HotSport – urheiluseuran valttikortti
HotSport – urheiluseuran valttikortti

HotSport on urheiluseuran valttikortti

HotSport-kortti kerää bonusta seurallenne tai joukkueellenne ja henkilökohtaisia pinssejä sinulle. Se valvoo seuran etuja, kun sinä nukut Restelin hotellissa. Se kerää murut, kun sinä ruokailet Restelin ravintolassa. Se kerää pisteet myös palavereista ja kokouksista. Vain vastustajien maalia se ei vielä pysty estämään.

Seuran tai joukkueen HotSport-tilille kannattaa liittää kaikki kannattajajoukot ja sponsorit. Mitä enemmän kortteja, sitä enemmän seuralle kertyy bonusta! Ryhmälle kertyneet bonukset kirjataan HotSport-bonusseteleiksi, jotka käyvät maksuvälineinä esimerkiksi pelimatkoilla Restelin toimipaikoissa.

Huomattavia etuja seurallesi

  • Edulliset majoitukset ja ruokailut koko ryhmälle
  • Joka 10. ruokailija veloituksetta
  • Ostot kerryttävät rahanarvoista HotSport-bonusta seuralle 
  • PINS palkitsee kortinhaltijaa myös henkilökohtaisesti

Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus. HotSport-kortti on täysin ilmainen!

Liity jäseneksi tästä »

Restelin hotellit ja ravintolat

HotSport-edut

Rahanarvoista HotSport-bonusta seurallesi kaikista ostoista

HotSport-kortti kerää seurallesi bonusta hotellimajoituksista, ruokailuista ja kokouksista. Seuralle kertyneet bonukset kirjataan kolme kertaa vuodessa bonusseteleiksi, jotka käyvät maksuvälineinä esimerkiksi pelimatkoilla Restelin toimipaikoissa. Seuran HotSport-tilille kannattaa liittää myös kaikki kannattajajoukot ja sponsorit – mitä enemmän kortteja, sitä enemmän bonusta!

HotSport-bonuksen sekä pinssien kertyminen Restelin operoimista Shell HelmiSimpukka -ravintoloista päättyi 31.12.2016. HotSport-bonussetelit kelpaavat jatkossakin maksuvälineinä Restelin operoimissa Shell HelmiSimpukka -ravintoloissa.

HotSport-ryhmämenut

Tuhtia puhtia Restelin ravintoloista koko joukkueelle! Herkulliset ja ravitsevat ryhmämenut alk. 9,80 € / henkilö, kun ryhmässä on vähintään 11 henkilöä. Tutustu ryhmämenuihin tarkemmin kohdassa "Varaa ateria tai majoitus".

Joka 10. ruokailee aina veloituksetta

Perillä ja paikan päällä tai pikaisesti matkan varrella – missä nälkäsi sammutatkin, joka 10. seurueenne jäsen ruokailee aina veloituksetta.

10 % alennus listahintaisista ravintola-aterioista

HotSport-korttia vilauttamalla ateriasi hinnasta katoaa aina 10 %. Restelin laajasta ravintolaverkostosta löydät varmasti sinulle sopivan paikan. Ravintolaostoista kertyy lisäksi HotSport-bonusta seuran tilille.

Varaukset helposti yhdestä paikasta

Varaa kerralla reissun kaikki majoitukset ja ruokailut – niin perillä kuin matkan varrellakin. HotSport-etujen piiriin kuuluu yli 40 hotellia ja 150 ravintolaa, joihin teet varaukset nopeasti ja helposti yhdellä kertaa osoitteesta groups@restel.fi tai Restelin alueellisista myyntikeskuksista. 

