Foija


Aurakatu 10, 20100 Turku


Foijassa tarjoillaan ruokaa tunnelmallisessa kellarimiljöössä holvien katveessa tai vaihtoehtoisesti valoisassa katutason baarissa. Ravintolassa on myös monipuoliset tilat kabinetteineen juhliin ja kokouksiin.

FOIJA ON SULJETTU TOISTAISEKSI VESIVAHINGON VUOKSI. Seuraathan tilannetta Facebookista. Pahoittelemme tilannetta!

Ravintola Foijan historia ulottuu vuoteen 1839 saakka, jolloin Foija avasi teatteriravintolana Åbo Svenska Teaternin tiloissa. Foijan nimi juontaa juurensa ranskankielisestä sanasta Foyer, joka tarkoittaa lämpiötä.

1980-luvun alkupuolella Foija muutti Kauppatorin apteekin vanhaan hiilikellariin, joka kunnostettiin ravintolaksi, ja tällä paikalla toiminta jatkuu edelleen.

Aikojen saatossa ravintola on muuttanut muotoaan menevästä iltaravintolasta tyylikkääseen ruokaravintolaan ja tiesitkö, että Foijalla oli ensimmäisenä Suomessa anniskeluluvat aamuneljään saakka?

Nykyään Foijassa tarjoillaan ruokaa tuttuun tapaan kellariholvien katveessa. Vaihtoehtoisesti voit jäädä valoisaan katutason baariimme nauttimaan keittiön antimista ja seuraamaan keskustan vilinää.

Ravintola Foijan Oiva-raportti

À la carte

Tutustu ruokalistaan >>

Pöytävaraus

Varaa pöytä tästä >>

Brunssi

Katamme runsaan ja herkullisen brunssin tunnelmalliseen kellarikabinettiimme joka sunnuntai kello 12–16. Monipuolinen ja laadukas noutopöytä odottaa sinua käsityönä valmistettuihin Kustavin savipajan vateihin ja kulhoihin katettuna. Brunssin hinta 20 €/hlö. Brunssin ohella tarjoillaan erilaisia juomia, joita henkilökuntamme suosittelee sinulle mielellään.

Lounas

Tutustu parillisten viikkojen lounaslistaan tästä (vk. 40, 42, 44, 46..) >>

Tutustu parittomien viikkojen lounaslistaan tästä (vk. 39, 41, 43, 45..) >>

Yhteystiedot

Osoite:Aurakatu 10, 20100 Turku

Aukioloajat:
Ma:Foija on toistaiseksi suljettu vesivahingon vuoksi. Pahoittelumme!
Ti:-
Ke:-
To:-
Pe:-
La:-
Su:-