Taitoluistelun MM-kilpailut Helsingissä 29.3.−2.4.2017

Tapahtumat

Tapahtuma Kategoria Tapahtumapaikka Päivämäärä
Kevään parhaat bileet O’Learys Sellossa!

Huippuartisteja ja kevään parhaat bileet Sellossa 25.2. | 11.3. | 8.4.

Lauantai | 25.02.2017

Keväällä bailataan huippuartistien tahtiin!

25.2. Ellinoora
Osta lippusi edullisemmin ennakkoon lippu.fi-palvelusta 14,50 € / henkilö (ovelta 18 €).

11.3. Uniikki
Ennakkolippu 10 € (tulossa pian myyntiin) ja ovelta 12 €.

8.4. Nikke Ankara & Evelina
Osta lippusi edullisemmin ennakkoon lippu.fi-palvelusta 14,50 € / henkilö (ovelta 18 €).

Dream Theater

Dream Theater 27.2.2016

Maanantai | 27.02.2017

Yhdysvaltalaisen Dream Theater -yhtyeen toinen albumi, Images and Words, täyttää 25 vuotta. Yhtye käynnistää juhlan kunniaksi laajan kiertueen ja saapuu sen myötä myös Suomeen. Dream Theater konsertoi Helsingin Jäähallissa maanantaina 27. helmikuuta 2017.  Dream Theater soittaa konsertissaan Images and Words -albumin kokonaisuudessaan livenä. Lisäksi on luvassa yhtyeen muita suosikkibiisejä vuosien varrelta. 

Robin Aulanko Areenalla 3.3.2017

Aulanko Live: Robin (K-18)

Perjantai | 03.03.2017

Robin tuo energisyytensä ja iloisuutensa Aulanko Areenalle Hämeenlinnaan

Vastikään täysi-ikäistynyt Robin on ehtinyt tehdä ja saavuttaa urallaan jo vaikka mitä. Miehestä on tehty elokuva, kirja, hän on voittanut usean musiikkialan arvostetun palkinnon ja ollut mm. lämppäämässä megatähti Justin Bieberia. Robinin pitää hallussaan myös Suomen positiivisimman henkilön titteliä (2015) ja on Suomen googlatuin henkilö (2012, 2013, 2014 ja 2015).

Ilmiö nimeltä Robin nousi megamenestykseen lähes "yhdessä yössä", kun Frontside Ollie -video julkaistiin YouTubessa 16.1. 2012. Video keräsi muutaman ensimmäisen päivän aikana yli kaksi miljoonaa katsojaa ja muutaman kuukauden sisällä videon kokonaiskatsomismäärä nousi lähes yhdeksään miljoonaan.

Nyt, vuonna 2017 Robin on tehnyt yhteistyötä mm. Elastisen, Vesa-Matti Loirin ja lukuisien muiden huipputähtien kanssa. Mihinköhän tämä nuori mies vielä ehtiikään! 

Tule katsomaan Robinin energinen show perjantaina 3.3.2017 Aulanko Areenalle!

Taitoluistelun MM-kilpailut Helsingissä 29.3.−2.4.2017

Taitoluistelun MM-kilpailut Helsingissä 29.3.−2.4.2017

Keskiviikko | 29.03.2017

Maailman parhaat taitoluistelijat Helsingissä

Suomen Taitoluisteluliitto isännöi Suomen 100-vuotisjuhlavuonna järjestettäviä taitoluistelun MM-kilpailuja. Helsingissä nähdään keväällä lähes 200 maailman parasta taitoluistelijaa. Luvassa on vuosisadan taitoluistelukilpailu, jossa mitalien lisäksi ratkotaan paikat vuoden 2018 talviolympialaisiin. 

Hartwall Arenaan odotetaan paikanpäälle 65 000 katsojaa. Huippu-urheilua, musiikkia, taidetta ja estetiikkaa − tule ja koe kaikin aistein lumous, jonka vain taitoluistelu voi katsojalleen tarjota! 

