Tapahtumat Restelin hotelleissa ja ravintoloissa

Tapahtumat

Tapahtuma Kategoria Tapahtumapaikka Kaupunki Päivämäärä
Karjala-turnauksen VIP-paketit

Karjala-turnauksen VIP-paketit 9.–12.11.2017

Karjala-turnaus on myynnissä nyt! Karjala-turnaus kokee tällä kaudella suuren mullistuksen, kun mukaan liittyy kaksi kovaa kiekkomaata. Suomen, Ruotsin, Venäjän ja Tsekin lisäksi tällä kaudella turnauksessa tullaan näkemään lisäksi Kanada ja Sveitsi. Tänä vuonna myös VIP-paketit ovat uudistuneet ja kokevat nuorekkaan muutoksen. Vaihtoehtoja löytyy tällä kertaa jokaisen makuun. Haluatko katsoa huippuotteluita omasta ravintolapöydästä, verkostoitua Business VIP:issä, viettää isänpäivää perheen kanssa vai mahdollisesti löytää rakkauden sinkkujen VIP-tilaisuudesta?  

VIP-paketteja saatavilla seuraaviin otteluihin

  • To 9.11. FIN-RUS klo 18.30
  • Pe 10.11. CAN-SWE klo 18.30
  • La 11.11. FIN-SWE klo 17.30
  • Su 12.11. FIN-CAN klo 17.30
Helsinki International Horse Show 2017

Helsinki International Horse Show

Keskiviikko | 18.10.2017

Tervetuloa Helsingin Jäähallille 18.– 22.10.2017. seuraamaan juhlavuoden suurinta hevostapahtumaa! Helsinki International Horse Show osa upeaa Suomi 100 juhlavuotta, mikä näkyy etenkin lauantai-illan ohjelmassa. Tapahtumassa nähdään viiden päivän aikana 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. Tapahtuman odotetaan saavan jälleen noin 40 000 katsojaa – osta siis lippusi ajoissa »

Pikkujoulut 2017 Cumulus City & Resort -hotelleissa

Pikkujoulut Cumulus City & Resort -hotelleissa

Lauantai | 04.11.2017

Cumulus City & Resort -hotellit ravintoloineen tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja pikkujoulujen viettoon niin isoille kuin pienille ryhmille. Pikkujoulujuhlissa voit nauttia mm. jouluisista menuista ja buffetpöytien herkuista, tähtiesiintyjistä, kylpylähemmottelusta ja saunan lämmöstä.

Pikkujoulut suurella elämyksellä

Pikkujoulukausi on pian täällä ja Cumulus City & Resort -hotelleissa on varauduttu vuoden kuumimpaan bilesesonkiin mm. huippuartistien keikoilla. Jos vietät pikkujouluja marraskuussa Aulangolla, estradin valtaavat esim. Popeda, Antti Tuisku, JVG ja Queen-musikaali. Ikaalisissa ja Pohjanhovissa puolestaan juhlitaan tanssikansan suosikkitähtien loisteessa.

Alla olevalle sivulle olemme koonneet Cumulus City & Resort -hotellien pikkujoulutarjontaa ja voit myös jättää tarjouspyynnön toiveidenne mukaisista pikkujouluista.

 

 

The Long Goodbye – Deep Purple Helsingin Jäähallissa

The Long Goodbye – Deep Purple Helsingin Jäähallissa

Lauantai | 11.11.2017

Musiikkihistorian legendaarisimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Deep Purple julkaisee tänä vuonna uuden pitkäsoiton ja  suuntaa The Long Goodbye -kiertueelle. Huhtikuussa 2017 julkaistavan InFinite-albumin ja The Long Goodbye -kiertueen nimet ovat herättäneet fanien keskuudessa hämmennystä: ovatko albumi ja kiertue jäämässä yhtyeen viimeisiksi? Toistaiseksi bändi ei kuitenkaan ole antanut selvää vastausta nimien merkityksistä. Brittiläisyhtye tuo vahvasti jäähyväisten jättämiseen viittavan kiertueensa myös Suomeen ja esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 11. marraskuuta. 

Marilyn Mansonin konsertti Helsingin Jäähallissa 12.11.

