Tapahtumat Restelin hotelleissa ja ravintoloissa

Tapahtumat

Tapahtuma Kategoria Tapahtumapaikka Kaupunki Päivämäärä

Radio City Cruising Night pe 1.9. Ikaalisissa

Perjantai | 01.09.2017

Perjantaina 1. syyskuuta Ikaalisten kylpylässä laitetaan päätökseen Radio City Cruising Night -kausi. Rullaa sinäkin menopelisi paikalle ja tule seuraamaan, kuinka kumi laulaa ja parhaimmat ajobiisit jytisevät! Tapahtuman juontaa paikan päällä Arttu Harkki, Radio Cityn studiossa Petra Piippari ja Ikaalisissa lavan ottavat haltuun myös Relax Trio ja Francine.

Irina esiintyy Aulangolla 15.9.

Perjantai | 15.09.2017

Keväällä seitsemännen albuminsa julkaissut ja Vain Elämää -kaudella mukana ollut Irina esiintyy Aulanko Areenalla Hämeenlinnassa perjantaina 15.9. Tästä illasta ei tule puuttumaan hittejä! 

Varaa nyt majoituspaketti Cumulus Resort Aulanko -kylpylähotelliin, ja osta majoitus ja lippu keikalle samalla. Hotelli sijaitsee Aulanko Areenan yhteydessä. Keikkaviikonlopun kruunaa Aulangon kylpylän poreet ja monipuolinen buffet-aamiainen.

Karaokekarnevaalit Rukalla

Rukan Karaokekarnevaalit 28.9.–1.10.

Torstai | 28.09.2017

Rukan Karaokekarnevaalit päättävät perinteisesti ruskakauden 

Rukan ruskan päätösjuhlassa karaoken avoimet mestaruuskisat ja loistavia artisteja, kuten Jonna Tervomaa, Irina, Kasmir ja Finnhittien Kuninkaat! 

Katso majoituspaketti Cumulus Resort Rukahovi -hotelliin

Katso lisätietoja tapahtumasta Karaokekarnevaalien sivuilta

 

Kaija Koo Aulangolla 7.10.

Lauantai | 07.10.2017

Kaija Koo esiintyy Aulanko Areenalla Hämeenlinnassa lauantaina 7.10. Kaija vetää yhteensä vain 4 keikkaa syksyllä 2017, joten liput kannattaa hankkia nopeasti! 

Varaa nyt majoituspaketti Cumulus Resort Aulanko -kylpylähotelliin, ja osta majoitus ja lippu keikalle samalla. Hotelli sijaitsee Aulanko Areenan yhteydessä. Keikkaviikonlopun kruunaa Aulangon kylpylän poreet ja monipuolinen buffet-aamiainen.

Helsinki International Horse Show 2017

Helsinki International Horse Show

Keskiviikko | 18.10.2017

Tervetuloa Helsingin Jäähallille 18.– 22.10.2017. seuraamaan juhlavuoden suurinta hevostapahtumaa! Helsinki International Horse Show osa upeaa Suomi 100 juhlavuotta, mikä näkyy etenkin lauantai-illan ohjelmassa. Tapahtumassa nähdään viiden päivän aikana 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. Tapahtuman odotetaan saavan jälleen noin 40 000 katsojaa – osta siis lippusi ajoissa »

The Long Goodbye – Deep Purple Helsingin Jäähallissa

The Long Goodbye – Deep Purple Helsingin Jäähallissa

Lauantai | 11.11.2017

Musiikkihistorian legendaarisimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Deep Purple julkaisee tänä vuonna uuden pitkäsoiton ja  suuntaa The Long Goodbye -kiertueelle. Huhtikuussa 2017 julkaistavan InFinite-albumin ja The Long Goodbye -kiertueen nimet ovat herättäneet fanien keskuudessa hämmennystä: ovatko albumi ja kiertue jäämässä yhtyeen viimeisiksi? Toistaiseksi bändi ei kuitenkaan ole antanut selvää vastausta nimien merkityksistä. Brittiläisyhtye tuo vahvasti jäähyväisten jättämiseen viittavan kiertueensa myös Suomeen ja esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 11. marraskuuta.