Katso myyntikeskusten yhteystiedot »

Joukkueenjohtajalle

Joukkueenjohtajan rooli joukkueen menestyksessä on suuri. Oikea-aikainen ravinto, riittävä lepo ja tarkat matkustussuunnitelmat ovat joukkueenjohtajan arkea. Palkitsemmekin nämä näkymättömät sankarit aina majoituksen yhteydessä seuraavin eduin:

- maksuton 1 gigan netti
- iltapäivälehti
- huoneluokan korotus saatavuuden mukaan

Kokoustila

Menestyksen taustalla on aina hyvin laadittu taktiikka. Siksi HotSport-asiakkaamme saavat aina kokoustilan käyttöönsä veloituksetta taktiikkapalavereita varten. Etu on voimassa majoituksen yhteydessä varaustilanteen salliessa.

PINS palkitsee sinua henkilökohtaisesti

Samalla kun HotSport kerää rahanarvoisia etuja koko seuralle, kerrytät sinä kortinhaltijana PINS-tiliäsi. Kerää pinssejä yli 700 paikalliselta, kansainväliseltä ja verkossa toimivalta kumppanilta.

www.pins.fi

Muiden kumppanien tarjoamat edut

Katso myös muiden kumppanien HotSport-kortilla tarjoamat edut, jotka saat kumppaneiltamme esittämällä HotSport-kortin tai mainitsemalla siitä varauksen yhteydessä.

HotSport-edut

Säännöt

HotSport-kortti on ilmainen Restelin hotelli- ja ravintolapalveluiden etukortti, joka tarjoaa etuja urheilijoille, joukkueille ja seuroille kuin niiden kannatusjoukoillekin.

Jäseneksi liittyminen

HotSport-jäseneksi voi liittyä HotSport.fi-sivuston kohdassa Liity jäseneksi. HotSport-jäsen on aina samalla myös PINS-etuohjelman jäsen ja aktivoimalla kortin PINS-ominaisuuden, pääsee hyödyntämään myös PINS-ohjelman etuja. HotSport-PINS-kortilla kertyy HotSport-bonuksen lisäksi pinssejä, joiden kertyminen vaihtelee eri PINS-kumppaneittain. Tutustu PINS-etuohjelman sääntöihin osoitteessa www.pins.fi.

HotSport-bonuksen kerryttäminen

HotSport-jäsenseura kerryttää pinssien lisäksi HotSport-bonusta kaikista Suomen Cumulus City & Resort-hotellien, Holiday Inn -hotellien sekä Hotelli Seurahuone Helsingin majoitus- ja ravintolaostoista. HotSport-bonusta kertyy lisäksi seuraavista ravintoloista tehdyistä ostoista: Bistro Cumulus, Huviretki, Martina, Mario, O'Learys Helsinki Bakers, O'Learys Espoo Iso Omena ja O'Learys Espoo Sello sekä Rax Buffet. 

HotSport-bonuksen sekä pinssien kertyminen Restelin operoimista Shell HelmiSimpukka -ravintoloista päättyi 31.12.2016. HotSport-bonussetelit kelpaavat jatkossakin maksuvälineinä Restelin operoimissa Shell HelmiSimpukka -ravintoloissa.

Seuran tai joukkueen HotSport-tilille kirjautuvat seuran jäsenten rinnakkaiskorteilla tehdyt HotSport-ostot. Hotelleissa ja hotellien ravintoloissa tehdyistä ostoista asiakas kerryttää pinssejä henkilökohtaiselle tililleen ja HotSport-bonusta seuran tilille.

HotSport-bonusten ja pinssien kertymisen edellytys on HotSport-kortin esittäminen maksun yhteydessä tai jäsennumeron kertominen varauksen teon yhteydessä. Bonukset kertyvät, kun lasku maksetaan käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Bonusta kertyy myös kokous- ja ryhmätoiminnoista ja ne merkitään tilaisuuden maksajan kortille. Bonuksia ei makseta jälleenmyynnistä. HotSport-korttia ei voi käyttää muiden bonuskorttien kanssa.

