Mestaritalli - muistotilaisuudet


Otamme osaa suruusi. Hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestäminen on joka tilanteessa raskasta ja me Mestaritallissa haluamme hieman keventää taakkaasi muistotilaisuuden järjestelyjen osalta. Meillä on pitkä kokemus arvokkaiden tilaisuuksien järjestämisestä ja tilamme soveltuvat niin pienen kuin isomman saattueen tilaisuuksiin. Me huolehdimme tarjoiluista, somistuksesta sekä palvelusta arvokkaasti, jolloin läheiset ja omaiset voivat keskittyä itse tilaisuuteen ja yhteisiin muistoihin.

Tilat

Valoisat tilamme ovat muunneltavissa seurueenne koon mukaan. Rauhallinen Merikabinetti soveltuu alle 40 vieraan tilaisuuksiin. Tilassa on oma sisäänkäynti terassimme kautta sekä omat wc- ja naulakkotilat. Pääsaliin mahtuu noin 160 henkeä, mutta tila voidaan puolittaa, jolloin sinne sopii noin 60 osanottajaa.

Palvelut ja menu

Palvelu ja tarjoilut ovat meille kunnia-asioita. Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen ja kunnioittava palvelu sekä ensiluokkainen ruoka. Buffet on klassinen ja vaivaton tapa tarjoilla ruokaa sekä pienille että suuremmillekin seurueille.

Tutustu menuvaihtoehtoihimme >>

Muistotilaisuuden järjestäjän muistilista

• Hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestelyt voi aloittaa ennen hautausluvan saamista

• Kutsu muistotilaisuuteen esitetään joko henkilökohtaisesti tai sanomalehden kuolinilmoituksen yhteydessä

• Virallista kaavaa tilaisuudelle ei ole, joten voitte muistella läheistänne hänen persoonalleen sopivalla tavalla, käydä läpi hänen elämänsä kohokohtia ja yhteisiä hetkiänne

• Puheiden pitämiselle on hyvä tarjota mahdollisuus tilaisuuden aikana

• Mahdolliset adressit voidaan lukea ääneen

• Halutessanne esille laitetaan muistopöytä, jolle laitetaan valkea liina, kynttilä, kukkia, vainajan kuva ja esimerkiksi jotain häneen liittyviä esineitä

• Tilaisuuden lopuksi joku omaisista kiittää mukana olleita osanotosta. Jotkut julkaisevat kiitoksen sanomalehdessä tai lähettävät kiitoskortin.

Ota yhteyttä

Myyntipalveluumme puhelimitse 020 749 8140 (arkisin 8.30–16) tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Takaisin >