Tampereen jäähalli

Vuonna 1965 valmistunut Tampereen jäähalli on Suomen ensimmäinen jäähalli. Halli on molempien legendaaristen joukkueiden, Tapparan ja Ilveksen, kotikenttä. Hallin monipuoliset tilat sopivat loistavasti vieraiden kestitsemiseen. Kiekosta voi nauttia tyylikkäästi aitiossa tai vaikkapa vauhdikkaasti pubissa.

Ravintolapalvelut

Tampereen johtavien jääkiekkojoukkueiden kotihallissa tunnelma on toisinaan käsin kosketeltava. Kiekko-otteluiden tiiviistä tunnelmasta voi nauttia hallin tyylikkäissä aitioissa tai rennosti pubin puolella. Restelin ravintoloissa ruokaa ja juomaa on tarjolla moneen makuun ja monessa eri ravintolassa. Aitiopaikkoja hallissa on 21, joihin voit varata tarjoilut ennakkoon Tampereen jäähallin myyntipalvelusta.

Ravintola Mario´s

Rento italialainen ruokaravintola Mario´s tarjoaa loistavat puitteet illalliseen jääkiekko-ottelun lomassa. Ravintola avataan 1,5 tuntia ennen ottelua ja pöytä on varattuna seurueellesi myös erätaukojen aikana. Mario´sista on mahdollista varata myös oma vakipöytä yrityksesi tai seurueesi käyttöön koko liigakaudeksi, maksutta! Ruokaile rauhassa ennen ottelua ja vältyt erätauoilla jonottamiselta, kun tarjoilut odottavat valmiina omassa pöydässäsi. Ravintola Mario's palvelee tilauksesta myös erilaisissa yritystapahtumissa. Asiakaspaikkoja ravintolassa on 75 henkilölle.

Ravintola Mario'sin ruokalista (PDF) >>

Lounasta jäähallilla

Ravintola Mario´s tarjoaa buffetlounasta liigakauden aikana arkipäivisin klo 10.30–13.30. Buffetlounaan hinta on 9,20 €.

Katso lounaslista tästä »

Aitiot

Legendaarisen Hakametsän jäähallin aitioissa nautit kiekkotunnelmasta laadukkaan ruoka - ja juomatarjoilun parissa. Kysy lisää tarjoiluista myyntipalvelustamme, autamme mielellämme suunnittelemaan teille toiveidenne mukaisen tarjoilukokonaisuuden. Aitioiden juoma- ja ruokatarjoilut tilataan etukäteen ja tilaukset tulee olla perillä viimeistään 4 arkipäivää ennen tapahtumaa. Tilauksen voi tehdä sähköpostilla ravintolat.tampereenjaahalli@restel.fi.

Aitioiden ruokalista (PDF) >>
Aitioinfo (PDF) >>

Box menu (PDF) >>
Vip guest infromation (PDF) >>

Lisätietoja aitioiden vuokrauksesta saat Ilvekseltä tai Tapparalta.

Pöytävaraukset, tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Myyntipalvelu 
ravintolat.tampereenjaahalli@restel.fi
Puh. 040 344 0510

Ravintolapäällikkö
Henna Rajamäki
henna.rajamaki@restel.fi
Puh. 040 344 0507

Keittiöpäällikkö 
Jani Putula
jani.putula@restel.fi
Puh. 040 3440 501

Anna palautetta »
Ravintoloiden Oiva-raportit »

Osoite

Keltinkatu 2
33530 Tampere
Suomi