HotSport-bonusten maksu

Kun HotSport-tilin kertymä ylittää 1680 €, saa seura ostoista viisi prosenttia (5 %) HotSport-bonusta ja samalla alkaa uusi kertymäkausi. HotSport-bonuksen kertymä jatkuu siihen saakka kunnes 1680 € ostoraja ylittyy. Kertymäkausi jatkuu kuitenkin korkeintaan kaksitoista (12) kuukautta liittymisestä tai kertymäkauden alkamisesta.

HotSport-tilin bonustiedote sekä HotSport-bonusetelit lähetetään postitse kolme kertaa vuodessa, tammi-, touko- ja syyskuussa, seuran määrittämälle yhteyshenkilölle. HotSport-bonussetelit toimivat maksuvälineenä kaikissa yllä mainituissa kohteissamme. Bonussetelit ovat voimassa kuusi (6) kuukautta luovutuspäivästä. HotSport-bonusseteliä ei voi vaihtaa rahaksi, siitä ei anneta vaihtorahaa eikä sillä maksava asiakas saa esim. Hotel Bonus Club -etuja. HotSport-bonussetelillä tehdyt ostot kerryttävät maksajan/seuran HotSport-bonustiliä. Maksu HotSport-bonussetelillä edellyttää, että siitä mainitaan jo etukäteen varausta tehtäessä. HotSport-ostot sekä -bonuskertymän voi tarkistaa soittamalla maksuttomaan numeroon 0800 155 824 tai sähköpostitse hbc@restel.fi.

HotSport-henkilörekisteri ylläpidetään Restel Oy:n hallinnoimassa kanta-asiakasjärjestelmässä. Jäsenellä on oikeus saada häntä koskevia tietoja kanta-asiakasjärjestelmästä. Henkilötietoja ja ostotietoja voidaan tilastollisesti käsitellä asiakkaan yhdistämiseksi hänelle ominaiseen asiakasryhmään. Tietoja voidaan käyttää kohdennettuun markkinointiin ja seuran tietoja, esimerkiksi logoa, voidaan käyttää referenssinä markkinointiviestinnässä. Jäsen voi kieltää tietojensa käyttämisen soittamalla numeroon 0800 155 824 tai sähköpostitse hbc@restel.fi. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saa rekisteriselosteesta.

Verotus

HotSport-jäsenen vastuulla on ilmoittaa työnantajalleen/seuralleen etukäteen ja tarvittaessa hankkia työnantajansa/seuransa etukäteissuostumus, jos hän aikoo ansaita etuja työnantajan/seuran maksamien hotelliyöpymisten tai ravintolapalveluiden perusteella. Matkojen aikana tai niiden yhteydessä, esim. työnantajan/seuran maksamista hotelliyöpymisistä tai ravintolapalveluista, ansaittuja etuja ei voi käyttää yksityisiin tarkoituksiin ilman työnantajan/seuran etukäteissuostumusta. Ansaitut bonukset luokitellaan veronalaiseksi eduksi ja jäsenen tulee ilmoittaa niistä asiaankuuluville viranomaisille. Restel-konserni ei ota vastuuta, mikäli jäsen jättää ilmoittamatta työnantajalleen/seuralleen tai ei hanki heiltä suostumusta bonusten keräämiseen.

HotSport pidättää oikeuden hintojen, etujen ja sääntöjen muuttamiseen.

PINS-etuohjelman säännöt

HotSport-kanta-asiakasohjelman rekisteriseloste (PDF)

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan asiakkaamme kanssa. Jos erimielisyyttä ei kuitenkaan saada soviteltua yhdessä, voitte olla yhteydessä valtakunnalliseen maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Tämän jälkeen asian voi saattaa tarvittaessa edelleen kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Cumulus City & Resort

