Restiksellä kiilaat kärkeen

Restis on näppärä mobiilisovellus, joka kokoaa yhteen ravintoloita. Restiksessä voit muun muassa tilata ruokasi ennakkoon, hyödyntää maukkaita kuponkeja tai kerätä leimoja.

Turvallista asiointia
Asiakkaidemme ja henkilökunnan terveys on meille sydämen asia ja haluamme asioinnin olevan turvallista meille kaikille tänä poikkeuksellisenakin aikana. Kun tilaat ruokasi Restis-sovelluksella ja valitset take awayn, jolloin tilauksen voi tehdä vaikka kotoa käsin ja täten minimoida aikaa ravintolassa. Restistä voit käyttää mobiilisovelluksen lisäksi normaalisti selaimella restis.app -osoitteessa. Katso siis lähin ravintolasi Restiksestä ja nauti turvallisesta asioinnista!

Skippaa jonot
Tekisikö mieli Burger Kingin hampurilaista tai Taco Bellin burritoa, mutta jonotus ei nappaa? Tee tilauksesi ennakkoon Restiksellä, ja ruokasi odottaa sinua ravintolassa haluaamasi aikaan.

Nappaa edut
Muistathan myös samalla hyödyntää herkulliset kuponkitarjoukset. Kun rekisteröidyt Restikseen ensimmäistä kertaa saat valita maistuvan rekisteröintiedun. Taco Bellin, Raxin ja Burger Kingin yli 9,5euron arvoiset Restis-ostot kerryttävät leimapassiisi leimoja ja pääset nauttimaan ilmaisista herkuista.

Keskity peliin ja unohda ruuhkat
Kun nälkä yllättää kesken jääkiekkopelin, apu löytyy myös Restiksestä. Tee tilaus ja ruokasi tuodaan suoraan paikallesi katsomoon. Kätevää, eikö?

Lataa Restis tästä:

appstore 200 google-play 200

Säästä syömällä useammin

Kerää leimoja Restiksen leimapassiin ja säästä

Restis jäähalleissa

Tiesitkö, ettei sinun tarvitse käyttää erätaukoja jonossa? Restiksellä tilaat erätaukojen herkut ja virvokkeet ennakkoon sekä teet pelinaikaiset ostot suoraan paikallesi.

Usein kysytyt kysymykset

Restiksen käyttöön liittyviin kysymyksiisi on nyt vastattu.

Miten Restis-tilaus toimii?

Haluaisitko saada enemmän etuja ravintolakäynneistäsi? Lue, miten Restis-tilaus toimii ja kokeile itse.