Restelin hotellit ja ravintolat tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja juhlien ja kokousten viettoon.

Tutustu tiloihimme

Kokoushotelli on aina hyvä valinta

Hotellimme tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja henkilökohtaisten juhlien ja työpaikkojen tiimipäivien, kuten kickoffien, virkistyspäivien ja workshopien viettoon. Valittavanasi on tiloja kodikkaista kabineteista isoihin tiloihin monipuolisista Holiday Inn- ja Cumulus City & Resort -hotelleista. Lisäksi uniikit Hotelli Seurahuone Helsinki ja Crowne Plaza Helsinki tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia virkistävään kokoontumiseen. Tutustu kokoustilojen 360°-esittelyihin tästä.

Kokoustilat Helsingin keskeisimmällä paikalla 

Holiday Inn Helsinki City Centre -hotellin kokoustilat sijaitsevat aivan kaupungin ytimessä päärautatieaseman vieressä. Kokoukseen on vaivatonta saapua autolla, junalla, metrolla tai bussilla – tämän parempaa sijaintia ei kokoustilalla ole! Kolme modernia ja valoisaa kokoustilaa yhdistettynä toimivat hyvin jopa 100 hengen ryhmille. Katso lisätietoja tästä »

Suuren tilaisuuden järjestämiseen elämysareena

Elämysareenamme palvelevat, kun on tarve tehdä vaikutus. Esimerkiksi Hartwall Arenan monipuoliset kokous- ja yritystilaisuustilat tarjoavat mahdollisuuden vahvistaa tiimihenkeä hyvän viihteen parissa. Hartwall Arenan lisärakennus, Niemi Center ja tyylikäs Musiikkitalo antavat modernit puitteet. Myös Espoo Metro Areena, Helsingin Jäähalli, Turun Messukeskus sekä Tampereen Jäähalli ovat loistavia valintoja, kun kestitään isoa porukkaa.

Tapahtumaravintoloissa viihtyvät kaikki

Tapahtumaravintola on paras valinta, kun halutaan juhlia pienemmällä jengillä. Varaa koko ravintola tai vuokraa kokoustilaksi kabinetti. Restelin ravintolat ovat loistavia niin henkilökohtaisiin tilaisuuksiin kuin työaiheisiin tapaamisiin. Monipuolisessa valikoimassa on ravintoloita perinteikkäästä Mestaritallista rentoon O'Learys-sporttiravintolaan.

Jätä tarjouspyyntö »