Lounas

Rennot, edulliset ja taitavat ravintolat

Yllättikö nälkä, tekeekö mieli sitä uutta juttua tai etsitkö täydellistä illanviettopaikkaa? Suomen laajimmasta ravintolaverkostosta löydät sinulle sopivan rentoutumisen muodon, oli se sitten hinta-laatusuhteeltaan loistava lounas, mutkattoman kepeä perheillallinen, ajanhengenmukainen ruokahifistely, tunnelmallinen illanvietto tai elämäsi seikkailu. 

Lounas

Rennot, edulliset ja taitavat ravintolat

Yllättikö nälkä, tekeekö mieli sitä uutta juttua tai etsitkö täydellistä illanviettopaikkaa? Suomen laajimmasta ravintolaverkostosta löydät sinulle sopivan rentoutumisen muodon, oli se sitten hinta-laatusuhteeltaan loistava lounas, mutkattoman kepeä perheillallinen, ajanhengenmukainen ruokahifistely, tunnelmallinen illanvietto tai elämäsi seikkailu. 

Ravintolat

Rennot, edulliset ja taitavat ravintolat

Yllättikö nälkä, tekeekö mieli sitä uutta juttua tai etsitkö täydellistä illanviettopaikkaa? Suomen laajimmasta ravintolaverkostosta löydät sinulle sopivan rentoutumisen muodon, oli se sitten hinta-laatusuhteeltaan loistava lounas, mutkattoman kepeä perheillallinen, ajanhengenmukainen ruokahifistely, tunnelmallinen illanvietto tai elämäsi seikkailu. 

Makunautintoja ympäri Suomen

Restelin ravintolavalikoimassa on yli 230 loistavan hinta-laatusuhteen paikkaa. Onko tänään kenties mättöpäivä Raxissa vai burgeripäivä BURGER KING® -ravintolassa. Herkkuja suppilovahverokeitosta pippuripihviin tarjoilee Grillsson. Italiaan haikailevien on syytä suunnata Martinan pizzojen ja tuoreiden pastojen äärelle. Jos tekee mieli syödä hienostuneemmin, auttavat Helsingin Punavuoressa sijaitseva bistro Bröd tai finedine-henkinen Brasserie Le Havre Helsingin ydinkeskustassa. Täydellisen päivän jälkeen voi suunnata vielä rentoutumaan Hemingway'sin tai Wanhan Mestarin laatujuomien pariin. Shell HelmiSimpukat pelastavat reissaajan päivän.

Ravintoloistamme löytyy paljon vaihtuvia tarjouksia kortinhaltijoille. Lisäksi kaikissa ravintoloissamme voit kerryttää ostoistasi Plussa-pisteitä tai pinssejä, pois lukien BURGER KING®- ja Shell HelmiSimpukka -ravintolat.

Katso ravintolat paikkakunnittain tästä »

Huviretki

Huviretkessä kaiken perustana ovat parhaat, huolellisesti valitut ja tuoreet raaka-aineet, joten arkisestakin ateriahetkestä tulee meillä juhla – niin hotelliasiakkaille kuin paikallisille ruoka-asiakkaillekin. Voit nauttia klassikkoja ja uusia ruokaelämyksiä ammattitaidolla valmistettuina ja tarjoiltuina.

Bistro Cumulus

Avatessasi Bistron ruokalistan tulet yllättymään iloisesti. Tarjoilemme muun muassa premiumburgereita, monipuolisia salaatteja ja klassisia bistroannoksia, kuten hitaasti haudutettuja lihaherkkuja. Olennainen osa Bistro Cumuluksen tarjontaa ovat myös pöytäseurueen kesken jaettavat annokset, kuten kattilallinen höyryäviä simpukoita, jotka katoavat nälkäisiin suihin alta aika yksikön rapean patongin ja iloisen puheensorinan saattelemana. 

Grillsson

Elämännälkään tarvitaan kunnon evästä. Grillssonissa voit herkutella ensiluokkaisista raaka-aineista taidolla valmistetuilla pihveillä. Tahdomme sinun viihtyvän ravintolamme ajattomassa, rennossa ja kodikkaassa tunnelmassa. Anna seikkailijan sydämesi sykkiä elävän tulen loimussa ja ota Grillsson olohuoneeksesi.

Rax Buffet

Rax Buffet on edullinen ja helppo perheravintola, jonka runsaasta ja monipuolisesta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Pizzan lisäksi tarjolla on mm. chicken wingsejä, lihapullia ja makeita maissintähkiä sekä runsas salaattipöytä.