Hotellipaketit

Koe urheiluelämys Hartwall Arenalla Helsingissä paikan päällä ja yövy Cumulus City -hotellissa tai Hotelli Seurahuoneella − räätälöi netissä oma hotellipakettisi 

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja mahdolliset lisävuoteet sekä lisää varaukseen tarvittava määrä lippuja. Kisalippujen varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 15.3.2017. Lisätiedot ja varaukset alla olevien linkkien kautta.

VIP-paketit

Taitoluistelun MM-kisan VIP LILJA -paketti −20 % Restelin asiakkaille

VIP Lilja -paketti sisältää mm. pöytiin tarjoillun aterian omassa pöydässä Silver-ravintolassa erinomaisella jäänäkymällä, VIP-passin ja kisamuiston. VIP Lilja myydään neljän tai kuuden hengen pöytäkunnittain.

Mainitse varatessasi olevasi Restelin asiakas ja saat VIP Lilja -paketista 20 % alennuksen! Tarjoushinta on voimassa 20.2.2017 asti. Hinta normaalisti alkaen 229 € + alv 24 % (283,96 €) / henkilö. Katso VIP Lilja -paketin lisätiedot (PDF) »

VIP Lilja -paketin tilaukset ja tiedustelut: ilkka.sandstrom@kultalippu.fi tai 040 779 9420.

 

Lauri Tähkä Ikaalisissa (K-18)

Perjantai | 07.04.2017

Energiaa pursuva live-esiintyjä Lauri Tähkä saapuu Ikaalisiin perjantaina 7.4.2017 

Lauri Tähkää on vaatimattomasti kutsuttu yhdeksi Suomen parhaista esiintyjistä – eikä suotta. Myös Vain Elämää -ohjelmassa ihastuttanut Tähkä omaa mielettömän taidon ja halun viihdyttää yleisöä. Soolouralla vuodesta 2011 lähtien viihtynyt artisti on myynyt yli 700 000 albumia ja tehnyt tuhansia keikkoja. Luvassa on tuttuja ralleja, sydäntä raastavia rakkauslauluja ja tietenkin myös uutta tuotantoa.

Varmista paikkasi keikalla ja varaa lippu sekä majoitus nyt!

Aulanko Boxing Night 8.4.2017

Aulanko Boxing Night 8.4.2017

Lauantai | 08.04.2017

Team Dalton Boxing ja Cumulus Resort Aulanko järjestävät Aulanko Boxing Night -ammattinyrkkeilyillan Aulanko Areenalla lauantaina 8.4.2017. Ainutlaatuinen tapahtuma yhdistää kylpylän, ammattinyrkkeilyillan sekä huikeat jatkobileet ennennäkemättömällä tavalla!

Lähde Aulangolle seuraamaan kuinka käy, kun hallitseva Itämeren alueen mestari Timo Laine ja SM-historian nopein tyrmääjä Janne Forsman iskevät huippujännittävässä raskaan keskisarjan (79,4 kg) pääottelussa. Lisäksi luvassa on viisi muuta tasokasta ammattinyrkkeilyottelua. Tapahtumaillan päättää bilebändi Blasterin tähdittämät jatkobileet! 

Tutustu tarkemmin tapahtumaan tästä.

Majoituspaketit

Aulanko Boxing Night VIP PLATINUM -majoituspaketti alk. 189 € / henkilö

 • Hotelliyö jaetussa 2 hengen huoneessa 
 • Kylpylän vapaa käyttö
 • 3-ruokalajin illallinen nimettyyn pöytään tarjoiltuna
 • Kehätytön emännöinti
 • Hyvät ringside-istumapaikat
 • Vapaa pääsy jatkobileisiin
 • Hyvän olon aamiainen

Aulanko Boxing Night VIP GOLD -majoituspaketti alk. 139 € / henkilö

 • Hotelliyö jaetussa 2 hengen huoneessa
 • Kylpylän vapaa käyttö
 • Buffet-illallinen
 • Hyvät ringside-istumapaikat
 • Vapaa pääsy jatkobileisiin
 • Hyvän olon aamiainen 

Liput

Aulanko Boxing Night -tapahtumalippu (ei majoitusta) alk. 29 € / henkilö

 • Istumapaikka
 • Vapaa pääsy jatkobileisiin

Tervetuloa mukaan jännittämään tasokkaaseen nyrkkeilyiltaan Aulangolle!

