Mikä on Restel?

Restel on Suomen suurin ravintolapalveluiden tarjoaja. Operoimme sekä kotimaisia suosikkeja että tunnettuja kansainvälisiä brändejä, ja löydät yli 200 ravintolaamme maanlaajuisesti valmiina palvelemaan sinua!

Restel - Jotta voit nauttia elämästä

Restel Oy on kotimainen ja Suomen johtava ravintola-alan konserni, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. Konsernimme toimitusjohtajana toimii Mikael Backman, ja pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä. Vuonna 2018 ylsimme 215,1 miljoonan euron liikevaihtoon työllistäen yli 1 800 henkilöä. Ravintolaverkostoomme kuuluu parisataa ravintolaa kautta maan aina Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun.

Brändit

Konsernimme tarjoaa suuren määrän erilaisia ravintolakonsepteja pikaruokaravintoloista juoma-, tapahtuma- ja ruokaravintoloihin. Brändiportfolioomme kuuluu monia tunnettuja ja suosittuja brändejä.

Ravintolaketjuihimme kuuluvat hampurilaisravintolaketju Burger King, meksikolaistyylinen pikaruokaketju Taco Bell, buffet-ravintolaketju Rax Pizzabuffet, baariketju Hemingway's, pubiravintolaketju Wanha Mestari, ravintolaketju Makaronitehdas sekä Classic Pizza.

Food&Events Tapahtumaravintoloitamme löydät niin Helsingin Tanssin talosta, Espoon Metro Areenalta, Turun Messukeskuksesta, Lahden Konserttitalolta, Lahden Sibeliustalolta ja Jyväskylän Messu- ja Tapahtumakeskus Paviljongista.

Yksittäisiä ravintoloitamme ovat myös ravintola Mestaritalli Helsingin Töölössä, ravintola Central Helsingin Ullanlinnassa, ravintola Bastion Bistro upeissa Suomenlinnan maisemissa Helsingissä, ravintola Lastu Sibeliustalolla, ravintola Traba Tanssin talolla Helsingissä, historiallinen Keisarinsatama Kotkassa, muikkuravintola Sampo Kuopiossa, koko perheen ravintola Martina Porissa sekä yökerho Kaarle XII Helsingin Kaartinkaupungissa.

Missio - Mitä varten olemme olemassa

Missiomme on "Jotta voit nauttia elämästä". Helpotamme asiakkaidemme arkea tarjoamalla mahdollisuuden vaivattomaan syömiseen sekä tuomalla elämyksiä ja ajanvietettä asiakkaidemme elämään.

Visio - Mihin haluamme mennä

Haluamme olla edelläkävijä ja Suomen ykkönen niin työnantajamielikuvan kuin asiakaskokemuksenkin osalta. Tätä tukee arjen jokapäiväisessä ravintola-asioinnissa kattava valikoima brändejämme ja osaava henkilökuntamme koko Suomessa.

Strategia - Miten saavutamme tavoitteet

  1. Olemme innostuneita ja osaavia. Meillä johdetaan omalla esimerkillä, ja pidetään hyvää huolta työntekijöistä. Tarjoamme mahdollisuuden eri elämätilanteisiin sopivaan työskentelyyn, elämästä ja hyvistä henkilöstöetuuksista nauttien.
  2. Tarjoamme asiakkaillemme erinomaista palvelua viihtyisissä ja siisteissä tiloissa.
  3. Hyödynnämme digitaalisuutta markkinoinnissa ja myynnissä. Uudistamme ja kasvatamme nykyisten ketjujemme verkostoa. Toimimme joustavasti ja tehokkaasti asiakkaitamme palvellen.

Arvot - Miten toimimme arjessa

  • Haluamme olla parhaita ja tuntea ylpeyttä osaamisestamme
  • Arvostamme toisiamme ja asiakkaitamme
  • Teemme työmme tehokkaasti, laadukkaasti ja vastuullisesti
Vastuullisuus

Ympäristö- ja yhteiskuntavastuullisuus ovat tärkeitä arvoja Restelille.

Brändit

Katso koko maan kattava valikoima ravintoloitamme. Löydät valikoimastamme varmasti maistuvaa vauvasta vaariin!