Restelin mobiilisovelluksilla huikeita etuja ja nopea tilaus

Resteliltä löydät useita mobiilisovelluksia, joilla tilaat helposti ruokaa ravintoloista tai tapahtumista. Sovelluksista löydät esimerkiksi ennakkotilausmahdollisuuden, take away-palvelun sekä huikeita etukuponkeja.

Turvallista asiointia
Asiakkaidemme ja henkilökunnan terveys on meille sydämen asia ja haluamme asioinnin olevan turvallista meille kaikille. Voit tehdä tilauksen kotoa käsi Restis-sovelluksen tai brändiemme omien sovelluksien (Food&Events, Burger King, Taco Bell ja Rax) kautta. Kun valitset tilaustavaksi take awayn, minimoit ravintolassa viettämääsi aikaa.

Restistä voit myös käyttää mobiilisovelluksen lisäksi normaalisti selaimella restis.app -osoitteessa. Katso siis lähin ravintolasi Restiksestä ja nauti turvallisesta asioinnista!

Skippaa jonot
Tekisikö mieli Burger Kingin hampurilaista tai Taco Bellin burritoa, mutta jonotus ei nappaa? Tee tilauksesi ennakkoon Restiksellä tai brändin omalla sovelluksella - ruokasi odottaa sinua ravintolassa haluaamasi aikaan.

Nappaa edut
Muistathan myös samalla hyödyntää herkulliset kuponkitarjoukset brändiemme omissa sovelluksissa. Kuukausittain vaihtuvat Burger Kingin, Taco Bellin ja Raxin etukupongit löydät siis helposti kännykästäsi!

Kerrytä pisteitä
Burger Kingin, Raxin ja Taco Bellin sovelluksissa tehdyistä ostoista kerrytät Loyalty-pisteitä, joilla voit lunastaa ilmaisia tuotepalkintoja.

Tilaa tapahtuman tarjoilut ennakkoon
Resteliltä löytyy useita tapahtumapaikkoja, joiden tapahtumiin voit tehdä ennakkotilauksia tarjoiluista Restiksen tai Food&Events-sovelluksen kautta. Voit tilata tarjoilut nautittavaksi ennen tapahtumaa tai vaikka ensimmäiselle väliajalle. Näin säästyt jonottamiselta ja maksimoit elämyksesi maittavilla tarjoiluilla!

Tällä hetkellä ennakkoon tilaaminen onnistuu Lahden Sibeliustalon, Jyväskylän Paviljongin sekä Tanssin talon tilaisuuksiin.

Tilaa pöydästä
Nyt uutuutena voit tehdä Food&Events-ruokaravintoloissa tilauksesi mobiilisti Restiksellä tai Food&Events-sovelluksella suoraan pöydästäsi. Istu pöytään, avaa mobiilisovellus ja tilaa helposti tarjoilusi. Sovelluksessa voit myös maksaa tilauksesi helposti useiden eri maksutapojen avulla.

Tällä hetkellä tilaa pöydästä -palvelu on käytössä O'Learys Isossa Omenassa, ravintola Centralissa sekä Bastion Bistrossa.

Lataa Restelin sovellukset täältä:

appstore 200 google-play 200

Usein kysytyt kysymykset

Restiksen ja muiden mobiilisovellusten käyttöön liittyviin kysymyksiisi on nyt vastattu.

Miten mobiilisovelluksella tilaaminen toimii?

Haluaisitko saada enemmän etuja ravintolakäynneistäsi? Lue, miten mobiilisovelluksilla tehty tilaus toimii ja kokeile itse.