Restel

Suomen suurin hotelli- ja ravintola-alan toimija

Restelillä on Suomessa 43 hotellia sekä kaupunkien sykkeessä että luonnon helmassa. Hotellivalikoimaan kuuluvat niin kotimaiset Cumulus City & Resort -hotellit kuin kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard. Lisää vaihtoehtoja ja yksilöllisyyttä hotellitarjontaan tuo Helsingin keskustassa sijaitseva historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki.

Online-varausjärjestelmämme palvelee asiakkaita niin liikematkustuksen kuin vapaa-ajankin tarpeissa. Parhaat lomatarjoukset löydät aina meiltä!

Yli 240 ravintolaa

Restelin ravintolavalikoima tarjoaa laajan kattauksen eri tyyppisiä ravintolamaailmoja. Iltaravintoloita viihtymiseen ja seurusteluun, ruokaravintoloita nautiskeluun ja pubeja kohtaamispaikoiksi vanhojen ja uusien ystävien kesken. Tapahtumaravintoloissa puolestaan viihtyvät suurten areenoiden vieraat hyvän ruoan, juomien ja elämyksellisten tapahtumien parissa.

HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukoissa on niiden hyvä sijainti, viihtyvyys sekä reipas ja iloinen palvelu. HelmiSimpukassa voi tauosta tehdä miellyttävän ja nautinnollisen osan matkaa.

Restel Oy on Osuuskunta Tradeka-yhtymän kokonaan omistama tytäryhtiö.

Vastuullisuus

Restelin kaikessa yritystoiminnassa toteutetaan yhteiskuntavastuullisuuden periaatteita. Lue lisää vastuullisuudesta tästä »