Tapahtumat Restelin hotelleissa ja ravintoloissa

Tapahtumat

Tapahtuma Kategoria Tapahtumapaikka Päivämäärä
Iskelmäparatiisi-laulukilpailu

Iskelmäparatiisi-laulukilpailu ympäri Suomen 3.2.–10.6.

Perjantai | 03.02.2017

Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylässä järjestettävä kesäfestivaali Iskelmäparatiisi juhlii tänä vuonna 15-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden kunniaksi myös festivaalin yhteydessä pidettävä Iskelmäparatiisi-laulukilpailu on uudistunut.

Iskelmäparatiisi-laulukilpailussa etsitään uusia tähtiä maamme iskelmätaivaalle. Alkukarsintoja lauletaan keväällä 2017 yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla Wanha Mestari -ravintoloissa ympäri Suomen.

Kilpailu huipentuu Iskelmäparatiisi-festareilla miteltävään finaaliin 10.6.2017, jonka voittajalla on mahdollisuus ohjelmatoimisto- ja levytyssopimukseen MagnumLiven kanssa.

Kilpailupaikat

Päivämäärä Paikkakunta Tapahtumapaikka
3.2. Kemi Old Gringo
4.2. Tornio Wanha Mestari
10.2. Oulu Wanha Mestari
11.2. Rovaniemi Wanha Mestari
17.2. Suomussalmi Wanha Mestari
18.2. Rukatunturi Cumulus Resort Rukahovi
25.2. Imatra Startti Pub
3.3. Seinäjoki Wanha Mestari
4.3. Vaasa Wanha Mestari
10.3. Riihimäki Wanha Mestari
11.3. Hyvinkää Hopealyhty ja Baana Pub
17.3. Heinola Wanha Mestari
18.3. Lahti Wanha Mestari Lahden keskusta
24.3. Orimattila  Wanha Mestari
31.3. Jämsä Wanha Mestari
1.4. Saarijärvi Wanha Mestari
7.4. Salo Wanha Mestari
14.4. Valkeakoski Wanha Mestari
15.4. Tampere Wanha Mestari
21.4. Ikaalinen Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä
20.5. Semifinaali Ikaalinen Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä
10.6. Finaali Ikaalinen Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä
Metalliyhtyeen konsertti

Ghost

Sunnuntai | 30.04.2017

Viime kesän Tuska-festivaalin pääesiintyjänä vakuuttanut Ghost saapuu ensi keväänä Suomeen osana The Popestar -kiertuettaan. Tämän hetken suurimpiin metalliyhtyeisiin kuuluva Grammy-palkittu Ghost nousee Helsingin Jäähallin lavalle vappuaattona, sunnuntaina 30. huhtikuuta. 

30 vuotta Kelaa – Anssi Kela Helsingin Jäähallissa

30 Vuotta Kelaa – Anssi Kela Helsingin Jäähallissa

Lauantai | 06.05.2017

Ensimmäisen keikkansa ja biisinsä vuonna 1986 tehnyt Anssi Kela juhlistaa 30-vuotista artistiuraansa 30 Vuotta Kelaa -konsertissa Helsingin Jäähallissa lauantaina 6. toukokuuta. 30 Vuotta Kelaa -jäähallikeikka peilaa monista hiteistään tutun Anssin Kelan uraa ja illan aikana kuullaan miehen tutut hitit vuosien varrelta. 

Sami Hedberg – Ääretön

Sami Hedberg – Ääretön

Lauantai | 20.05.2017

Sami Hedbergin Ääretön -stand up show Helsingin Jäähallissa lauantaina 20.5.2017

Stand upin monitaituri ja improvisaation mestari, Sami Hedberg valloittaa sydämet ja täyttää Helsingin jäähallin kevään kokonaisvaltaisimmassa viihteen iloittelussa, Ääretön -stand up showssa. Iltaan on rakennettu jotain sellaista, mitä ei ole koskaan aiemmin Samin show’ssa tehty tai nähty. Lähtien show’n kulusta, 360 asteiseen lavaan ja uusien teknisten innovaatioiden kautta yleisön viihtyvyyteen ja moniulotteisuuteen kunnioittaen viilattua majesteettista kokonaisuutta. Stand upin, hahmojen, musiikin, improvisaation, tarinoiden ja viihteen värisuora tarjoaa takuuvarmasti kaikille aisteille sellaisen cocktailin, joka kannattaa nielaista maistamatta. Mukana myös Pete Parkkonen!

Koe Sami Hedbergin show ja nauti herkullisista burgereista!

