Mestaritalli


Merikannontie 6, 00260 Helsinki

Tunnelmallinen ja merellinen ravintola Töölössä

Vappubrunssi 1.5.2019

Tutustu Vappubrunssiin

Äitienpäivälounas 12.5.2019

Tutustu Äitienpäivälounaaseen

Avaamme jälleen kesäkauden vappuna 2019, jonka jälkeen ravintola palvelee joka päivä aamusta iltaan.

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Kesäkaudella Mestaritallissa nautitaan maistuvasta lounas- ja salaattibuffetista, ja ravintola on oiva valinta myös illalliselle. Juuri remontoidun ravintolan tunnelmalliset puitteet kruunaavat tärkeimmänkin illan ja isolta terassilta voi ihailla kesäillan auringon viimeisiä säteitä. 

Mestaritalli on useiden vuosikymmenien ajan ollut suosittu hääpaikka; asiantunteva henkilökunta, juuri remontoitu valoisa sali ja iso terassi luovat loistavat puitteet häille. Häiden lisäksi meillä on järjestetty muun muassa muistotilaisuuksia, karonkkia ja monia muita juhlia. Mestaritallin Merikabinetissa ja pääsalissa järjestetään myös yritystilaisuuksia ja kokouksia.

Häät ja juhlat

Mestaritalli on ollut useiden vuosikymmenien ajan suosittu hääjuhlapaikka ja on käytössä ympäri vuoden. Merellinen ja rauhallinen ympäristö Toivo Kuulan puiston kupeessa tarjoaa kauniin vehreät maisemat kesähäille ja vastaremontoitu Mestaritalli tyylikkäät puitteet juhlan järjestämiselle. Syksyllä taivaanranta maalautuu upeisiin auringonlaskuihin, ja talvisin ravintolassa nautitaan ympäröivästä valkoisesta hiljaisuudesta. Ammattitaitomme ja vuosien kokemus näkyy kaikessa mitä teemme; haluamme olla järjestämässä teille ikimuistoisen juhlapäivän.

Hääjuhlien lisäksi Mestaritallissa on järjestetty lukuisia muitakin yksityistilaisuuksia, kuten muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä ja karonkkia. Olipa mielessäsi minkälaiset juhlat tahansa, saamme ne järjestymään.

Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse ravintolan aukioloaikoina 040 715 4222 tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi, niin jutellaan lisää.

Tutustu Hääesitteeseen (PDF) »

Istumapaikat ja tilat

Pääsali

Ravintolan pääsalissa voidaan järjestää juhlat jopa 160 henkilölle. Tila on jaettavissa kevyellä väliseinällä myös kahdeksi pienemmäksi tilaksi.

Pääsalista ei peritä tilavuokraa ensimmäiseltä viideltä tunnilta, kun ruokatarjoilut tilataan vähintään 60 aikuiselle. Mikäli tilaisuus kestää yli viisi tuntia, veloitamme ylimenevältä ajalta tilavuokraa 150 €/tunti. Voimme myös sopia etukäteen baarin takuumyynnistä, jonka ylittyessä tilavuokraa ei peritä. Ravintolan anniskeluoikeudet ovat klo 02.00 asti, valomerkki tulee viimeistään klo 01.30.

Merikabinetti

Pääsalin lisäksi vuokrattavana on 40 hengen Merikabinetti. Kabinetissa on helppo järjestää yksityinen tilaisuus oman sisäänkäynnin sekä wc- ja naulakkotilojen ansiosta. Merikabinetista on Mestaritallin parhaat merinäköalat! Merikabinetissa on av-laitteisto.

Kabinetissa on pyörillä liikuteltava 84 tuuman näyttö, jossa langaton kuvansiirto sekä erikseen pyydettäessä fläppitaulu. Merikabinetista ei peritä tilavuokraa ensimmäiseltä kolmelta tunnilta, kun ruokatarjoilut tilataan vähintään 20 aikuiselle. Mikäli tilaisuus kestää yli kolme tuntia, veloitamme ylimenevältä ajalta tilavuokraa 50 €/tunti.

Ruoka- ja juomatarjoilut

Koska kyseessä on ravintola, tulee ruoat ja juomat tilata Mestaritallilta. Ruokatarjoilu voidaan toteuttaa noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna, toiveidenne mukaan. Kutsutuille vieraille on kohteliasta tarjota ruokajuomat, mutta ruokailun jälkeen vierailla on myös mahdollisuus ostaa juomia omalla rahalla ravintolan baarista. Juomat veloitetaan aina toteutuneen kulutuksen mukaan.

