Tapahtumat Restelin hotelleissa ja ravintoloissa

Tapahtumat

Tapahtuma Kategoria Tapahtumapaikka Kaupunki Päivämäärä
Pikkujoulut 2017 Cumulus City & Resort -hotelleissa

Pikkujoulut Cumulus City & Resort -hotelleissa

Lauantai | 04.11.2017

Cumulus City & Resort -hotellit ravintoloineen tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja pikkujoulujen viettoon niin isoille kuin pienille ryhmille. Pikkujoulujuhlissa voit nauttia mm. jouluisista menuista ja buffetpöytien herkuista, tähtiesiintyjistä, kylpylähemmottelusta ja saunan lämmöstä.

Pikkujoulut suurella elämyksellä

Pikkujoulukausi on pian täällä ja Cumulus City & Resort -hotelleissa on varauduttu vuoden kuumimpaan bilesesonkiin mm. huippuartistien keikoilla. Jos vietät pikkujouluja marraskuussa Aulangolla, estradin valtaavat esim. Popeda, Antti Tuisku, JVG ja Queen-musikaali. Ikaalisissa ja Pohjanhovissa puolestaan juhlitaan tanssikansan suosikkitähtien loisteessa.

Alla olevalle sivulle olemme koonneet Cumulus City & Resort -hotellien pikkujoulutarjontaa ja voit myös jättää tarjouspyynnön toiveidenne mukaisista pikkujouluista.

 

 

Sami Hedberg On Ice – Stand Up -hallikiertue

Sami Hedberg On Ice – Stand Up -hallikiertue

Perjantai | 17.11.2017

Yhden miehen jäätön ja luistimeton stand up -hallikiertue saapuu Helsingin Jäähalliin 17.11.2017. Syksyn hallikiertueella Sami Hedberg venyy taas uusiin ulottuvuuksiin. Tällä kertaa tapahtumapaikoiksi on valittu suurhallit ja kiertueen keskiössä on puhtaasti stand up –komiikka. Hedberg pistää itsensä täysillä peliin ja todistaa, että lämpimän tunnelman saa aikaan myös isoihin halleihin!

HIM:in konsertti Helsingin Jäähallissa

HIM:in konsertti Helsingin Jäähallissa

Keskiviikko | 27.12.2017

Uransa lopettavan HIM:in perinteinen Helldone-keikka Helsingin Tavastialla uudenvuodenaattona myytiin loppuun tuttuun tapaan nopeasti. Nyt on varmistunut, että loppuunmyydyn Tavastia-klubi-Helldonen lisäksi HIM tekee ensimmäisen ja viimeisen suuremman hallikeikkansa Helsingissä Jäähallissa keskiviikkona 27. joulukuuta. Illan avaavat The 69 Eyes ja Jimsonweed.

Remu & Hurriganes -konsertti 20.1.2018 Helsingin Jäähallissa

Remu & Hurriganes -konsertti Helsingin Jäähallissa

Lauantai | 20.01.2018

Lauantaina 20. tammikuuta järjestetään Remun "Suomi-rockin kummisedän" Viimeinen Keikka, ikimuistettava jäähyväiskonsertti Helsingin jäähallissa. Viimeiselle Keikalle Remu kutsuu mukaansa joukon legendaarisia rokkifrendejään, solistivieraita, bändimuusikoita, kavereita ja ystäviä. Odotettavissa on täysin uniikki ja historiallinen konserttitapahtuma. – Jotain sellaista, jota kukaan Remun tai ylipäätään suomalaisen rokin ystävä ei voi kokea kuin kerran elämässään.

Kygo keikka 5.2.2018 Helsingin Jäähallissa

Kygon maailmankiertueen avauskeikka Helsingin Jäähallissa

Maanantai | 05.02.2018

DJ ja tuottaja Kygo avaa maailmankiertueensa Suomesta! Norjalainen artisi esiintyy Helsingin Jäähallissa 5. päivä helmikuuta 2018. Varaa aitiopakettisi alla olevan linkin kautta ja tanssi läpi illan nauttien erinomaisesta tarjoilustamme.

TOTO - 40 Trips Around the Sun -juhlakiertue

TOTO - 40 Trips Around the Sun -juhlakiertue

Sunnuntai | 11.02.2018

Kunniakkaan keski-iän saavuttanut Toto tuo 40 Trips Around the Sun -juhlakiertueensa Helsingin Jäähalliin sunnuntaina 11. helmikuuta 2018. Vuonna 1977 perustettu Toto on yksi popmusiikin ikonisimpia kokoonpanoja, jonka musiikki on inspiroinut yli sukupolvirajojen - niin faneja kuin muita muusikoita. Pitkän ja kattavan maailmankiertueensa sekä juhlavuotensa kunniaksi Totolta ilmestyy ensi kevään kiertueen korvilla myös uutta materiaalia, joka julkaistaan yhdessä uudelleenmasteroidun, kaikki bändin rakastetuimmat klassikkot sisältävän, 40 Trips Around the Sun Greatest Hits -kombon kanssa.

Juhlakiertueen kokoonpanossa soittavat Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro, Joseph Williams.

Symphonic Pink Floyd -konsertti Helsingin Jäähallissa

Symphonic Pink Floyd -konsertti Helsingin Jäähallissa

Perjantai | 14.12.2018

Dream Theaterin James LaBrie tuo Suomeen massiivisen Pink Floyd -spektaakkelin joulukuussa. Hologrammeja, drone-koptereita, erikoisefektejä, lasereita, ilma-akrobatia ja kokonaisen sinfoniaorkesterin sisältävä The Symphonic Pink Floyd Show nähdään Helsingin Jäähallissa perjantaina 14.12.2018.