O'Learys

O'Learys on sporttiravintoloiden ykkönen, joka tarjoaa saman katon alla maukasta pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa sekä ainutkertaisia urheiluelämyksiä. Bostonista inspiraationsa saanut ravintolamme on tunnettu rennosta tunnelmastaan, joka kokoaa niin kaikenikäiset kaveriporukat kuin perheetkin nauttimaan urheilujuhlasta. Restelin ravintoloita ovat O'Learys Bakers Helsingissä sekä O'Learys Sello ja O'Learys Iso Omena Espoossa.

BURGER KING®

Burger King® on maailman tunnetuimpia ravintolabrändejä ja ykköstuote Whopper on monen hampurilaissuosikki. Burger Kingin vahvuus on grillaaminen ja tuotteiden ainutlaatuinen tuoreus ja valmistaminen asiakkaan tilauksesta. Kansainvälinen hampurilaisketju, jonka ensimmäinen ravintola avattiin Miamissa, Floridassa 1954.

Martina

Rento ja mutkaton Martina toimii sekä mukavana illanviettopaikkana että oivana vaihtoehtona kotona kokkaamiselle. Martinan listalta löytyvät rakastetuimmat suosikit käsin leivotuista pizzoista pastoihin ja itsetehtyyn lasagneen sekä tiramisuun saakka.

Taco Bell

Kaikki sai alkunsa Kaliforniasta 1962, jolloin hot dog -kojuilla ja hampurilaisravintobisneksessä menestynyt Glen Bell avasi ensimmäisen Taco Bell -ravintolansa Etelä-Kaliforniaan. 55 vuotta myöhemmin tacokellot soivat yhteensä lähes 7000 ravintolassa 24 eri maassa ja Taco Bell on noussut maailman suurimmaksi meksikolaistyyliseksi franchise-periaatteella toimivaksi pikaruokaketjuksi. Ketju tarjoaa tilauksesta tehtyjä ja räätälöityjä tacoja, burritoja, quesadilloja ja nachoja hyvällä palvelulla, nopeasti ja helposti joko paikan päällä nautittaviksi tai kotiin vietäviksi.

Shell HelmiSimpukka

Restel Liikenneasemien Shell HelmiSimpukka -ketju tarjoaa ympäri Suomen tiellä liikkujille kattavat palvelut, kotoisat asemat ja itsetehtyjä tuotteita. Asemilta löydät Shell HelmiSimpukka -ravintolan tai Simpukka-kahvilan sekä myymälän monipuolisen valikoiman lisäksi erinomaiset autonpesupalvelut sekä yksilöllisen palvelutankkauksen.

Tapahtumaravintolat

Restel Tapahtumaravintolat vastaa maamme suurimpien elämysareenoiden ravintolapalveluista. Kohteissamme on mahdollista järjestää sekä pienet yksityistilaisuudet että tuhansien henkien massatapahtumat. Tapahtumaravintoloiden kohteita ovat Hartwall Arena Helsingissä, Helsingin jäähalli, Helsingin Musiikkitalo, Espoo Metro Areena, Tampereen jäähalli ja Turun Messukeskus.

Hemingway's

Hemingway’sit ovat mukavia olohuoneita, joissa on tilaa keskustelulle. Leppoisa ilmapiiri, ystävällinen palvelu ja laaja juomavalikoima takaavat viihtymisesi. Päivällä voit pistäytyä nauttimaan erikoiskahveista ja päivän lehdestä tai hengähtää nojatuolissa. Iltaisin viihdyt ystävien seurassa ja erilaisten pelien äärellä. Kansainvälinen olutvalikoima, kausittain vaihtuvat juomat siidereistä cocktaileihin ja Papa’s Wine Barin laadukkaat viinit täydentävät tunnelman.

Wanha Mestari

Reilut 40 Wanha Mestari- pubia sijaitsevat ympäri Suomea. Wanhoissa Mestareissa voi simppelisti kuluttaa aikaa päivälehtien ja oluen kera tai tavata rennosti tuttuja omassa kantapaikassa. Ravintoloista löydät hyvän valikoiman perinteisiä suomalaisia juomia sekä automaattipelit ja lautapelit

Kaarle XII

Kaarle XII, eli Kalle, on ollut Helsingin menestynein K-24 yökerho jo yli 30 vuoden ajan. Kallessa pidetään hauskaa kahdessa kerroksessa ja seitsemän palvelevan baarin voimin. Kallen kuuluisin ilta on Torstai. Perjantaisin on bändejä ja lauantaina mennään muuten vain lujaa.

