Tilaa oma lahjakortti

Palkitse sidosryhmät, asiakkaat tai työntekijät ravintolalahjakortilla!

Restelin ravintolalahjakortti on huomaavainen tapa muistaa yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai omia työntekijöitä. Samalla tuet suomalaista työtä.

Tilaa Restelin ravintolalahjakortti ja tue suomalaista työtä

Restelin ravintolalahjakortti on huomaavainen tapa muistaa yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai omia työntekijöitä. Samalla tuet suomalaista työtä.

Suunnittelemme lahjakortin yhdessä Teidän tarpeiden mukaan, jolloin lahjakortin visuaalinen ulkoasu ja saate voidaan muokata tilaajan näköiseksi. Lahjakortin arvon voi itse määritellä eikä ladattua arvoa tarvitse käyttää kerralla. Lahjakortin voimassaoloaika ja mahdolliset alennukset neuvotellaan tarjouksen yhteydessä. Voimme toimittaa lahjakortit kerralla tai postittaa ne haluttujen postituslistojen mukaisesti. Toimitusaika on 6–8 viikkoa hyväksytystä tarjouksesta.

Katso kaikki ravintolat

Restel ravintolat
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, Ísey Skyr Bar-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Pyydä tarjous:

Jätä alapuolelle yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa myyntipalveluumme puh. 020 762 4865 (avoinna ma–pe klo 8.30–16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myyntipalvelu@restel.fi.