Musiikkitalon Ravintola


Kansalaistori 2G, 00100 Helsinki


Musiikkitalon Klubiravintola sijaitsee talon kolmannessa kerroksessa. Ravintolamme tarjoaa näyttävät puitteet niin tyylikkäille cocktail-tilaisuuksille kuin ikimuistoisille syntymäpäiville tai vaikkapa häille.

LOUNASRAVINTOLA

Tarjolla on buffetlounas hintaan 9,00 €, joka sisältää kaikki päivän annokset. Valittavissa myös keittolounas hintaan 6,90 €.

Lounaslistaa ei saatavilla

JOULULOUNAS

Joululounas tarjoillaan 4.–21.12.2018 välisenä aikana arkisin klo 12.00–15.00 Musiikkitalon parvilämpiössä. Huomioithan, että itsenäisyyspäivänä 6.12. emme tarjoile lounasta.

40,00 €/hlö

Tutustu menuun >>

Lisätietoja ja varaukset myyntipalvelusta p. 020 762 4862, ravintolat.musiikkitalo@restel.fi.

KLUBI- JA TILAUSRAVINTOLA

Musiikkitalon Ravintola sopii myös erilaisten tilaisuuksien, kuten klubien sekä yritys- ja yksityisjuhlien järjestämiseen. Ravintolamme tarjoaa näyttävät puitteet niin tyylikkäille cocktail-tilaisuuksille kuin ikimuistoisille syntymäpäiville tai vaikkapa häille.

Ravintolaan mahtuu jopa 200 henkilöä tilaisuuden pöytämuodosta riippuen. Ravintolasalissa on pieni lava sekä erinomainen äänentoisto- ja AV-tekniikka.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivan tilaisuuden! 020 762 4862 | ravintolat.musiikkitalo@restel.fi.

SIJAINTI MUSIIKKITALOSSA

Musiikkitalon Klubiravintola sijaitsee talon kolmannessa kerroksessa. Ravintolaan on kaksi sisäänkäyntiä: toinen on ulkona Kansalaistorin puolella ja toinen on talon sisällä Musiikkitalon pääaulan läheisyydessä.