Restel-hotellien ja -ravintoloiden kokouskampanja
Restel-hotellien ja -ravintoloiden kokouskampanja

Mitä enemmän kokouksia, sitä enemmän etuja

Järjestä tapahtumasi huoletta Restelin avulla ja voit keskittyä olennaiseen.

Etsitkö viihtyisää, pienen porukan kokousmiljöötä tai näyttävää illanviettopaikkaa syksyn kick-offeja tai pikkujouluja varten?

Restelin kokoushotellit, ravintolat ja elämysareenat tarjoavat satoja eri vaihtoehtoja onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen. Meiltä saat viihtyisät tilat, toimivan kokoustekniikan ja tietysti herkulliset pöydän antimet – viihdetarjontaa unohtamatta. Ja muistathan, areenoiden aitiot ovat omiaan sporttisiin iltoihin asiakkaiden kanssa. Kerro vain mitä tilaisuudeltasi toivot, ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa kaiken muun!

Katso kohdevaihtoehtojen esittelyt »

Mitä enemmän kokouksia sitä enemmän etuja

Kun keskität seuraavat kokoukset ja tilaisuudet Restelille, pääset kiinni hotelli- ja ravintolalahjakortteihin, kokousaamiaisetuun tai jopa 5 % Restel-bonukseen, jonka voit hyödyntää vuoden eteenpäin.

Nappaa edut talteen ja varaa tilaisuutesi myös ensi vuodelle 31.10.2017 mennessä

Keskittämisedut koskevat uusia 29.5.–31.10.2017 varattuja ja vahvistettuja varauksia, kun kokous tai muu tilaisuus pidetään 31.12.2018 mennessä. Kannattaa siis varata nyt myös ensi vuoden kokoukset!

Keskittämisedut, kun toteutuneet kokousostot ovat

  • 3 000 € tai 5 kokousta, palkintona 5 ravintolalahjakorttia Restelin ravintoloihin, yhteisarvo 100 €
  • 5 000 € tai 7 kokousta, palkintona 10 ravintolalahjakorttia Restelin ravintoloihin, yhteisarvo 200 €, tai 3 hotellimajoituslahjakorttia Restelin hotelleihin, yhteisarvo 600 €
  • 10 000 € tai 10 kokousta, palkintona 20 ravintolalahjakorttia Restelin ravintoloihin, yhteisarvo 400 €, tai 6 hotellimajoituslahjakorttia Restelin hotelleihin, yhteisarvo 1 200 €
  • yli 10 000 €, yritys voi valita palkinnoksi lahjakorttien sijasta Restel-bonuksen, jonka suuruus on 5 % toteutuneista kokousostoista. Restel-bonuksen voi käyttää seuraavan kokouksen tai tilaisuuden yhteydessä Restelin toimipaikoissa (ei voi käyttää Crowne Plaza Helsinki -hotellissa eikä Holiday Inn Helsinki – Messukeskuksessa). Bonusetu on voimassa 12 kk ja se tulee käyttää yhdellä kerralla.
  • Vaihtoehtona lahjakorteille tai bonusedulle voit hotelleissa valita edun käytettäväksi jo tilaisuuden yhteydessä, kun ensimmäinen palkintotaso täyttyy: kokouspakettiin kuuluvan aamukahvin sijasta tilaisuuteen osallistuvat voivat nauttia aamiaisen hotellin ravintolassa ilman lisäveloitusta. Aamiaisetua ei voi käyttää Crowne Plaza Helsinki -hotellissa eikä Holiday Inn Helsinki – Messukeskuksessa.

Ota yhteyttä – kasataan juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokouspaketti!

Hyödynnä nyt kokousvaraajan edut ja pyydä kokoustarjous »

Jos teet varauksen suoraan kokouskohteesta tai aluemyyntikeskuksestamme, muista mainita kampanjatunnus KOKOUSKAMPANJA, vain siten ostot kartuttavat keskittämiskertymää ja -etujasi.

Katso mukana olevat Restelin toimipaikat ja Restel-keskittämisedun säännöt »

Järjestä elämykselliset pikkujoulut »