Tapahtumat

Tapahtuma Kategoria Tapahtumapaikka Päivämäärä
Koe Apulanta Jäähallikeikalla

Apulanta Jäähallikeikat 20.–21.01.2017

Perjantai | 20.01.2017

2000-luvun suurin suomalainen rockbändi tekee sen taas, ja nyt entistäkin isompana!

Kaksi jäähallikeikkaa Helsingin jäähallissa tammikuun 20. ja 21.päivä.

Voit varata lippusi tapahtumaan Ticketmasterista »

Sabaton 24.2.2017

Perjantai | 24.02.2017

Jalometallissa pankin räjäyttänyt ruotsalainen panssaripataljoona Sabaton palaa Suomeen alkuvuodesta

Ruotsalainen heavy metal -bändi Sabaton esiintyy Helsingin jäähallissa 24.2.2017. Sabaton on juuri saanut valmiiksi uuden, "The Last Stand"-nimisen albumin nauhoitukset ja yhtye on levystä enemmän kuin innoissaan. Bändin basisti Pär Sundstöm kommentoi: "Tiedämme saaneemme aikaiseksi loistavan levyn, jota Sabaton-fanit tulevat arvostamaan. Onko se paras Sabaton-albumi - aika näyttää. Mutta se on varmaa, että levyn tiimoilta käynnistyvä "The Last Tour"-kiertue on isoin ja paras mitä Sabaton on ikinä tehnyt. "Tämä on se kiertue minkä olemme aina halunneet tehdä!"

Keikka on osa TuskaLive-konserttisarjaa. 

Saara Aalto – In my wildest dreams

Saara Aalto – In my wildest dreams

Lauantai | 15.04.2017

Saara Aalto konsertoi Hartwall Areenalla 15.4.2017

X Factor UK:ssa upeasti toiseksi sijoittunut Saara tuo In my wildest dreams -konsertin muodossa laulukilpailun tunnelmat liveyleisön koettavaksi myös kotimaassa. Saara tulee luomaan Hartwall Arenan lavalla tunteet pintaan nostavan spektaakkelin.

Nauti ihastuttavan Saara Aallon ainutlaatuisesta konsertista luksus-tyylillä Starsquadin VIP-vieraana! 

  • VIP DINNER -paketti alkaen 189 €/henkilö 
  • VIP LOUNGE -paketti alkaen 119 €/henkilö

Lisätiedot puh. +358 9 4247 1100 ja myynti@starsquad.fi

Teflon Brothers Helsingin jäähallissa 13.5.2017

Teflon Brothers Helsingissä toukokuussa 2017

Lauantai | 13.05.2017

Supersuosittu Teflon Brothers järjestää Helsingin jäähallissa megaluokan shown ensi keväänä 13. toukokuuta!

Teflon Circus -nimellä kulkeva konsertti tuo Helsingin jäähalliin Lahden sirkuskoulun lahjakkaat taiteilijat, jotka tuovat Tefloneiden konserttiin kokonaan uudenlaisen visuaalisen ulottuvuuden, jollaista ei olla Suomen hiphop -skenessä aiemmin nähty. Konsertissa kuullaan yhtyeen kovimmat hitit sekä muutamia harvinaisempia kappaleita joiden live-toteutukseen on rakennettu persoonallinen visuaalinen teema. Teflonit juhlistavat keikalla 10-vuotista taivaltaan ja konsertissa tullaan näkemään myös liuta vierailevia artisteja. 

Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama Teflon Brothers on vuosien varrella ehtinyt tehtailla valtavan määrän hittikappaleita, joissa vierailijoina on kuultu artisteja aina Stigg Doggista ja Olavi Uusivirrasta Ressu Redfordiin ja Aku Hirviniemeen. Teflonit ovat tottuneet esiintymään pilke silmäkulmassa, joten konsertista on lupa odottaa hauskaa ja viihdyttävää spektaakkelia, jossa bändin kappaleet nousevat uudelle tasolle näyttävän visuaalisen tuotannon ja sirkuksen siivittämänä. 

Vuonna 2006 perustettu Teflon Brothers on yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä. Heidän musiikkiaan on streamattu yli 56 miljoonaa kertaa Spotifyssa ja musiikkivideoille on kertynyt yli 23 miljoonaa katselua. Räppitrion viimeisimmät kuusi singleä Siivet, Hubba Bubba, Lähiöunelmii, Pämppää, Ay Ay Ay ja Juusto Katolle ovat streamanneet Spotifyssa yhteensä yli 36 miljoonaa kertaa.

Koe Tefloneiden show paikan päällä ja yövy Cumulus-hotellissa Helsingissä

Mukavat ja mutkattomat Cumulus City -hotellit Helsingin Kalliossa, Kaisaniemessä, Hakaniemessä ja Meilahdessa tarjoavat majoitus+lippupaketteja Teflon Circukseen.

Hotellipaketit ovat varattavissa 13.4.2017 asti.

Iskelmäparatiisi Ikaalisissa 9.–10.6

Iskelmäparatiisi Ikaalisissa 9.–10.6.

Perjantai | 09.06.2017

Iskelmäparatiisissa vietetään 15-vuotisjuhlia 9.–10.6.2017 

Ikaalisten suosittu kaksipäiväinen kesäfestivaali Iskelmäparatiisi juhlii ensi vuonna 15-vuotisjuhlavuottaan. Tunnelmallisessa Kyrösjärven maisemassa järjestettävä tapahtuma starttaa kesän festarikauden 9.–10.6.2017.

Juhlavuonna on luvassa aikaisempaakin vahvempi artistikattaus. Ensimmäisenä julkistettavat artistit ovat perjantaina 9.6. esiintyvät Lauri Tähkä ja Suvi Teräsniska sekä lauantaina 10.6. esiintyvät  ja Eppu Normaali. Lisää artistijulkaisuja on tulossa alkuvuodesta.

Festivaali uusii juhlavuonna myös ilmettään ja parantaa palveluitaan. ​Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä ja sen ranta-alueet tarjoavat tapahtumalle upeat puitteet. Majoitusmahdollisuudet ja muut oheispalvelut ovat Ikaalisten Iskelmäparatiisissa vertaansa vailla! 

Liput

Majoituspaketit: 1 yön yöpyminen (pe–la tai la–su) + 1 päivän lippu alkaen 122,50 €/henkilö. Paikkoja rajoitetusti. 

Ennakkoliput: 1 päivä 49 €, 2 päivää 89 €
Ovelta: 1 päivä 55 €, 2 päivää 100 € 
VIP-liput: 1 päivä 119 €, 2 päivää 199 €
VIP-liput sisältävät VIP-tilaisuuden tarjoiluineen sekä tapahtuma-alueella oman anniskelualueen baaritiskeineen ja palveluineen.

Tapahtuman järjestää Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä.