Brändit

Restelin ravintolat ja brändit

Restelillä on yli 200 ravintolaa ympäri Suomen. Tarjoomaa löytyy aina pikaruoasta ja jäähallien tapahtumaravintoloista illanviettopaikkoihin. Tutustu alla ketjuihimme tai katso sinua lähin ravintola täältä.

Burger King

Kaikki BURGER KING® -klassikkopihvit valmistetaan sataprosenttisesta naudanlihasta, ja pihvit grillataan aidossa liekkigrillissä. Seesaminsiemensämpylät valmistetaan Suomessa, ja työntekijät valmistelevat rapeat salaatit ja viipaloivat raikkaat tomaatit ja sipulit käsin joka päivä tuoreuden takaamiseksi.

Taco Bell

Kaikki sai alkunsa Kaliforniasta vuonna 1962, jolloin Glen Bell avasi ensimmäisen Taco Bell -ravintolansa Etelä-Kaliforniaan. 55 vuotta myöhemmin tacokellot soivat yhteensä yli 7000 ravintolassa 28 eri maassa ja Taco Bell on noussut maailman suurimmaksi meksikolaistyyliseksi franchise-periaatteella toimivaksi pikaruokaketjuksi. ”Live más!”

Rax Pizzabuffet

Rax Pizzabuffetissa jokainen saa koota oman makunsa mukaisen annoksen vaikkapa herkullista pizzaa, raikasta salaattia tai suussa sulavaa pehmytjäätelöä. Tarjolla on kymmeniä maukkaita vaihtoehtoja, joilla herkutella.

Classic Pizza

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, jatkuvasti uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen.

Makaronitehdas

Makaronitehtaassa keskitymme yhteen asiaan: Tekemään Suomen parasta ja tuoreinta luomupastaa. Herkullisen ruoan lisäksi tarjoamme laadukkaan viinivalikoiman, osaavan ja ystävällisen palvelun ja viihtyisän ravintolamiljöön.

Food&Events Tapahtumaravintolat

Food&Events Tapahtumaravintolat toimii Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Kansallisoopperassa ja -baletissa, Helsingin Tanssin talolla, Espoon Metro-areenalla, Turun Messukeskuksessa, Lahden Sibeliustalolla sekä Jyväskylän Paviljongissa.

Food&Events Ruokaravintolat

Ravintoloihin kuuluvat muun muassa tunnelmallinen Mestaritalli Töölössä, perinteikäs ravintola Central Helsingissä, kodikas Martina Porissa, merellinen Keisarinsatama Kotkassa ja savolainen muikkuravintola Sampo Kuopiossa. Sporttiravintoloiden kultamitalisti O’Learys tarjoaa pohjoisamerikkalaista ruoka- ja urheilukulttuuria kauppakeskus Isossa Omenassa.

Hemingway's

Hemingway’s Bar & Cafe tarjoaa kaupunkilaisten parhaat pysähdyspaikat niin nopeaan piipahdukseen kuin pidempäänkin viihtymiseen. Leppoisa ilmapiiri, laadukas palvelu ja laaja juomavalikoima takaavat viihtymisesi. Voit istahtaa lasilliselle rentoon olohuoneeseemme, pistäytyä työskentelemään kahvikupposen kera tai kokoontua ystävien kanssa pelien ja purtavan äärelle.

Wanha Mestari

Olemme konstailematon ja tunnelmaltaan viihtyisä ravintolaketju, jossa voit huoletta löysätä kravattia. Wanhoissa Mestareissa voit kuluttaa aikaa päivälehtien ja oluen kera tai tavata rennosti tuttuja omassa kantapaikassa. Ensimmäiset vaahtoavat juomat laskettiin Wanha Mestari Vaasan kuparinvärisestä hanasta vuonna 1987.

Kaarle XII

Kaarle XII on Helsingin yöelämän menomesta. Kuusi baaria, kolme erilaista musiikkimaailmaa ja kaksi tanssilattiaa pitävät huolen vaativammastakin juhlijasta. Meillä järjestät myös unohtumattomat yksityistilaisuudet.