Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Restis ja miten Restiksellä tilataan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on nyt vastattu.

Mikä on Restis?

Restis on näppärä mobiilisovellus, jolla kiilaat kärkeen. Tee tilaus ja odota ruokasi valmistumista suoraan ilman jonottamista. Restiksestä löytyvät myös maistuvat edut ja leimapassi.

Miten lataan Restiksen?

Restis on ladattavissa älypuhelimeesi veloituksetta Appstoresta ja Google Playsta.

Miten Restikseen rekisteröidytään?

Restikseen rekisteröidytään joko sähköpostilla, Facebook-tunnuksilla tai Google-tunnuksilla. Sähköpostirekisteröinnissä saat vahvistuslinkin sähköpostiisi. Mikäli vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion.

Voiko sovellusta käyttää ilman rekisteröitymistä?

Voi käyttää. Silloin et saa käyttöösi kuitenkaan parhaimpia toimintoja, kuten kuponkeja, leimapassia tai tilaamista.

Miten Restiksen leimapassi toimii?

Leimapassiin saat leiman jokaisesta yli 9,5 euron arvoisesta Restiksessä tehdystä ostoksesta. Leimoja kerryttävät Raxin, Taco Bellin, Burger Kingin ja Ìsey Skyr Barin mobiiliostot. Leimat tulevat passiin automaattisesti leimaan oikeuttavan oston jälkeen. Ja mikä parasta, saat aina viiden ja kymmenen leiman jälkeen herkullisen palkinnon. Lue lisää täältä.

Miten tilaan Restiksellä?

Ensin valitset etusivulta ravintolan, josta haluat tilata ruokaa. Selaamalla ruokalistoja voit valita suosikkiannoksesi ostoskoriin, suorittaa maksun ja odotella annoksesi valmistumista. Niin helppoa se on. Osaan ravintoloista voit myös tehdä ennakkotilauksen, jolloin ruokasi odottaa noutoa valitsemanasi aikana.

Restiksen mobiilitilaus on mahdollista vain rekisteröityneille käyttäjille.

Mistä voin tarkastella aiempia tilauksiani?

Aiempia tilauksiasi voit tarkastella klikkaamalla oikean yläkulman Restis-kuvaketta ja siirtymällä kohtaan Tilaukset.

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Restiksessä voit maksaa kortilla, verkkopankissa, Siirto- tai MobilePay-sovelluksien kautta.

Mitä ovat Restiksen kupongit?

Restiksessä on vaihtuvia kuponkeja, joilla saat maistuvia etuja ravintoloista. Kupongin voit lunastaa kassalla tai sovelluksessa kupongista riippuen. Seuraathan kupongissa olevia ohjeita.

Mitä ovat rekisteröitymisedut?

Ladatessasi Restiksen ensimmäistä kertaa ja rekisteröityessäsi saat valita yhden huikeista rekisteröitymiseduista. Etu voi olla esimerkiksi ilmainen herkku tai jotain hyvää pikkurahalla.

Mitä brändejä ja ravintoloita Restiksessä on?

Restiksestä löydät muun muassa Burger Kingin, Taco Bellin, Rax Pizzabuffetin, sekä muutaman paikallisen ravintolan. Tapahtumapuolen ravintoloista löytyy muun muassa Musiikkitalo sekä Helsingin ja Tampereen jäähalli.

Miten Restistä voi käyttää jäähalleissa?

Restiksessä mukana olevissa jäähalleissa voit tilata ruokasi suoraan katsomoon omalle paikallesi tai noutaa tilauksen erätauon alkaessa tai ennen peliä noutopisteeltä ilman jonottamista. Toiminnot voivat vaihdella halleittain.

Onko Restiksestä työpöytäversiota?

Restiksen työpöytäversin löydät osoitteesta restis.app. Työpöytäversiossa voit myös tehdä tilauksia, mutta kupongit eivät ole käytössä sitä kautta. Muistathan kirjautua sisään, jotta saat kerättyä leimat talteen.

Miten saan Tradekan edut Restiksellä?

Tradekaan kuuluvat voivat syöttää ”asetukset” osiossa jäsenkorttinumeronsa, jonka jälkeen jäsenkortti löytyy vasemmalta ylänurkasta sovelluksen aloitusnäkymästä. Etujen saamiseksi näytäthän etukortin QR-koodin kassalla.

Lähettääkö Restis push-viestejä?

Restiksen käyttäjänä saat halutessasi muun muassa muistutuksia loistavista eduista. Markkinointiviestit saat pois käytöstä Restiksen asetuksista.

Mitä tietoja sovellus minusta kerää?

Voit tarkistaa tarkemmat tiedot käyttöehdoista ja tietosuojaselosteesta. Löydät ne suoraan Restiksestä oikean yläkulman Restis-kuvakkeen alta tai alla olevista linkeistä.
Käyttöehdot
Tietosuojaseloste

Missä voin antaa palautetta sovelluksesta?

Voit antaa palautetta suoraan sovelluksen palautelomakkeen kautta. Lomakkeen löydät oikean yläkulman Restis-kuvakkeen alta.