Tutustu Mestaritallin buffet-menuihin tästä (PDF) »

Tutustu Mestaritallin Häämenuun tästä (PDF)»

Räätälöimme ruoka- ja juomatarjoilut aina tilaisuuden luonteen ja toiveidenne mukaan.

Ohjelma

Ravintolasalissa on mahdollista järjestää monenlaista ohjelmaa; tilaa on orkesterille ja tanssilattialle, stand-upille tai vaikka tanssiesitykselle. Buffetpöydät voidaan kerätä pois ruokailun jälkeen ja vapautunutta tilaa voidaan käyttää vaikka tanssilattiana. Salissa on lautalattia, jolla on miellyttävää tanssia.

Pääsalissa on ravintolan äänentoistojärjestelmä, johon kuuluu myös yksi langaton mikrofoni. Salissa on myös flyygeli. Tilauksesta käytettävissänne on siirrettävä näyttö, jossa on langaton kuvansiirto. Kaikki laitteet ovat käytössänne veloituksetta.

Koristelut

Ruokatarjoiluiden hintaan kuuluvat kuitupaperiservietit ja halutessanne tuikkukynttilät. Tarjoamme luonnonvalkoiset pöytäliinat hääparille ja muistoille. Muista pöytäliinoista veloitamme 2 €/liina. Talvisin voimme laittaa ulko-ovelle ulkotulet. Muu koristelu on tilaajan vastuulla. Meillä on myös maljakkoja, joita voitte lainata kukkia varten. Tilan siivous kuuluu ruoan hintaan.

Budjetti

Mestaritallissa kustannuksiin vaikuttavat eniten tarjoiluiden taso ja määrä. Tässä esimerkkilaskelma hääjuhlista suositusjuomilla vuonna 2018:

  • Alkumalja 5,50 €
  • Buffet Mestaritalli 49,40 €
  • Kaksi mietoa ruokajuomaa 13,00 €
  • Avec 9,00 €
  • Yht. 76,90 €/hlö

Tämän lisäksi kustannuksia voi tulla tilavuokrasta viiden tunnin jälkeen (mahdollista välttää hyvällä baarimyynnillä). Ruoan hintaan sisältyvät henkilökunta, servetit, tuikkukynttilät, pöytämaljakot, loppusiivous sekä kaiken Mestaritallin tekniikan käyttö (esimerkiksi 84 tuumainen näyttö, langaton mikrofoni ja taustamusiikkijärjestelmä).

Muuta

Mestaritallin sijainti Taivallahden rannassa antaa kauniit puitteet esimerkiksi hääkuville. Noin 30 metrin päässä ravintolasta merenrannassa on pieni laituri ja hiekkaranta, jonne hääparin on kätevää siirtyä kuvausta varten.

Pihallamme on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa, mutta vieraat voi tuoda Taivallahden vastarannalle myös vesibussilla. Venelaiturilta on noin 5–10 minuutin kävelymatka Mestaritalliin.

Myyntipalvelu on tukenanne suunnittelussa alusta alkaen varmistaen, että hääpäivänä hääpari voi keskittyä nauttimaan omista häistään. Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse ravintolan aukioloaikoina 040 715 4222 tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Muistotilaisuudet

Otamme osaa suruusi. Hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestäminen on joka tilanteessa raskasta ja me Mestaritallissa haluamme hieman keventää taakkaasi muistotilaisuuden järjestelyjen osalta. Meillä on pitkä kokemus arvokkaiden tilaisuuksien järjestämisestä ja tilamme soveltuvat niin pienen kuin isomman saattueen tilaisuuksiin. Me huolehdimme tarjoiluista, somistuksesta sekä palvelusta arvokkaasti, jolloin läheiset ja omaiset voivat keskittyä itse tilaisuuteen ja yhteisiin muistoihin.

Valoisat tilamme ovat muunneltavissa seurueenne koon mukaan. Rauhallinen Merikabinetti soveltuu alle 40 vieraan tilaisuuksiin. Tilassa on oma sisäänkäynti terassimme kautta sekä omat wc- ja naulakkotilat. Pääsaliin mahtuu noin 160 henkeä, mutta tila voidaan puolittaa, jolloin sinne sopii noin 60 osanottajaa.

Palvelu ja tarjoilut ovat meille kunnia-asioita. Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen ja kunnioittava palvelu sekä ensiluokkainen ruoka. Buffet on klassinen ja vaivaton tapa tarjoilla ruokaa sekä pienille että suuremmillekin seurueille.