Matti Nykänen Show Not! -revyy-ilottelu

Matti Nykänen Show Not! -revyy-ilottelu Jyväskylässä, Hämeenlinnassa ja Ikaalisissa

Huhtikuussa saa ensi-iltansa todellinen naurupommi, revyy-ilottelu Show Not!, jonka tähtenä loistaa itse Matti Nykänen. Show’n ensi-ilta nähdään 8.4. Jyväskylässä, josta esitys jatkaa Hämeenlinnaan perjantaina 5.5. sekä Ikaalisiin lauantaina 19.5.

Matista ja hänen värikkäästä elämästään kertova revyy on kunnianosoitus maailman kaikkien aikojen parhaalle mäkikotkalle, nelinkertaiselle olympiavoittajalle. Paljon musiikkia sisältävä esitys on nopea kuin Matti itse: sketsit, roolit, biisit ja tarinat vaihtuvat lennossa. Revyyssä nauretaan yhdessä Matin kanssa, ei Matille, sillä mestarin omin sanoin: Elämä on ihmisen parasta aikaa! Esityksen muita tähtiä ovat mm. Meiju Suvas sekä drag-artisti Divet alias Marko Vainio. Estradilla nähdään myös virtuaali-Matti, joka kuljettaa tarinaa ennakkoon nauhoitettujen klippien avulla.

Majoituspaketit

Matti Nykänen Show&Dinner -majoituspaketti: 1 yön majoitus, lippu Show Not! -esitykseen ja buffet-illallinen alkaen 205 €/huone
Matti Nykänen -majoituspaketti: 1 yön majoitus ja lippu Show Not! -esitykseen alkaen 145 €/huone

Liput

Ennakkoliput: 32,50 €
Show&Dinner -liput: 62,50€ sisältäen buffet-illallisen

Osta lippusi Lippupisteen sivuilta (Aulanko ja Laajavuori) ja Ticketmasterin sivuilta (Ikaalinen). 

 

Saara Aalto – In my wildest dreams

Saara Aalto – In my wildest dreams

Lauantai | 15.04.2017

Saara Aalto konsertoi Hartwall Areenalla 15.4.2017

X Factor UK:ssa upeasti toiseksi sijoittunut Saara tuo In my wildest dreams -konsertin muodossa laulukilpailun tunnelmat liveyleisön koettavaksi myös kotimaassa. Saara tulee luomaan Hartwall Arenan lavalla tunteet pintaan nostavan spektaakkelin.

Nauti ihastuttavan Saara Aallon ainutlaatuisesta konsertista luksus-tyylillä Starsquadin VIP-vieraana! 

 • VIP DINNER -paketti alkaen 189 €/henkilö 
 • VIP LOUNGE -paketti alkaen 119 €/henkilö

Lisätiedot puh. +358 9 4247 1100 ja myynti@starsquad.fi

30 vuotta Kelaa – Anssi Kela Helsingin Jäähallissa

30 Vuotta Kelaa – Anssi Kela Helsingin Jäähallissa

Lauantai | 06.05.2017

Ensimmäisen keikkansa ja biisinsä vuonna 1986 tehnyt Anssi Kela juhlistaa 30-vuotista artistiuraansa 30 Vuotta Kelaa -konsertissa Helsingin Jäähallissa lauantaina 6. toukokuuta. 30 Vuotta Kelaa -jäähallikeikka peilaa monista hiteistään tutun Anssin Kelan uraa ja illan aikana kuullaan miehen tutut hitit vuosien varrelta. 

Teflon Brothers Helsingin jäähallissa 13.5.2017

Teflon Brothers Helsingissä toukokuussa 2017

Lauantai | 13.05.2017

Supersuosittu Teflon Brothers järjestää Helsingin jäähallissa megaluokan shown ensi keväänä 13. toukokuuta!