Cumulus- ja Rantasipi-hotellit yhdistyivät uudeksi Cumulus City & Resort -hotelliketjuksi tammikuussa 2017. Yhdistymisen myötä entiset Rantasipi-hotellit ovat nyt Cumulus Resort -kohteita ja Cumulus-hotellit palvelevat jatkossa Cumulus City -nimen alla. Uudessa hotelliketjussa yhdistyvät näiden kahden brändin vahvuudet, jotka ovat tuttuus, kotimaisuus, monipuolisuus, rentous ja helposti lähestyttävyys.

www.cumulus.fi

Hotelli Cumulus City Meilahti Helsinki

Holiday Inn

Holiday Inn -hotelleissa voit aistia kansainvälisen ja tasokkaan ilmapiirin. Uudistunut ilme, viihtyisät puitteet, asiakaslähtöiset ratkaisut sekä ystävällinen palvelu tekevät HotSport-asiakkaidemme olon mukavaksi Holiday Inn -hotelleissa.

www.finland.holidayinn.com

Holiday Inn -hotellit

Hotelli Seurahuone Helsinki

Hotelli Seurahuone Helsinki on pitkän historian omaava hotelli aivan kaupungin sydämessä. Hotellin ravintola Brasserie Le Havre ja maistuva buffet-aamiainen antavat puhtia päivään.

www.hotelliseurahuone.fi

Hotelli Seurahuone Helsinki

O’Learys

O’Learys on sporttiravintoloiden ykkönen, joka tarjoaa saman katon alla maukasta pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa sekä ainutkertaisia urheiluelämyksiä. Bostonista inspiraationsa saanut ravintola tunnetaan rennosta tunnelmastaan, joka kokoaa niin kaikenikäiset kaveriporukat kuin perheetkin nauttimaan urheilujuhlasta.

HotSport-edut kertyvät vain O’Learys Bakers-, O'Learys Iso Omena- ja O'Learys Sello -ravintoloista.

O´Learys-ravintolat

Rax Buffet

Rax  Buffet on perheravintola, jossa voi syödä vaivattomasti ja edullisesti. Monipuolisesta buffetpöydästä löytyy mm. pizzaa, pastaa, salaattia, keittoa, limsaa ja kahvia - kaikki nämä ja paljon muuta kuuluvat samaan hintaan. Rax Buffet -ravintolat sijaitsevat ydinkeskustoissa tai suurissa kauppakeskuksissa, joten ne on helppo löytää.

www.rax.fi

Rax Buffet -ravintolat

Martina

Napoli tai Nizza, pasta tai pizza, Martina kokkaa italialaisia makuja rennolla otteella. Martina on täynnä mahtavia makuja ja herkullisia tuoksuja. Meillä nautit mm. rapeapohjaisista pizzoista, tuoreesta pestosta ja oman keittiön lasagnesta.

www.martina.fi

Martina-ravintolat

Mario

Mario on moderni ja mutkaton perheravintola, jonka listalta löytyy kompakti kattaus herkullisia italialaisperäisiä ruokia. Mariota aidoimmillaan ovat käsintehdyt pizzat sekä maukkaat pastat.

www.ravintolamaailma.fi/mario

Mario-ravintola

Huviretki

Huviretkessä kaiken perustana ovat parhaat, huolellisesti valitut ja tuoreet raaka-aineet, joten arkisestakin ateriahetkestä tulee meillä juhla – niin hotelliasiakkaille kuin paikallisille ruoka-asiakkaillekin. Voit nauttia klassikkoja ja uusia ruokaelämyksiä ammattitaidolla valmistettuina ja tarjoiltuina.

www.huviretki.fi

Huviretki-ravintolat

Bistro Cumulus Meilahti

Rennon rouhea ja modernin mutkaton Bistro Cumulus kutsuu viihtymään ja herkuttelemaan Helsingin Meilahteen. Tarjoilemme muun muassa premiumburgereita, monipuolisia salaatteja ja klassisia bistroannoksia aasialaisella vivahteella. Aterian kuin aterian kruunaa tietysti herkullinen jälkiruoka.