Tutustu menuvaihtoehtoihimme >>

Muistotilaisuuden järjestäjän muistilista

• Hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestelyt voi aloittaa ennen hautausluvan saamista

• Kutsu muistotilaisuuteen esitetään joko henkilökohtaisesti tai sanomalehden kuolinilmoituksen yhteydessä

• Virallista kaavaa tilaisuudelle ei ole, joten voitte muistella läheistänne hänen persoonalleen sopivalla tavalla, käydä läpi hänen elämänsä kohokohtia ja yhteisiä hetkiänne

• Puheiden pitämiselle on hyvä tarjota mahdollisuus tilaisuuden aikana

• Mahdolliset adressit voidaan lukea ääneen

• Halutessanne esille laitetaan muistopöytä, jolle laitetaan valkea liina, kynttilä, kukkia, vainajan kuva ja esimerkiksi jotain häneen liittyviä esineitä

• Tilaisuuden lopuksi joku omaisista kiittää mukana olleita osanotosta. Jotkut julkaisevat kiitoksen sanomalehdessä tai lähettävät kiitoskortin.

Järjestä kokous

Järjestä merellinen kokous Mestaritallissa. Tilamme on muunneltavissa kokouksenne tarpeiden mukaan. Isommat kokoukset voi järjestää Pääsalissa, johon mahtuu kokoustamaan 84 henkilöä pöytien ääreen ja jopa 120 henkilöä ilman pöytiä. Takasalimme toimii kokoustilana alle 36 hengen kokouksille. Pieniin alle 24 hengen kokouksiin suosittelemme Merikabinettiamme, jossa on oma sisäänkäynti terassin kautta sekä omat wc- ja naulakkotilat.

Pääsalissa on ravintolan äänentoistojärjestelmä, johon kuuluu myös yksi langaton mikrofoni. Käytettävissänne on myös av-laitteisto.

Järjestämme kokouksiin aamukahvit pienellä suolaisella suupalalla, lounaan buffetpöydästä ja iltapäiväkahvit makealla suupalalla. Tarjoilut on aina muokattavissa toiveidenne mukaan.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse ravintolan aukioloaikoina 040 712 0234 tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Tutustu kokouspaketteihin >>

À la carte ja lounas

Kiitämme mahtavasta kesästä. Mestaritalli palvelee talvikaudella tilausravintolana ja avaa ovet ruokailijoille taas kesällä 2019.

Meritalli

Meritalli on sympaattinen kesäterassi aivan Mestaritallin kyljessä. Terassilla nautit meren läheisyydestä, kuumista ja kylmistä juomista sekä Suomen kesästä parhaimmillaan. Terassillemme paistaa aurinko iltaan asti; Meillä pääset ihailemaan upeita auringonlaskuja ja tuntemaan kesäillan viimeiset auringonsäteet ihollasi. Tule viihtymään afterwork-hengessä, piipahtamaan kahville tai nauttimaan tunnelmasta meren rantaan.

Avaamme taas kesällä 2019.

P.S. Meritalliin koiravieraat ovat aina tervetulleita.

Pöytävaraus

Varaa pöytä online-varausjärjestelmän kautta »   

Arkisin klo 10.00–15.00 voit tehdä pöytävarauksen myös myyntipalvelumme kautta ravintolat.mestaritalli@restel.fi tai puh. 040 712 0234. Iltaisin ja viikonloppuisin aukioloaikojen puitteissa voit olla yhteydessä puh. 040 7154222.

Sijainti ja liikenneyhteydet

Mestaritalli sijaitsee Taivallahdessa, Töölön kaupunginosassa. Toivo Kuulan puisto on aivan vieressä ja Soutustadion sijaitsee kivenheiton päässä.

Bussilinja 24 Erottajalta Seurasaareen ajaa Mechelininkatua pitkin, lähin pysäkki on aivan Sibeliuspuiston tuntumassa, josta kävelymatkaa Mestaritalliin on noin 5 minuuttia.

Lisäksi useat bussilinjat, jotka ajavat Runeberginkatua pitkin ovat hyviä vaihtoehtoja, lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, tästä matkaa kertyy noin 10 minuuttia.

Raitiovaunulla Mestaritallille pääsee linjoilla 2 sekä 8, lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, tästä Mestaritalliin matkaa kertyy noin 10 minuuttia.

Ravintolan pihapiirissä on rajoitettu määrä ilmaista paikoitustilaa.