Ostamme ravintola- ja baariliiketoimintoja

Laajennamme Hemingway´s- ja Wanha Mestari -ketjuja ja haemme uusia liikepaikkoja kautta Suomen. Olemme erityisen kiinnostuneita ostamaan ravintola-alan liiketoimintoja: pubeja, ravintoloita ja vastaavia. Toissijaisesti olemme kiinnostuneita ravintolakäyttöön soveltuvien liiketilojen vuokraamisesta, joissa ei vielä ole ravintolaliiketoimintaa.

Jos tiedossasi on myynnissä oleva, meitä mahdollisesti kiinnostava ravintola-alan liiketoiminta tai vuokrattavissa oleva ravintolatoimintaan soveltuva liiketila, ota yhteyttä.

Myy liiketoimintasi meille!

Lisätietoja:
Robert Linke
Hemingway´s- ja Wanha Mestari -ravintolat
Restel Ravintolat Oy
Puh. +358 (0) 50 584 8169
Sähköposti: robert.linke@restel.fi

Ota meihin yhteyttä:

Hemingway´sissä viihtyy hyvin

Hemingway´s-ravintolat ovat monille tuttuja, löytyyhän ketjusta kahdeksan ravintolaa Helsingistä Rovaniemelle asti. Kaikkia yhdistää viihtyisä ja leppoisa ilmapiiri, korkeatasoinen ja ammattitaitoinen palvelu sekä kattava juomavalikoima.

Välitön ja kotoisa tunnelma löytyvät kaikista Hemingway´s-ravintoloista, mutta myös tapahtumia ja menomeininkiä, esimerkiksi keikkojen tiimoilta. Haluamme tarjota tätä hyvää ja maittavaa laajemminkin ja olemmekin siksi kiinnostuneita ostamaan liiketiloja tai jo olemassa olevia liiketoimintoja, joista muovata uusia Hemingway´sejä kaikkien iloksi.

Wanha Mestari rentoon oleskeluun

Kun haluaa piipahtaa omana itsenään rennosti ravintolaan, jossa on mutkaton ja leppoisa tunnelma, Wanha Mestari valikoituu helposti istuskelupaikaksi. Siitä tuleekin helposti itse kunkin kantapaikka, mikä ei ole ihme: ketjun idea tähtää siihen, että paikan päällä viihtyy lasillisen ja konstailemattomien ajanvietteiden parissa. Wanhoissa Mestareissa voi lukea lehdet, pelata pelejä, seurata urheilua ja joissain ravintoloissa myös näyttää osaamistaan pokerissa tai biljardissa – tai vetäistä biisin tai pari karaokessa.

Wanha Mestari löytyy jo aika monen naapurustosta, sillä ravintoloita on 21 kautta Suomen. Toivomme kuitenkin, että yhä useampi voisi nauttia Wanhan Mestarin leppoisasta tunnelmasta ja tehdä siitä kantapaikkansa. Siksi etsimme tiloja uusille Wanhoille Mestareille.

Restel on Suomen suurimpia ravintolapalveluiden tarjoajia

Restel Oy on kotimainen, yksi Suomen johtavista ravintola-alan konserneista, jonka omistaa Tradeka-Yhtiöt Oy. Toimintamme tähtää siihen, että jokainen voisi nauttia elämästä ja huolehdimmekin monista kotimaisista ravintola-alan suosikkiravintoloista sekä tunnetuista kansainvälisistä brändeistä maassamme. Kaikkiaan Restelin toiminnan piirissä olevia ravintoloita on Suomessa yli 200.

Haluamme ilahduttaa asiakkaidemme arkea ja tarjota heille elämyksiä sekä ajanvietettä. Meille on lisäksi tärkeää, että työntekijämme viihtyvät hyvin, mikä välittyy myös siihen, miten ammattitaitoinen henkilökuntamme sitoutuu asiakkaiden palvelemiseen. Pyrimme palvelemaan yhä useampia suomalaisia ja siksi laajennamme Hemingway´s- ja Wanha Mestari -ketjuja. Jos tiedossasi on vapaa liiketila tai kaupan oleva alan liiketoiminta, niin ole viipymättä yhteydessä meihin.