassilla grillataan herkullisia hampurilaisia koko kesä!

Mestaritalli on useiden vuosikymmenien ajan ollut suosittu hääpaikka; asiantunteva henkilökunta, juuri remontoitu valoisa sali ja iso terassi luovat loistavat puitteet häille. Häiden lisäksi meillä on järjestetty muun muassa muistotilaisuuksia, karonkkia ja monia muita juhlia. Mestaritallin Merikabinetissa ja pääsalissa järjestetään myös yritystilaisuuksia ja kokouksia.

Ajankohtaista

Mestaritallin brunssi joka sunnuntai klo 11.00-15.00, hinta 25,90€.

18.8.2019 Mestaritallin brunssin ruokalista / menu (PDF) >


22.8.2019 Ravintola Mestari- ja meritallissa koko talon yksityistilaisuus.

Pöytävaraus

Varaa pöytä online-varausjärjestelmän kautta »   

Arkisin klo 10.00–15.00 voit tehdä pöytävarauksen myös myyntipalvelumme kautta ravintolat.mestaritalli@restel.fi tai puh. 020 749 8140. Iltaisin ja viikonloppuisin aukioloaikojen puitteissa voit olla yhteydessä puh. 020 749 8140.

À la carte

Tutustu ruokalistaan (PDF) >

Explore our menu (PDF) >

Tutustu terassin grillimenuun (PDF) >

Explore our terrace's grill menu (PDF) >

Meritalli

Meritalli on sympaattinen kesäterassi aivan Mestaritallin kyljessä. Terassilla nautit meren läheisyydestä, kuumista ja kylmistä juomista sekä Suomen kesästä parhaimmillaan. Terassillemme paistaa aurinko iltaan asti; Meillä pääset ihailemaan upeita auringonlaskuja ja tuntemaan kesäillan viimeiset auringonsäteet ihollasi. Tule viihtymään afterwork-hengessä, piipahtamaan kahville tai nauttimaan tunnelmasta meren rantaan.

Meritalli Facebookissa >

Meritalli Instagramissa >

P.S. Meritalliin koiravieraat ovat aina tervetulleita.

Häät ja juhlat

Mestaritalli on ollut useiden vuosikymmenien ajan suosittu hääjuhlapaikka ja on käytössä ympäri vuoden. Merellinen ja rauhallinen ympäristö Toivo Kuulan puiston kupeessa tarjoaa kauniin vehreät maisemat kesähäille ja vastaremontoitu Mestaritalli tarjoaa tyylikkäät puitteet juhlan järjestämiselle. Syksyllä taivaanranta maalautuu upeisiin auringonlaskuihin, ja talvisin ravintolassa nautitaan ympäröivästä valkoisesta hiljaisuudesta. Ammattitaitomme ja vuosien kokemus näkyy kaikessa mitä teemme; haluamme olla järjestämässä teille ikimuistoisen juhlapäivän.

Lue lisää häiden ja juhlien järjestämisestä Mestaritallissa >

Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse ravintolan aukioloaikoina 020 749 8140 tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi, niin jutellaan lisää.

Tutustu Hääesitteeseen (PDF) »

Muistotilaisuudet

Otamme osaa suruusi. Hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestäminen on joka tilanteessa raskasta ja me Mestaritallissa haluamme hieman keventää taakkaasi muistotilaisuuden järjestelyjen osalta. Meillä on pitkä kokemus arvokkaiden tilaisuuksien järjestämisestä ja tilamme soveltuvat niin pienen kuin isomman saattueen tilaisuuksiin. Me huolehdimme tarjoiluista, somistuksesta sekä palvelusta arvokkaasti, jolloin läheiset ja omaiset voivat keskittyä itse tilaisuuteen ja yhteisiin muistoihin.

Lue lisää muistotilaisuuden järjestämisestä Mestaritallissa >

Järjestä kokous

Järjestä merellinen kokous Mestaritallissa. Tilamme on muunneltavissa kokouksenne tarpeiden mukaan. Isommat kokoukset voi järjestää Pääsalissa, johon mahtuu kokoustamaan 84 henkilöä pöytien ääreen ja jopa 120 henkilöä ilman pöytiä. Takasalimme toimii kokoustilana alle 36 hengen kokouksille. Pieniin alle 24 hengen kokouksiin suosittelemme Merikabinettiamme, jossa on oma sisäänkäynti terassin kautta sekä omat wc- ja naulakkotilat.

Lue lisää Mestaritallin kokoustiloista >

Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse ravintolan aukioloaikoina 020 749 8140 tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Tutustu kokouspaketteihin >>

Sijainti ja liikenneyhteydet

Mestaritalli sijaitsee Taivallahdessa, Töölön kaupunginosassa. Toivo Kuulan puisto on aivan vieressä ja Soutustadion sijaitsee kivenheiton päässä.

Bussilinja 24 Erottajalta Seurasaareen ajaa Mechelininkatua pitkin, lähin pysäkki on aivan Sibeliuspuiston tuntumassa, josta kävelymatkaa Mestaritalliin on noin 5 minuuttia.

Lisäksi useat bussilinjat, jotka ajavat Runeberginkatua pitkin ovat hyviä vaihtoehtoja, lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, tästä matkaa kertyy noin 10 minuuttia.

Raitiovaunulla Mestaritallille pääsee linjoilla 2 sekä 8, lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, tästä Mestaritalliin matkaa kertyy noin 10 minuuttia.

Ravintolan pihapiirissä on rajoitettu määrä ilmaista paikoitustilaa.