Teflon Circus -nimellä kulkeva konsertti tuo Helsingin jäähalliin Lahden sirkuskoulun lahjakkaat taiteilijat, jotka tuovat Tefloneiden konserttiin kokonaan uudenlaisen visuaalisen ulottuvuuden, jollaista ei olla Suomen hiphop -skenessä aiemmin nähty. Konsertissa kuullaan yhtyeen kovimmat hitit sekä muutamia harvinaisempia kappaleita joiden live-toteutukseen on rakennettu persoonallinen visuaalinen teema. Teflonit juhlistavat keikalla 10-vuotista taivaltaan ja konsertissa tullaan näkemään myös liuta vierailevia artisteja. 

Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama Teflon Brothers on vuosien varrella ehtinyt tehtailla valtavan määrän hittikappaleita, joissa vierailijoina on kuultu artisteja aina Stigg Doggista ja Olavi Uusivirrasta Ressu Redfordiin ja Aku Hirviniemeen. Teflonit ovat tottuneet esiintymään pilke silmäkulmassa, joten konsertista on lupa odottaa hauskaa ja viihdyttävää spektaakkelia, jossa bändin kappaleet nousevat uudelle tasolle näyttävän visuaalisen tuotannon ja sirkuksen siivittämänä. 

Vuonna 2006 perustettu Teflon Brothers on yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä. Heidän musiikkiaan on streamattu yli 56 miljoonaa kertaa Spotifyssa ja musiikkivideoille on kertynyt yli 23 miljoonaa katselua. Räppitrion viimeisimmät kuusi singleä Siivet, Hubba Bubba, Lähiöunelmii, Pämppää, Ay Ay Ay ja Juusto Katolle ovat streamanneet Spotifyssa yhteensä yli 36 miljoonaa kertaa.

Koe Tefloneiden show paikan päällä ja yövy Cumulus-hotellissa Helsingissä

Mukavat ja mutkattomat Cumulus City -hotellit Helsingin Kalliossa, Kaisaniemessä, Hakaniemessä ja Meilahdessa tarjoavat majoitus+lippupaketteja Teflon Circukseen.

Hotellipaketit ovat varattavissa 13.4.2017 asti.

Iskelmäparatiisi Ikaalisissa 9.–10.6

Iskelmäparatiisi Ikaalisissa 9.–10.6.

Perjantai | 09.06.2017

Iskelmäparatiisissa vietetään 15-vuotisjuhlia 9.–10.6.2017 

Ikaalisten suosittu kaksipäiväinen kesäfestivaali Iskelmäparatiisi juhlii tänä vuonna 15-vuotisjuhlavuottaan. Tunnelmallisessa Kyrösjärven maisemassa järjestettävä tapahtuma starttaa kesän festarikauden 9.–10.6.2017.

Juhlavuonna on luvassa aikaisempaakin vahvempi artistikattaus. Tähän mennessä julkaistut artistit ovat perjantaina 9.6. esiintyvät Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Ellinoora ja Neljänsuora. Lauantaina 10.6. lavan valtaavat Eppu Normaali, Yö, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit sekä Taikakuu. Lisää artistijulkaisuja on tulossa alkuvuodesta.

Festivaali uusii juhlavuonna myös ilmettään ja parantaa palveluitaan. ​Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä ja sen ranta-alueet tarjoavat tapahtumalle upeat puitteet. Majoitusmahdollisuudet ja muut oheispalvelut ovat Ikaalisten Iskelmäparatiisissa vertaansa vailla! 

Liput

Majoituspaketit: 1 yön yöpyminen (pe–la tai la–su) + 1 päivän lippu alkaen 122,50 €/henkilö. Paikkoja rajoitetusti. 

Ennakkoliput: 1 päivä 49 €, 2 päivää 89 €
Ovelta: 1 päivä 55 €, 2 päivää 100 € 
VIP-liput: 1 päivä 119 €, 2 päivää 199 €
VIP-liput sisältävät VIP-tilaisuuden tarjoiluineen sekä tapahtuma-alueella oman anniskelualueen baaritiskeineen ja palveluineen.

Tapahtuman järjestää Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä.