Taco Bell tulee Suomeen

Taco Bell tulee Suomeen!

Taco Bell ei ole pelkkä ravintola tai ruokaa, se on elämäntapa. Elämme ja hengitämme tätä hetkeä. Haluamme tehdä jatkuvasti asioita tavalla, jolla niitä ei ole ennen tehty. Siistejä juttuja. Herkullisia juttuja. Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan. Lisäämme makua elämään tekemällä asioita eri tavalla. Olemme yhtä kokeilunhaluisia kuin asiakkaamme. Elämme kokemuksille, elämme enemmän!

Kaikki sai alkunsa Kaliforniasta 1962, jolloin hot dog -kojuilla ja hampurilaisravintobisneksessä menestynyt Glen Bell avasi ensimmäisen Taco Bell -ravintolansa. 55 vuotta myöhemmin tacokellot soivat yhteensä 6500 ravintolassa 26 eri maassa. Vuonna 2017 on vihdoin suomalaisten aika saada aidot ja alkuperäiset tacot, burritot, quesadillat ja churrot niin kuin herra Bell ne tarjoilisi – tilauksesta valmistettuja ja yksilöllisiä makuelämyksiä. Tervetuloa nauttimaan elämästä ja ruoasta täysillä! 

Ensimmäiset Taco Bell -ravintolat avataan pääkaupunkiseudulle vuoden 2017 loppuun mennessä. 

Seuraa meitä Facebookissa.

Työpaikat

We Feed people’s lives with más – tule meille töihin!

Taco Bell Suomi etsii suuren sydämen ja innostuksen omaavia tähtityöntekijöitä pääkaupunkiseudun ravintolihin. Palvelemme intohimoisesti niin asiakkaita, työkavereita, liikekumppaneita kuin yhteisöä, jossa työskentelemme. 

Tarjoamme enemmän kuin mitä odotetaan. Tarjoamme parasta asiakkaillemme sekä haluamme tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit viihtyä sekä kouluttautua aina vain paremmaksi ja paremmaksi työssäsi. Kaikkea tekemistämme ohjaa nälkämme luoda niin asiakkaille kuin työntekijöillemme elämyksiä, joissa on enemmän makua, enemmän sydäntä ja enemmän arvoa!

Olisitko sinä yksi tähdistämme? Katso avoimet työpaikat »

Toimipaikkatarjoukset

Onko tiedossasi toimitiloja tai liikepaikkoja, jotka soveltuisivat Taco Bell -ravintoloille? Haluamme laajentua vauhdilla ja siksi etsimme jatkuvasti uusia ja toimintaamme sopivia toimipaikkoja.

Ota yhteyttä Ari Virnekseen: ari.virnes@restel.fi.