Restiksellä kiilaat kärkeen

Restis on näppärä mobiilisovellus, joka kokoaa yhteen ravintoloita. Restiksessä voit muun muassa tilata ruokasi ennakkoon, hyödyntää maukkaita kuponkeja tai kerätä leimoja.

Turvallista asiointia
Asiakkaidemme ja henkilökunnan terveys on meille sydämen asia ja haluamme asioinnin olevan turvallista meille kaikille. Voit tehdä tilauksen kotoa käsi Restis-sovelluksen kautta, kun valitset tilaustavaksi take awayn, minimoit ravintolassa viettämääsi aikaa.

Restistä voit käyttää mobiilisovelluksen lisäksi normaalisti selaimella restis.app -osoitteessa. Katso siis lähin ravintolasi Restiksestä ja nauti turvallisesta asioinnista!

Skippaa jonot
Tekisikö mieli Burger Kingin hampurilaista tai Taco Bellin burritoa, mutta jonotus ei nappaa? Tee tilauksesi ennakkoon Restiksellä, ja ruokasi odottaa sinua ravintolassa haluaamasi aikaan.

Nappaa edut
Muistathan myös samalla hyödyntää herkulliset kuponkitarjoukset. Kun rekisteröidyt Restikseen ensimmäistä kertaa saat valita maistuvan rekisteröintiedun.

Lataa Restis tästä:

appstore 200 google-play 200

Säästä syömällä useammin

Kerää leimoja Restiksen leimapassiin ja säästä

Restis jäähalleissa

Tiesitkö, ettei sinun tarvitse käyttää erätaukoja jonossa? Restiksellä tilaat erätaukojen herkut ja virvokkeet ennakkoon sekä teet pelinaikaiset ostot suoraan paikallesi.

Usein kysytyt kysymykset

Restiksen käyttöön liittyviin kysymyksiisi on nyt vastattu.

Miten Restis-tilaus toimii?

Haluaisitko saada enemmän etuja ravintolakäynneistäsi? Lue, miten Restis-tilaus toimii ja kokeile itse.