Bistro Fiore

Bistro Fioressa voit nauttia maukkaan lounaan sekä herkullisia illallisia. Viihtyisässä Bar Fioressa on tarjolla laaja valikoima oluita, viskejä sekä kahvijuomia. Asiakaspaikkoja 100.

Mario

Kauppakeskuksissa viihtyvä Mario on moderni perheravintola, joka palvelee shoppailijoita nopeasti ja mutkattomasti. Marion listalta löytyy kompakti kattaus käsintehtyjä pizzoja, maukkaita pastoja, mojovia burgereita sekä maukkaita grilliherkkuja, ihania jälkiruokaherkkuja ja oivallisia ruokajuomia unohtamatta.

Hartwall Arena Ravintolat

Hartwall Arena on koko kansan urheilu- ja elämyskohde, joka pitää sisällään useita erilaisia tiloja kokous- ja yritystilaisuuksien järjestäjille. Arenalla nautitaan Suomen suosituimpien tapahtumien tunnelmasta huippuunsa hiottujen ravintolapalveluiden kera.

Helsingin Jäähalli Ravintolat

Helsingin jäähalli, joka on tunnettu myös HIFK:n kotihallina, on tunnelmaltaan ainutlaatuinen elämyskohde keskellä Helsinkiä. Ravintolatilat tarjoavat upeita vaihtoehtoja sekä tapahtumien yhteydessä että muulloin järjestettäville tilaisuuksille.

Metro Areena Ravintolat

Metro Areena on Espoossa Tapiolan Urheilupuistossa sijaitseva, vuonna 1999 valmistunut urheilun ja viihteen monitoimiareena. Monipuoliset ravintolatilat ja -palvelut mahdollistavat erityyppisten tilaisuuksien järjestämisen. 

Musiikkitalo Ravintolat

Helsingin Musiikkitalo on kaikille avoin kohtaamisen, juhlimisen ja viihtymisen paikka. Musiikkitalon ravintolat palvelevat myös silloin, kun talossa ei ole tapahtumia. Tässä ainutlaatuisessa elämyskohteessa voi järjestää tapahtumia suurista gaalakonserteista pieniin kokouksiin.

Ravintola Central

Helsingin Ullanlinnan helmi Central perustettiin jo vuonna 1898. Siitä lähtien se on ollut osa Helsingin ravintolaperinnettä ja tarjonnut asiakkailleen hyvää ruokaa ja välitöntä palvelua. Hyvä ravintola ei koskaan vanhene, vaan se tarjoaa jokaiselle sukupolvelle parastaan: hyvää ruokaa ja viihtyisää tunnelmaa. Puitteet ovat muuttuneet montakin kertaa, mutta Centralin ainutlaatuinen henki on säilynyt ennallaan läpi vuosikymmenten.

Sampo

Onneks olokoon jos Kuopijon katuja veppaellessa alako näläkä eli jano juileksimmaan ossaat tehä oekeen piätöksen. Sampo on paekka missee kumpaannii vaevaan löötyy helepotus. Jos kulukku ähöttää kuivana ku rapparin rukkanen rankaläjällä, muuttuu tilanne ku mutjaatat kitusiis reelusti olutta tae jopa jonnii luipakan tupsluikkarin. Kirkasta tae värillistä, kumpookii on montae lajia hyllyssä suatavilla.

Tampereen Jäähalli Ravintolat

Tampereen jäähalli on molempien legendaaristen joukkueiden, Tapparan ja Ilveksen, kotiareena. Hallin monipuoliset tilat sopivat loistavasti vieraiden kestitsemiseen. Kiekosta voi nauttia tyylikkäästi aitioissa tai vaikkapa vauhdikkaasti pubissa.

Turun Messukeskus Ravintolat

Turun Messukeskuksen vilkasta tapahtumatarjontaa täydentävät monipuolisesti muuntuvat ravintolapalvelut. Messukeskuksen tiloissa onnistuvat messutapahtumat, kongressit ja kokoukset sekä yritysjuhlat. 

Fokka

Ravintola Fokka Helsingin Ruoholahdessa tarjoaa kotimaisen keittiön parhaita paloja sekä kansainvälisiä herkkuja niin isoon kuin pieneen nälkään. A la carte -listamme pystyy vastaamaan vaativankin tilaisuuden tarpeisiin.

