Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Restis ja mitä ovat brändikohtaiset sovellukset?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on nyt vastattu.

Mikä on Restis?

Restis on mobiilisovellus, joka kokoaa yhteen ravintoloita. Restiksessä voit muun muassa tilata ruokasi ennakkoon.

Mitä ovat brändikohtaiset sovellukset?

Restelin brändikohtaisia sovelluksia erikseen sovelluskaupasta löytyvät ovat Burger King app, Taco Bell app, Rax app sekä Food&Events app.

Miten lataan Restiksen ja muut sovellukset?

Restis ja brändikohtaiset sovellukset on ladattavissa älypuhelimeesi veloituksetta Appstoresta ja Google Playsta.

Miten Restikseen tai muihin appeihin rekisteröidytään?

Restikseen rekisteröidytään joko sähköpostilla, Facebook-tunnuksilla tai Google-tunnuksilla. Sähköpostirekisteröinnissä saat vahvistuslinkin sähköpostiisi. Mikäli vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion.

Restiksen tunnuksilla voit myös kirjautua Restelin muihin, brändikohtaisiin, sovelluksiin. Restiksessä keräämäsi pisteet siirtyvät käyttäjätunnukset mukana myös brändikohtaisiin sovelluksiin.

Voiko sovellusta käyttää ilman rekisteröitymistä?

Voi käyttää. Brändikohtaisista sovelluksista et saa käyttöösi kuitenkaan parhaimpia toimintoja, kuten kuponkeja tai Loyalty-etuohjelmaa.

Miten tilaan Restiksellä ja muilla sovelluksilla?

Ensin valitset etusivulta ravintolan, josta haluat tilata ruokaa. Selaamalla ruokalistoja voit valita suosikkiannoksesi ostoskoriin, suorittaa maksun ja odotella annoksesi valmistumista. Niin helppoa se on. Osaan ravintoloista voit myös tehdä ennakkotilauksen, jolloin ruokasi odottaa noutoa valitsemanasi aikana.

Restiksen mobiilitilaus on mahdollista vain rekisteröityneille käyttäjille.

Mistä voin tarkastella aiempia tilauksiani?

Aiempia tilauksiasi voit tarkastella klikkaamalla oikean yläkulman Restis-kuvaketta ja siirtymällä kohtaan Tilaukset.

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Restiksessä voit maksaa luotto- tai pankkikortilla, verkkopankissa, MobilePaylla, Google Paylla tai Apple Paylla.

Mitä ovat etukupongit?

Brändikohtaisissa sovelluksissa on kuukausittain vaihtuvia kuponkeja, joilla saat maistuvia etuja ravintoloista. Kupongin voit lunastaa kassalla tai sovelluksessa kupongista riippuen. Seuraathan kupongissa olevia ohjeita.

Mitä ovat rekisteröitymisedut?

Ladatessasi Restiksen ensimmäistä kertaa ja rekisteröityessäsi saat valita yhden huikeista rekisteröitymiseduista. Etu voi olla esimerkiksi ilmainen herkku tai jotain hyvää pikkurahalla.

Mitä brändejä ja ravintoloita Restiksessä on?

Restiksestä löydät muun muassa Burger Kingin, Taco Bellin, Rax Pizzabuffetin, sekä muutaman paikallisen ruoka- ja tapahtumaravintolan.

Onko Restiksestä työpöytäversiota?

Restiksen työpöytäversion löydät osoitteesta restis.app. Tällä työpöytäversiolla voit helposti tehdä nettiselaimessasi tilauksia esimerkiksi ravintoloihin ja tapahtumiin.

Miten saan Tradekan edut Restiksellä ja muissa sovelluksissa?

Tradekaan kuuluvat voivat syöttää ”asetukset” osiossa jäsenkorttinumeronsa, jonka jälkeen jäsenkortti löytyy vasemmalta ylänurkasta sovelluksen aloitusnäkymästä. Etujen saamiseksi näytäthän etukortin QR-koodin kassalla.

Muissa sovelluksissa Tradekan jäsennumero syötetään omiin tietoihin Tili-kohdasta. Tämän jälkeen täytyä kohtaan "Tradekan jäsenkortti" jäsennumerosi. Tradekan edut näkyvät tämän jälkeen sovelluksessa.

Lähettääkö Restis push-viestejä?

Restiksen käyttäjänä saat halutessasi muun muassa muistutuksia loistavista eduista. Markkinointiviestit saat pois käytöstä Restiksen asetuksista.

Mitä tietoja sovellus minusta kerää?

Voit tarkistaa tarkemmat tiedot käyttöehdoista ja tietosuojaselosteesta. Löydät ne suoraan Restiksestä oikean yläkulman Restis-kuvakkeen alta tai alla olevista linkeistä.
Käyttöehdot
Tietosuojaseloste

Missä voin antaa palautetta sovelluksesta?

Voit antaa palautetta suoraan sovelluksen palautelomakkeen kautta. Lomakkeen löydät oikean yläkulman Restis-kuvakkeen alta. Voit myös jättää palautetta osoitteeseen palaute@restel.fi.