Antakaa jouluksi Lahjakorttipaketti

Pikkujoulu on hyvä hetki muistaa yhteistyökumppaneita, asiakkaita ja omaa henkilöstöä. Antakaa heille lahjaksi valikoitujen ravintoloidemme valmistama herkullinen ateria, joka ilahduttaa varmasti.

Saatte nyt ateriaan oikeuttavat Lahjakorttipaketit ravintoloihin verovähennyskelpoisesti. Tuette hankinnallanne samalla myös suomalaista työtä.

Restel logot

Muistakaa henkilökuntaanne joululahjalla tai antakaa lahjakortti, jolla voi noutaa eväät etätapahtumiin

Nostattakaa pikkujoulutunnelmaa pienillä lahjoilla. Voitte antaa työntekijöillenne verovapaasti alle 100 € lahjoja ja nyt olemme paketoineet teille valmiiksi ateria lahjakortteja tähän tarkoitukseen. Lisäksi voitte hyödyntää näitä lahjakortteja etätarjoilujen noutamiseen. Tällöin voitte hyödyntää 14 % arvonlisäveron osuuden.

Lahjakorttipaketin voimassaoloaika on enimmillään 12 kuukautta. Voimme toimittaa tilaamanne lahjakortit kerralla tai postittaa ne haluttujen postituslistojen mukaisesti 1.12. alkaen.

Valmiit Lahjakorttipaketit herkkusuille

Taco Bell

Crunchwrap Supreme Meal.
Pehmeään vehnätortillaan käärittynä jauhelihaa, salaattia, tomaattia, cheddarjuustokastiketta, rapea maissitostada ja hapankermaa.
Lahjakortin hinta 7,37 € (8,40 €, ALV 14 %).

RAX

Normaalikokoinen Fantasia-pizza kolmella täytteellä.
Lahjakortin hinta 10,44 € (11,90 €, ALV 14 %).

Burger King

• Steakhouse-ateria + Sundae + Mozzarella Sticks 4 kpl. 
Lahjakortin hinta 11,97 € (13,65 €, ALV 14 %).

• Chicken Tendercrisp -ateria + Sundae + Mozzarella Sticks 4 kpl. 
Lahjakortin hinta 11,54 € (13,15 €, ALV 14 %).

• Double Halloumi King -ateria + Sundae + Mozzarella Sticks 4 kpl. 
Lahjakortin hinta 10,39 € (13,85 € alv 14 %).

Pyytäkää tarjous!

Täyttäkää lomakkeeseen tietonne, ja otamme teihin yhteyttä. Voitte myös soittaa myyntipalveluumme puh. 020 762 4865 (avoinna ma–pe klo 8.30–16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myyntipalvelu@restel.fi.

Järjestä pikkujoulut helposti

Juhlikaa tapahtumatalossamme

Vietätte iloiset pikkujoulut turvallisesti tiloissamme. Tarjolla on monipuolinen kattaus viihtyisiä ja tilavia ravintoloita, joista voitte valita sopivimman. Saatte väljien tilojen lisäksi pikkujouluihinne herkulliset syötävät, maistuvat juotavat ja osaavaa palvelua.

Pikkujoulumenu suoraan kotiin

Herkulliset syötävät ovat onnistuneiden pikkujoulujen tähti! Saatte kolmen ruokalajin menun kotiin toimitettuna hintaan 35 € tai noudettuna hintaan 29 €. Verovähennyskelpoinen menu on tarjolla pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella, Turussa ja Lahdessa – myös vegaanisena.