Keittiöpäällikkö, Hartwall Arena - Food&Events Tapahtumaravintolat


Saatko juuri sinä todelliset kiksit tapahtumien keskipisteessä toimimisesta? Janoatko ottaa vastuun ja edelläkävijän roolin tapahtumaravintoloiden tuotteiden ja konseptien uudelle tasolle viejänä?

Jos vastasit edellisiin kysymykseen kyllä, olet juuri se oikea! Food&Events Tapahtumaravintolat etsivät nyt yhteen Restelin suurimmista ja merkittävimmistä yksiköistä innovatiivista ja intohimoisesti keittiötä ja sen tuotteita eteenpäin vievää keittiön kapteenia. Olisitko sinä Hartwall Arenan uusi idearikas

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

 

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Visiomme: sinun johdollasi jatkamme hyvää matkaamme kohti tapahtumaravintolatoimen yhä elämyksellisempää tulevaisuutta. Tavoitteenamme on olla alamme parhaita tapahtumaravintolabisneksessä - uudistaa ja uudistua.

Kehittäminen on tässä tehtävässä erityisen tärkeässä roolissa, huumoria unohtamatta. Pääset visioimaan ja toteuttamaan tiimisi kanssa, mitä Asiakkaan Arenan tapahtumaravintolatoiminta on tulevaisuudessa. Rakennamme uudenlaista ja muuntautuvaa palveluportfoliota, joka vastaa joustavasti eri asiakasryhmiemme tarpeisiin eri tapahtumissa. Annamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ja kehittämään suomalaista tapahtumakokemusta uudelle, kansainväliset mittakaavat täyttävälle tasolle. Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä ja aidosti ylivertaisen hyvää ruokaa. Tehtävämme on tuottaa lisäarvoa Hartwall Arenalle ja sen sidosryhmille - olla luotettavin ja innovatiivisin kumppani.

Vastaat toimipaikkasi tuotekehityksestä, henkilöstöstä, eivätkä numerotkaan ole sinulle vieraita. Johdat keittiötäsi saavuttaen ylivertaiset tuotteet, optimaalisen tehokkuuden sekä henkilökunnan arvostuksen parhaimpana työpaikkana. Varmistat, että henkilökunta voi hyvin, viihtyy työssään ja saa ansaittua palautetta tekemästään työstä.

Menestyksen avaimet

Ideoit ja innostut ja uskallat kokeilla! Ennen kaikkea sinulla on taito tartuttaa innostuksesi muihinkin – näet mahdollisuuksia tehdä asiat uusilla tavoilla entistäkin paremmin! Olet keittiösi kiistaton johtaja! Osaat hoitaa hyvin myös kumppanuussuhteita, olet paikalla tapahtumien sykkeessä ja sytytät niin vakituisten kuin extratyöntekijöidenkin työliekin tapahtumasta toiseen. Ymmärrät hyvin tapahtumatalojen toimintaa, edustus – ja VIP-maailmaa. Osaat tarvittaessa olla kriittinen sekä katsoa asioita aidosti asiakkaan silmin.

Syttyikö liekkisi uudistamiselle?

Jos sinulla on vahva ammattitausta, osaaminen sekä kokonaisvaltainen ymmärrys ravintolan keittiön toiminnasta tapahtumamaailmassa ja janoat päästä merkittävään rooliin, hae heti! Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse Hartwall Arenan ravintoloiden ravintolatoimen johtajalle Anne Nybergille (anne.nyberg@restel.fi) 18.10.2019 mennessä.

Anne antaa tarvittaessa mielellään lisätietoja tehtävästä sähköpostilla tai numerosta 050 5400 220.