Mestaritalli


Merikannontie 6, 00260 Helsinki

Mestaritalli on tunnelmallinen ja merellinen ravintola Taivallahdessa, Töölön kaupunginosassa

Mestaritalli toimii tilausravintolana koko talvikauden ajan. Järjestä Mestaritallissa häät tai muu juhla, muistotilaisuus tai kokous.

Aukioloajat

Mestari- ja Meritallin kesäkausi on päättynyt ja avaamme jälleen vappuna 2020, muutamalla poikkeuksella:

Ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Mestaritallissa nautitaan täysin uudistuneesta ala carté -listasta ja kesäsunnuntaisin tarjoillaan sunnuntaibrunssi. Hyvän ruoan kruunaa loistava palvelu ja ruoat tarjoillaan aina asiakkaalle pöytään asti.

Mestaritalli on useiden vuosikymmenien ajan ollut suosittu hääpaikka; asiantunteva henkilökunta, juuri remontoitu valoisa sali ja iso terassi luovat loistavat puitteet häille. Häiden lisäksi meillä on järjestetty muun muassa muistotilaisuuksia, karonkkia ja monia muita juhlia. Mestaritallin Merikabinetissa ja pääsalissa järjestetään myös yritystilaisuuksia ja kokouksia.

Pöytävaraus

Varaa pöytä online-varausjärjestelmän kautta »   

Arkisin klo 8.30–16.00 voit tehdä pöytävarauksen myös myyntipalvelumme kautta puh. 020 749 8140 tai ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

À la carte

Tutustu ruokalistaan (PDF) >

Explore our menu (PDF) >

Tutustu terassin grillimenuun (PDF) >

Explore our terrace's grill menu (PDF) >

Meritalli

Meritalli on sympaattinen kesäterassi aivan Mestaritallin kyljessä. Terassilla nautit meren läheisyydestä, kuumista ja kylmistä juomista sekä Suomen kesästä parhaimmillaan. Terassillemme paistaa aurinko iltaan asti; Meillä pääset ihailemaan upeita auringonlaskuja ja tuntemaan kesäillan viimeiset auringonsäteet ihollasi. Tule viihtymään afterwork-hengessä, piipahtamaan kahville tai nauttimaan tunnelmasta meren rantaan.

Meritalli Facebookissa >

Meritalli Instagramissa >

P.S. Meritalliin koiravieraat ovat aina tervetulleita.

Häät ja juhlat

Vietä kauneimmat häät Mestaritallissa

Mestaritalli on ollut useiden vuosikymmenien ajan suosittu hääjuhlapaikka ja on käytössä ympäri vuoden. Merellinen ja rauhallinen ympäristö Toivo Kuulan puiston kupeessa tarjoaa kauniin vehreät maisemat kesähäille ja vastaremontoitu Mestaritalli tarjoaa tyylikkäät puitteet juhlan järjestämiselle. Syksyllä taivaanranta maalautuu upeisiin auringonlaskuihin, ja talvisin ravintolassa nautitaan ympäröivästä valkoisesta hiljaisuudesta. Ammattitaitomme ja vuosien kokemus näkyy kaikessa mitä teemme; haluamme olla järjestämässä teille ikimuistoisen juhlapäivän.

Lue lisää häiden ja juhlien järjestämisestä Mestaritallissa >

Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 020 749 8140 (arkisin 8.30–16) tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi, niin jutellaan lisää.

Tutustu Hääesitteeseen (PDF) »

Muistotilaisuudet

Mestaritallissa on pitkä kokemus muistotilaisuuksien järjestelyistä

Otamme osaa suruusi. Hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestäminen on joka tilanteessa raskasta ja me Mestaritallissa haluamme hieman keventää taakkaasi muistotilaisuuden järjestelyjen osalta. Meillä on pitkä kokemus arvokkaiden tilaisuuksien järjestämisestä ja tilamme soveltuvat niin pienen kuin isomman saattueen tilaisuuksiin. Me huolehdimme tarjoiluista, somistuksesta sekä palvelusta arvokkaasti, jolloin läheiset ja omaiset voivat keskittyä itse tilaisuuteen ja yhteisiin muistoihin.

Lue lisää muistotilaisuuden järjestämisestä Mestaritallissa >

Järjestä kokous

Mestaritalli tarjoaa oivalliset ja muuntuvat tilat kokouksille, unohtamatta maistuvia kokoustarjoiluita

Järjestä merellinen kokous Mestaritallissa. Tilamme on muunneltavissa kokouksenne tarpeiden mukaan. Isommat kokoukset voi järjestää Pääsalissa, johon mahtuu kokoustamaan 84 henkilöä pöytien ääreen ja jopa 120 henkilöä ilman pöytiä. Takasalimme toimii kokoustilana alle 36 hengen kokouksille. Pieniin alle 24 hengen kokouksiin suosittelemme Merikabinettiamme, jossa on oma sisäänkäynti terassin kautta sekä omat wc- ja naulakkotilat.

Lue lisää Mestaritallin kokoustiloista >

Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 020 749 8140 (arkisin 8.30–16) tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Tutustu kokouspaketteihin >>

Isänpäivälounas

Mestaritallissa on isänpäivänä su 10.11.2019 kaksi kattausta klo 12–14 ja 15–17. Hinta 45 €/hlö. Varaa pöytä sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi tai puhelimitse 020 749 8140 (arkisin 8.30–16).
Katso isänpäivämenu (pdf) »

Pikkujoulut ja joululounas & -brunssi

Järjestä pikkujoulut tunnelmallisessa Mestaritallissa

Mestaritallissa voit järjestää ikimuistoiset ja tunnelmalliset pikkujoulut. Kysy vapaita päiviä ja tarjousta sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi tai puhelimitse 020 749 8140 (arkisin 8.30–16).
Katso pikkujoulumenu (pdf) »

Mestaritallissa herkullinen joululounas 9.–20.12.2019 arkisin klo 11–15
Tuo asiakkaasi tai tiimisi nauttimaan herkullisen joulubuffetin antimista. Hinta 45 €/hlö.
Katso joululounaan menu (pdf) »
Voit tehdä pöytävarauksen sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi tai puhelimitse 020 749 8140 (arkisin 8.30–16).

Mestaritallissa ihana joulubrunssi su 8.12. & 15.12.2019 klo 11–15
Tule nauttimaan jouluisesta brunssista merellisiin maisemiin. Hinta 25,90€/hlö.
Katso joulubrunssimenu (pdf) »
Voit tehdä pöytävarauksen sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi tai puhelimitse 020 749 8140 (arkisin 8.30–16).

Sijainti ja liikenneyhteydet

Mestaritalli sijaitsee Töölössä, Taivallahdessa

Mestaritalli sijaitsee Taivallahdessa, Töölön kaupunginosassa. Toivo Kuulan puisto on aivan vieressä ja Soutustadion sijaitsee kivenheiton päässä.

Bussilinja 24 Erottajalta Seurasaareen ajaa Mechelininkatua pitkin, lähin pysäkki on aivan Sibeliuspuiston tuntumassa, josta kävelymatkaa Mestaritalliin on noin 5 minuuttia.

Lisäksi useat bussilinjat, jotka ajavat Runeberginkatua pitkin, ovat hyviä vaihtoehtoja – lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, jolta kävelee ravintolaan noin 10 minuuttia.

Raitiovaunulla Mestaritallille pääsee linjoilla 2 sekä 8, lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, jolta Mestaritalliin kävelee noin 10 minuuttia.

Ravintolan pihapiirissä on rajoitettu määrä ilmaista paikoitustilaa.