Restelin lahjakorttipaketit yrityksille

Varmista virtuaalitilaisuutesi onnistuminen maistuvilla etätarjoiluilla. Suomen suosituimpien ravintoloiden aterialahjakorteilla osallistujille jää taatusti hyvä maku tilaisuudesta!

restel-logot-v2

Etätarjoiluilla maittavat virtuaalitilaisuudet

Erilaiset kokoukset ja koulutukset järjestetään nyt mieluiten virtuaalisina. Etätarjoiluilla varmistat, että virtuaalitilaisuudestanne jää osallistujille hyvä maku ja täysi vatsa. Oli kyseessä sitten kick-off, suunnittelupalaveri tai tiimipäivä, tukee yhteinen ruokailuhetki sekä tyytyväisyyttä että tuottavuutta.

Restelin Etätarjoiluilla järjestät työntekijöillesi ruokailumahdollisuuden lahjakorteilla, joilla vastaanottaja lunastaa yksilöidyn tuotteen veloituksetta ravintolasta noutamalla. Monipuolinen valikoima Burger Kingin, Raxin ja Taco Bellin tuotteita varmistaa sen, että vaihtoehtoja löytyy makuun kuin makuun ja pitkin Suomea ulottuva ravintolaverkosto mahdollistaa sujuvat noutomahdollisuudet. Muistathan, että etätarjoilujen arvonlisävero on vähennyskelpoinen!

Valmiit etätarjoilulahjakortit

Voit valita alla olevista vaihtoehdoista tarvitsemasi määrän aterioita, myös eri brändejä yhdistellen. Näin voit ottaa huomioon esimerkiksi kasvisruokavaliot tai ravintoloiden sijainnit.

Lahjakorttipaketit ovat voimassa 31.12.2021 asti. Voimme toimittaa tilatut lahjakortit kerralla, jolloin asiakasyritys jakaa ne eteenpäin henkilöstölleen, tai postittaa ne suoraan haluttujen postituslistojen mukaisesti. Lahjakortit postitetaan arkipäivisin vuorokauden sisällä tarjouksen vahvistamisesta.

Taco Bell

Crunchwrap Supreme Meal + lisukkeen upgrade 9,90 €
Pehmeään vehnätortillaan käärittynä jauhelihaa, salaattia, tomaattia, cheddarjuustokastiketta, rapea maissitostada ja hapankermaa.

Rax

3 täytteen Fantasia-pizza 11,90 €
Raxin normaalikokoiseen Fantasia-pizzaan voi valita kolme vapaavalintaista täytettä laajasta täytevalikoimasta.

Burger King

Steakhouse -ateria 9,25 €
Steakhouse-burgeri yhdistää avotulella grillatun naudanlihapihvin maukkauden ja maissijauholla kuorrutetun sämpylän, paahdetut sipulit, tuoreen tomaatin, salaatin ja majoneesin. Koko komeuden kruunaavat juusto, pekoni ja herkullinen savunmakuinen BBQ-kastike.

Taco Bell

Fresh Burrito Meal + lisukkeen upgrade 10,30 €
Pehmeään vehnätortillaan on kääritty grillattua kanaa, mustapapuja, guacamolea, pico de galloa, 3 juuston sekoitusta, raikasta salaattia ja hapankermaa.

Rax

Mix Box 10,95 €
Raxin Mix Box -annokseen kuuluu ranskanperunat, nakit, lihapullat, paneroidut sipulirenkaat, sour cream -kastike ja ketsuppi (M).

Burger King

Chicken Tendercrisp Cheese -ateria 9,25 €
Chicken TENDERCRISP® on ensiluokkainen vaalealihainen kanafilee, joka on reilusti leivitetty omalla maustesekoituksellamme ja tarjoillaan yhdessä tuoreen salaatin, kypsien tomaattien, majoneesin ja juuston kanssa herkullisella maissirouheella kuorrutetulla sämpylällä.

Taco Bell

Vegan Burrito Meal + lisukkeen upgrade 10,30 €
Pehmeään vehnätortillaan käärittynä herkullista Nyhtökauraa®, meksikolaista riisiä, guacamolea, pico de galloa ja salaattia.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %.

Rax

Hot Pollo -pizzatasku 10,90 €
Raxin Hot Pollo -pizzataskun täytteitä ovat pizzajuusto, ranskankerma, broileri, siipikastike, salaatti, punasipuli ja rucola (L).

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %.

Burger King

Double Halloumi King -ateria 9,45 €
Mehevän perunasämpylän sisällä odottaa kaksi kullankeltaiseksi paistettua viipaletta aitoa kyproslaista halloumia tomaatin, salaatin, sipulin ja majoneesin kera.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %.

Pyytäkää tarjous!

Täyttäkää lomakkeeseen tietonne, ja otamme teihin yhteyttä. Jos teillä on kysyttävää, voitte olla yhteydessä sähköpostitse etatarjoilut@restel.fi.

Ostamalla useamman lahjakortin, saat alennusta seuraavan asteikon mukaisesti:
yli 25 kpl: -10%, yli 50 kpl: -15% ja yli 75 kpl: -20%. Lahjakorttien ei tarvitse olla keskenään samanlaisia.

Laskutuslisä paperilaskusta on 8,00 € (alv 14 %) ja verkkolaskusta 4,00 € (alv 14 %). Tarkistamme yrityksen luottotiedot laskutusta varten.