Ravintolat

Restelin ravintolat ja brändit

Restelillä on yli 200 ravintolaa ympäri Suomen. Tarjoomaa löytyy aina pikaruoasta teiden herkulliseen HelmiSimpukkaan ja jäähallien tapahtumaravintoloista illanviettopaikkoihin.

Taco Bell

Kaikki sai alkunsa Kaliforniasta vuonna 1962, jolloin Glen Bell avasi ensimmäisen Taco Bell -ravintolansa Etelä-Kaliforniaan. 55 vuotta myöhemmin tacokellot soivat yhteensä yli 7000 ravintolassa 28 eri maassa ja Taco Bell on noussut maailman suurimmaksi meksikolaistyyliseksi franchise-periaatteella toimivaksi pikaruokaketjuksi. ”Live más!”

Burger King

Kaikki BURGER KING® -klassikkopihvit valmistetaan sataprosenttisesta naudanlihasta, ja pihvit grillataan aidossa liekkigrillissä. Seesaminsiemensämpylät valmistetaan Suomessa, ja työntekijät valmistelevat rapeat salaatit ja viipaloivat raikkaat tomaatit ja sipulit käsin joka päivä tuoreuden takaamiseksi.

Rax Pizzabuffet

Rax Pizzabuffetissa jokainen saa koota oman makunsa mukaisen annoksen vaikkapa herkullista pizzaa, raikasta salaattia tai suussa sulavaa pehmytjäätelöä. Tarjolla on kymmeniä maukkaita vaihtoehtoja, joilla herkutella.

O'Learys

O’Learys on sporttiravintoloiden kultamitalisti, jonka sydän sykkii Bostonille sekä pohjoisamerikkalaiselle ruoka- ja urheilukulttuurille. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman reiluja ja herkullisia annoksia, kuten meheviä burgereita ja buleja wingsejä. Ruokailun lomassa voit katsoa matseja ympäri ravintolaa olevilta screeneiltä sekä nauttia mahtavasta sporttitunnelmasta.

Ísey Skyr Bar

Ísey Skyr Barin bowleissa, boozteissa ja mehuissa on käytetty vain luonnon omia makuja hedelmistä, marjoista ja vihanneksista yhdessä raikkaan ja proteiinipitoisen Ísey Skyr -rahkan kanssa. Tuotteet ovat kevyitä ja terveellisiä, ja ne sopivat niin lounaaksi kuin välipalaksikin.

Central

Central perustettiin vuonna 1898. Siitä lähtien se on ollut osa Helsingin ravintolaperinnettä ja tarjonnut asiakkailleen hyvää ruokaa sekä välitöntä palvelua. Sukupolvet vaihtuvat, mutta Central säilyy ja on osa elämää; asiakkaiden olohuone, keittiö ja toinen koti. Tervetuloa syömään, juomaan ja viihtymään kanssamme!

Muikkuravintola Sampo

Suomen paras muikkuravintola sijaitsee Kuopiossa ja se on perustettu vuonna 1931. Sampon ruokalistalta löytyy muikkua monessa muodossa: keetossa, paestettuna tae häkkään tapettuna.

Martina

Martinan mutkattomat maut odottavat sinua. Ravintolan rento ilmapiiri ja herkullinen ruoka ovat erinomainen valinta illan istumiseen. Meillä nautit mm. rapeapohjaisista pizzoista, tuoreesta pestosta ja oman keittiön lasagnesta.

Hemingway's

Hemingway’s Bar & Cafe tarjoaa kaupunkilaisten parhaat pysähdyspaikat niin nopeaan piipahdukseen kuin pidempäänkin viihtymiseen. Leppoisa ilmapiiri, laadukas palvelu ja laaja juomavalikoima takaavat viihtymisesi. Voit istahtaa lasilliselle rentoon olohuoneeseemme, pistäytyä työskentelemään kahvikupposen kera tai kokoontua ystävien kanssa pelien ja purtavan äärelle.

Wanha Mestari

Olemme konstailematon ja tunnelmaltaan viihtyisä ravintolaketju, jossa voit huoletta löysätä kravattia. Wanhoissa Mestareissa voit kuluttaa aikaa päivälehtien ja oluen kera tai tavata rennosti tuttuja omassa kantapaikassa. Ensimmäiset vaahtoavat juomat laskettiin Wanha Mestari Vaasan kuparinvärisestä hanasta vuonna 1987.

HelmiSimpukka

HelmiSimpukka Ravintola ja Express-asemat ympäri Suomen tarjoavat kattavat palvelut ja hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. HelmiSimpukka Ravintola ja Express-asemat sijaitsevat hyvillä paikoilla, ne ovat viihtyisiä ja saat aina reipasta ja iloista palvelua. HelmiSimpukat löydät Shell- ja St1-huoltoasemien yhteydestä.

Mestaritalli

Ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Toivo Kuulan puistossa Helsingin Töölössä. Mestaritallissa nautitaan täysin uudistuneesta à la carte -listasta ja kesäsunnuntaisin tarjoillaan sunnuntaibrunssia. Hyvän ruoan kruunaa loistava palvelu, ja ruoat tarjoillaan aina asiakkaalle pöytään asti.

Musiikkitalo

Tilaa tarjoilut etukäteen ja nauti rauhassa konserttielämyksestä ilman jonottamista.

Helsingin Jäähalli

Nordiksella tunnelmaa ylläpitämässä herkulliset kiekkoeväät. Royal Clubissa järjestät yrityksesi tapahtumat laadukkaasti.

Tampereen Jäähalli

Tapparan ja Ilveksen kotihallissa maistuu purtavakin paremmalle kuin kotisohvalla.

Hartwall Arena

Tähtiloistoa ja pitkiä tapahtumapäiviä siivittävät maukkaat tarjoilut.

Niemi Center

Niemi Center tarjoaa hienot puitteet kokouksille ja tapahtumille.

Metro Areena

Espoon tapahtuma-areenalla herkutellaan musiikin tai urheilun tahdissa.

Lahden konserttitalo

Lahden konserttitalon ravintola tarjoaa aitoja makuja.

Lahden Sibeliustalo

Tilaa tarjoilut etukäteen ja nauti rauhassa konserttielämyksestä ilman jonottamista.