Bistro Cumulus Meilahti

Bistro Cumulus Meilahti

Shell HelmiSimpukka

Restel Liikenneasemien Shell HelmiSimpukka -ketju tarjoaa ympäri Suomen tiellä liikkujille kattavat palvelut, kotoisat asemat ja itsetehtyjä tuotteita. Asemilta löydät Shell HelmiSimpukka -ravintolan tai Simpukka-kahvilan sekä myymälän monipuolisen valikoiman lisäksi erinomaiset autonpesupalvelut sekä yksilöllisen palvelutankkauksen.

www.helmisimpukka.fi

Shell HelmiSimpukka -liikenneasemien ravintolat
HotSport-kumppaniedut

Viking Line – edullisia merimatkoja

Viking Line tarjoaa edulliset reittimatkat ryhmien kisa- ja kannustusmatkoille. Sporttilaiva vie voittoon! Erikoishinnat edellyttävät vähintään 10 henkilön ryhmää.

www.vikingline.fi/fi/suomi/kokoukset-ja-ryhmamatkat/ryhmamatkat/sporttimatkat

EcoCare – 20 % alennus kaikista palveluista

EcoCare on monipuolinen hyvinvointikeskus Vantaan Tammistossa. EcoCare tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita kuten fysioterapiaa, akupunktiota, hierontaa ja kauneushoitoja. Alennuksen saa normaalihinnoista.

www.ecocare.fi/

Flow Mentaalivalmennus – 50 % alennus valituista valmennuksista

Flow Mentaalivalmennus on yrityksille sekä yksityisille henkilöille valmennus- ja koulutuspalveluita tarjoava yritys. Valmennukset perustuvat aina asiakkaiden omiin tavoitteisiin, joiden pohjalta valmennukset rakennetaan.

Seuraavista valmennuksista 50% alennus: Tavoitteet ja niiden saavuttaminen Menestysvalmennus Huippusuoritus valmennus Tavoitteiden ja huippusuoritusten kautta menestykseen

mentaalivalmennus.fi

Auron – 5 % alennus kaikista fysioterapia- ja kuntoutuspalveluista

Auron-ketju tarjoaa monipuolisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita. Ketjuun kuulu yli 85 toimipistettä ympäri maan, joten lähin Auron löytyy todennäköisesti ihan vierestäsi.

www.auron.fi

Duosport – 10 % alennus Nike-, Adidas-, Puma- ja Skechers-juoksukengistä

Duosport on urheilu- ja vapaa-ajan liike Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Lahdessa ja Turussa. Sen lisäksi Duosportin verkkokauppa palvelee urheilun ystäviä ympäri Suomen.

www.duosport.fi

Saarikoski Travel Saarikoski Travel takaa kiintiön viidelle joukkueelle kansainvälisiin jalkapalloturnauksiin

Saarikoski Travel on tilausmatkoihin erikoistunut yritys. Saarikoski Travelin valikoimasta löytyy paljon sporttisia vaihtoehtoja, jotka täyttävät erilaisetkin toiveet. Heidän kautta onnistuu järjestää muun muassa turnausmatkoja, harjoitusleirejä, TYKY-päiviä tai kannustelomia.

www.matka-saarikoski.fi

HotSport

Yhteystiedot

Restel Oy 
HotSport 
PL 72
00501 Helsinki

HotSport -jäsenpalvelu 

Jäsenasioihin liittyvät tiedustelut ja palautteet:
hbc@restel.fi 
puh. 0800 155 824 (ma–pe klo 8–16, numero on maksuton)

PINS-asiakaspalvelu

Pinssien kertymiseen, kortin toimitukseen ja eri PINS-tilien yhdistämiseen liittyvät tiedustelut:
www.pins.fi
puh. 020 764 9424 (8,35 senttiä/puhelu + 17,17 senttiä/minuutti) 

Majoitus- ja ateriavaraukset

Katso varausohjeet kohdasta "Varaa ateria tai majoitus"