Ääretön Show & Burger -paketti sisältää Äärettömän herkullisen burgerbuffetin Petoklubilla sekä istumapaikat permannolta. VIP-henkilökunta on palveluksessanne koko tapahtuman ajan. 

  • Ääretön Show & Burger -paketti 95 € / henkilö

Tutustu Show & Burger -pakettiin tarkemmin ja osta liput tästä »

Tapahtumaan on myynnissä myös VIP-paketteja:

  • Ääretön Club VIP-paketti 139 € +alv / vieras
  • Ääretön VIP-aitiopaketti 790 € + alv / 2-8 hengen aitio

Tutustu VIP-paketteihin tarkemmin tästä »

Pääsylipulla ilmainen sisäänpääsy Apollo Live Clubille (K-24) tapahtuman virallisille jatkoille.

VIP-pakettien tilaukset ja tiedustelut: TMG Events Oy, puh. 09-68999800 ja myynti@tmgevents.fi, www.tmgevents.fi.

Iskelmäparatiisi Ikaalisissa 9.–10.6

Iskelmäparatiisi Ikaalisissa 9.–10.6.

Perjantai | 09.06.2017

Iskelmäparatiisissa vietetään 15-vuotisjuhlia 9.–10.6.2017 

Ikaalisten suosittu kaksipäiväinen kesäfestivaali Iskelmäparatiisi juhlii tänä vuonna 15-vuotisjuhlavuottaan. Tunnelmallisessa Kyrösjärven maisemassa järjestettävä tapahtuma starttaa kesän festarikauden 9.–10.6.2017.

Juhlavuonna on luvassa aikaisempaakin vahvempi artistikattaus. Tähän mennessä julkaistut artistit ovat perjantaina 9.6. esiintyvät Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska, Ellinoora ja Neljänsuora. Lauantaina 10.6. lavan valtaavat Eppu Normaali, Yö, Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit sekä Taikakuu. Lisää artistijulkaisuja on tulossa alkuvuodesta.

Festivaali uusii juhlavuonna myös ilmettään ja parantaa palveluitaan. ​Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä ja sen ranta-alueet tarjoavat tapahtumalle upeat puitteet. Majoitusmahdollisuudet ja muut oheispalvelut ovat Ikaalisten Iskelmäparatiisissa vertaansa vailla! 

Liput

Majoituspaketit: 1 yön yöpyminen (pe–la tai la–su) + 1 päivän lippu alkaen 122,50 €/henkilö. Paikkoja rajoitetusti. 

Ennakkoliput: 1 päivä 49 €, 2 päivää 89 €
Ovelta: 1 päivä 55 €, 2 päivää 100 € 
VIP-liput: 1 päivä 119 €, 2 päivää 199 €
VIP-liput sisältävät VIP-tilaisuuden tarjoiluineen sekä tapahtuma-alueella oman anniskelualueen baaritiskeineen ja palveluineen.

Tapahtuman järjestää Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylä.

Eläköön Helsinki -konsertti

Eläköön Helsinki -konsertti

Lauantai | 05.08.2017

Elokuun alussa Helsingin Jäähallissa järjestettävä Eläköön Helsinki –konsertti tuo samalle lavalle neljä kotimaisen musiikin kirkkaimpiin kuuluvaa tähteä. Illan aikana suurimmat hittinsä esittävät vuoden 2017 aikana vain harvakseltaan esiintyvä Juha Tapio, viimeisimmillä hiteillään platinaa myynyt ja keikoistaan ylistävää palautetta saanut Lauri Tähkä, kevään Vain Elämää –ohjelmassa mukana oleva Laura Voutilainen sekä suomalaisten kestosuosikki Jari Sillanpää.

The Long Goodbye – Deep Purple Helsingin Jäähallissa

The Long Goodbye – Deep Purple Helsingin Jäähallissa

Lauantai | 11.11.2017

Musiikkihistorian legendaarisimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Deep Purple julkaisee tänä vuonna uuden pitkäsoiton ja  suuntaa The Long Goodbye -kiertueelle. Huhtikuussa 2017 julkaistavan InFinite-albumin ja The Long Goodbye -kiertueen nimet ovat herättäneet fanien keskuudessa hämmennystä: ovatko albumi ja kiertue jäämässä yhtyeen viimeisiksi? Toistaiseksi bändi ei kuitenkaan ole antanut selvää vastausta nimien merkityksistä. Brittiläisyhtye tuo vahvasti jäähyväisten jättämiseen viittavan kiertueensa myös Suomeen ja esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 11. marraskuuta.