Hopealyhty

Hyvinkään legendaarinen iltaravintola Hopealyhty tarjoaa rentoa ja iloista menoa perjantaisin ja lauantaisin. Hopiksessa on aina parhaat bileet, joita tahdittaa taitava talon DJ. Lisäksi kuukausittain esiintymässä on Suomen parhaita artisteja ja bändejä.

Mestaritalli

Mestaritalli on Töölön klassikko, yhdellä Helsingin parhaimmista paikoista. Upea sijainti meren rannalla, keskellä Toivo Kuulan puistoa tarjoaa kauniit merinäköalat niin yritys- kuin yksityistilaisuuksille, tai vaikkapa romanttiselle illalliselle terassilla auringon laskiessa. 

Ravintola Bröd

Ravintola Bröd Punavuori on urbaani bistrotyyppinen ravintola, jonka ruokatuote on sekoitus skandinaavisuutta, eurooppalaisuutta ja jopa helsinkiläisyyttä. Bröd on paikallista ja maukasta. Ruokien tarjoilu toteutetaan valmistusastioissa, jolloin annokset on halutessaan myös helppo jakaa pöytäseurueen kesken

Cumulus Resort -ravintolat

Yksilölliset hotellit ja kylpylähotellit palvelevat 11 paikkakunnalla ympäri Suomen. Lisäksi palveluksessasi on kaksi Cumulus Resort Partneria. Kylpylässä on helppo sukeltaa arjen tuolle puolen ja nauttia kaikista niistä asioista, joista hyvä olo syntyy. Hotelleissamme majoitut laadukkaasti ja yksilöllisesti.

Parnell's

Parnell’s, rento irlantilais-henkinen pub. Sinne voi poiketa töiden jälkeen hengähtämään tai viettämään iltaa mukavassa seurassa, hyvistä juomista nauttien. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinut halutessasi oluiden saloihin ja löydät taatusti uusia ystäviä.

Bar Socis

Bar Sociksen tuotevalikoima sisältää old school -drinkkejä ja -cocktaileja nykypäivään sovellettuina, laajan valikoiman aperitiiveja, digestiivejä ja kuohuviiniä sekä pientä syötävää. Baarin sisustus upeine alkuperäisine suihkulähteineen sekä ilmapiiriin sopiva musiikki ja elokuvat luovat tunnelmaan ranskalaisen vivahteen. Baarin seinällä oleva 75” jättiscreeni on käytössä muun muassa baarin elokuvailloissa.

Foija

Suomen vanhimpiin ja tunnetuimpiin ravintoloihin kuuluvan Foijan nimen juuret ulottuvat vuoteen 1839, jolloin Foija aloitti toimintansa Åbo Svenska Teatterin ravintolana. Ravintolan nimi tuli teatterin lämpiötä tarkoittavasta ranskankielisestä sanasta foyer. Laajentunut ravintolakokonaisuus tulee uudistuksen kautta lähemmäksi kaupunkilaisia sekä makunautinnoiltaan että puitteiltaan.

Nightlife

Nightlife- iltaravintolat tarjoavat raikkaita juomia ja rentoa menoa tanssilattialla viidellä paikkakunnalla ympäri Suomen. Hyvä juomavalikoima ja reipas baarihenkilökunta pitävät huolen että bileet jatkuvat aamuun asti.

Brasserie Armada

Brasserie Armada -ravintola sijaitsee lähellä Aurajoen idyllistä ja viihtyisää rantaa. Illallisaikaan avoinna olevan ravintolan menusta löytyy sekä paikallisia herkkuja että kansainvälisen keittiön klassikoita. Ravintola sijaitsee Turun Cumulus City -hotellin yhteydessä ja toivottaa hotellivieraiden ohella kaikki muutkin asiakkaat tervetulleiksi herkuttelemaan. Ravintolassa on 220 asiakaspaikkaa

Brasserie Le Havre

Hotelli Seurahuoneen yhteydessä sijaitseva Brasserie Le Havre tarjoaa runsaita ranskalaisia makuja toteutettuna parhailla ja tuoreilla raaka-aineilla. Le Havre on nimi, jolla kunnioitamme satamasta alkanutta tarinaamme ja eurooppalaisen ruokakulttuurin aidointa ydintä, ranskalaista brasserie-keittiötä: rehellistä, elämänläheistä ja rentoa ruokaa laadukkaista, luonnollisista raaka-aineista.