Marilyn Mansonin konsertti Helsingin Jäähallissa

Sunnuntai | 12.11.2017

Pian uuden albuminsa ”Heaven Upside Down” julkaiseva Marilyn Manson esiintyy Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 12. marraskuuta. Marilyn Manson on shokeerannut musiikillaan, esiintymisillään ja edesottamuksillaan 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Yhdysvalloissa Marilyn Mansonin levyt ovat nousseet albumilistan kärkikymmenikköön ja niitä on myyty maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia. Mansonin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat ”Sweet Dreams”, ”The Beautiful People”, ”Mobscene”, ”The Tourniquet” ja “The Dope Show”.   

Sami Hedberg On Ice – Stand Up -hallikiertue

Sami Hedberg On Ice – Stand Up -hallikiertue

Perjantai | 17.11.2017

Yhden miehen jäätön ja luistimeton stand up -hallikiertue saapuu Helsingin Jäähalliin 17.11.2017. Syksyn hallikiertueella Sami Hedberg venyy taas uusiin ulottuvuuksiin. Tällä kertaa tapahtumapaikoiksi on valittu suurhallit ja kiertueen keskiössä on puhtaasti stand up –komiikka. Hedberg pistää itsensä täysillä peliin ja todistaa, että lämpimän tunnelman saa aikaan myös isoihin halleihin!

Symphonic Pink Floyd -konsertti Helsingin Jäähallissa

Symphonic Pink Floyd -konsertti Helsingin Jäähallissa

Lauantai | 09.12.2017

Dream Theaterin James LaBrie tuo Suomeen massiivisen Pink Floyd -spektaakkelin joulukuussa. Hologrammeja, drone-koptereita, erikoisefektejä, lasereita, ilma-akrobatia ja kokonaisen sinfoniaorkesterin sisältävä The Symphonic Pink Floyd Show nähdään Helsingin Jäähallissa lauantaina 9. joulukuuta.

HIM:in konsertti Helsingin Jäähallissa

HIM:in konsertti Helsingin Jäähallissa

Keskiviikko | 27.12.2017

Uransa lopettavan HIM:in perinteinen Helldone-keikka Helsingin Tavastialla uudenvuodenaattona myytiin loppuun tuttuun tapaan nopeasti. Nyt on varmistunut, että loppuunmyydyn Tavastia-klubi-Helldonen lisäksi HIM tekee ensimmäisen ja viimeisen suuremman hallikeikkansa Helsingissä Jäähallissa keskiviikkona 27. joulukuuta. Illan avaavat The 69 Eyes ja Jimsonweed.

Remu & Hurriganes -konsertti 20.1.2018 Helsingin Jäähallissa

Remu & Hurriganes -konsertti Helsingin Jäähallissa

Lauantai | 20.01.2018

Lauantaina 20. tammikuuta järjestetään Remun "Suomi-rockin kummisedän" Viimeinen Keikka, ikimuistettava jäähyväiskonsertti Helsingin jäähallissa. Viimeiselle Keikalle Remu kutsuu mukaansa joukon legendaarisia rokkifrendejään, solistivieraita, bändimuusikoita, kavereita ja ystäviä. Odotettavissa on täysin uniikki ja historiallinen konserttitapahtuma. – Jotain sellaista, jota kukaan Remun tai ylipäätään suomalaisen rokin ystävä ei voi kokea kuin kerran elämässään.

TOTO - 40 Trips Around the Sun -juhlakiertue

TOTO - 40 Trips Around the Sun -juhlakiertue

Sunnuntai | 11.02.2018

Kunniakkaan keski-iän saavuttanut Toto tuo 40 Trips Around the Sun -juhlakiertueensa Helsingin Jäähalliin sunnuntaina 11. helmikuuta 2018. Vuonna 1977 perustettu Toto on yksi popmusiikin ikonisimpia kokoonpanoja, jonka musiikki on inspiroinut yli sukupolvirajojen - niin faneja kuin muita muusikoita. Pitkän ja kattavan maailmankiertueensa sekä juhlavuotensa kunniaksi Totolta ilmestyy ensi kevään kiertueen korvilla myös uutta materiaalia, joka julkaistaan yhdessä uudelleenmasteroidun, kaikki bändin rakastetuimmat klassikkot sisältävän, 40 Trips Around the Sun Greatest Hits -kombon kanssa.

Juhlakiertueen kokoonpanossa soittavat Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro, Joseph Williams.