Tapahtumat Restelin hotelleissa ja ravintoloissa

Tapahtumat

Tapahtuma Kategoria Tapahtumapaikka Kaupunki Päivämäärä
Iskelmäparatiisi Ikaalisissa 9.–10.6

Iskelmäparatiisi Ikaalisissa 9.–10.6.

Perjantai | 09.06.2017

Iskelmäparatiisissa vietetään 15-vuotisjuhlia 9.–10.6.2017 

Ikaalisten suosittu kaksipäiväinen kesäfestivaali Iskelmäparatiisi juhlii tänä vuonna 15-vuotisjuhlavuottaan. Tunnelmallisessa Kyrösjärven maisemassa järjestettävä tapahtuma starttaa kesän festarikauden 9.–10.6.2017.

Juhlavuonna on luvassa aikaisempaakin vahvempi artistikattaus. Tähän mennessä julkaistut artistit ovat perjantaina 9.6. esiintyvät Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Ellinoora ja Neljänsuora. Lauantaina 10.6. lavan valtaavat Eppu Normaali, Yö, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit sekä Taikakuu. Lisää artistijulkaisuja on tulossa alkuvuodesta.

Festivaali uusii juhlavuonna myös ilmettään ja parantaa palveluitaan. ​Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä ja sen ranta-alueet tarjoavat tapahtumalle upeat puitteet. Majoitusmahdollisuudet ja muut oheispalvelut ovat Ikaalisten Iskelmäparatiisissa vertaansa vailla! 

Liput

Majoituspaketit: 1 yön yöpyminen (pe–la tai la–su) + 1 päivän lippu alkaen 122,50 €/henkilö. Paikkoja rajoitetusti. 

Ennakkoliput: 1 päivä 49 €, 2 päivää 89 €
Ovelta: 1 päivä 55 €, 2 päivää 100 € 
VIP-liput: 1 päivä 119 €, 2 päivää 199 €
VIP-liput sisältävät VIP-tilaisuuden tarjoiluineen sekä tapahtuma-alueella oman anniskelualueen baaritiskeineen ja palveluineen.

Tapahtuman järjestää Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä.

Iskelmäparatiisi-laulukilpailu

Iskelmäparatiisi-laulukilpailun finaali Ikaalisissa 10.6.

Lauantai | 10.06.2017

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä järjestettävä kesäfestivaali Iskelmäparatiisi juhlii tänä vuonna 15-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden kunniaksi myös festivaalin yhteydessä pidettävä Iskelmäparatiisi-laulukilpailu on uudistunut.

Iskelmäparatiisi-laulukilpailussa etsitään uusia tähtiä maamme iskelmätaivaalle. Alkukarsintoja laulettiin keväällä 2017 yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla Wanha Mestari -ravintoloissa ympäri Suomen.

Kilpailu huipentuu Iskelmäparatiisi-festareilla miteltävään finaaliin 10.6.2017, jonka voittajalla on mahdollisuus ohjelmatoimisto- ja levytyssopimukseen MagnumLiven kanssa.

Eläköön Helsinki -konsertti

Eläköön Helsinki -konsertti

Lauantai | 05.08.2017

Elokuun alussa Helsingin Jäähallissa järjestettävä Eläköön Helsinki –konsertti tuo samalle lavalle neljä kotimaisen musiikin kirkkaimpiin kuuluvaa tähteä. Illan aikana suurimmat hittinsä esittävät vuoden 2017 aikana vain harvakseltaan esiintyvä Juha Tapio, viimeisimmillä hiteillään platinaa myynyt ja keikoistaan ylistävää palautetta saanut Lauri Tähkä, kevään Vain Elämää –ohjelmassa mukana oleva Laura Voutilainen sekä suomalaisten kestosuosikki Jari Sillanpää.

The Long Goodbye – Deep Purple Helsingin Jäähallissa

The Long Goodbye – Deep Purple Helsingin Jäähallissa

Lauantai | 11.11.2017

Musiikkihistorian legendaarisimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Deep Purple julkaisee tänä vuonna uuden pitkäsoiton ja  suuntaa The Long Goodbye -kiertueelle. Huhtikuussa 2017 julkaistavan InFinite-albumin ja The Long Goodbye -kiertueen nimet ovat herättäneet fanien keskuudessa hämmennystä: ovatko albumi ja kiertue jäämässä yhtyeen viimeisiksi? Toistaiseksi bändi ei kuitenkaan ole antanut selvää vastausta nimien merkityksistä. Brittiläisyhtye tuo vahvasti jäähyväisten jättämiseen viittavan kiertueensa myös Suomeen ja esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 11. marraskuuta.