Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo – kaikille avoin kohtauspaikka

Pääkaupunkiseudun paraatipaikalla sijaitseva korkeakulttuurin kehto tekee jo puitteillaan tilaisuudestasi unohtumattoman. Useat erikokoiset ja muunneltavat tilat takaavat sen, että Musiikkitalossa voi järjestää monenlaisia tapahtumia aina pienistä kokouksista suuriin gaalakonsertteihin. Taidolla valmistetut, laadukkaat tarjoilumme tekevät tapahtumasta entistäkin mieleenpainuvamman elämyksen.

Musiikkitalon ravintolat 

Musiikkitalon ravintolapalveluista vastaa Restel Tapahtumaravintolat, jonka ammattilaiset loihtivat herkulliset tarjoilut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin. Musiikkitalolla vieraitamme palvelevat suosittu ja avara kahvilamme, joka on tunnettu erityisesti laadukkaista pienpaahtimokahveistaan sekä viihtyisä lounasravintolamme, jossa tarjoilemme myös kasvisruokaa. Kesäaikaan asiakkaitamme palvelee aurinkoinen terassimme, jossa nautitaan kotimaisista herkuista ja raikkaista juomista. 

Ikimuistoisiin tilaisuuksiin tarjoamme useita eri kokoisia tiloja, kuten tyylikkään klubiravintolamme sekä upeilla näköaloilla varustetun terassilämpiön. Tutustu tarkemmin ravintolapalveluihimme sekä upeisiin tiloihimme.

Lounas 

Musiikkitalon lounas on tarjolla arkipäivisin klo 11–15.

Katso lounaslista tästä »

Konserttitarjoilut

Herkulliset tarjoilumme kruunaavat konsertin ja kulttuurielämyksen. Tilaa tarjoilut etukäteen ja nauti elämyksestä sekä kiireettömästä väliajasta. Voit nauttia tarjoilustamme toiveidesi mukaisesti ennen konserttia, väliajalla tai konsertin jälkeen. 

Tutustu herkullisiin konserttitarjoiluihimme tästä »

Varaukset, tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Tarjoilut tilaisuuksiisi tuottaa ammattitaitoinen ja ystävällisesti palveleva Restel Tapahtumaravintolat. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan ikimuistoisen tilaisuuden toiveittesi mukaan. Tavoitat meidät puhelimitse 020 762 4862 tai sähköpostitse ravintolat.musiikkitalo@restel.fi. Olemme avoinna ma–pe klo 8–18 sekä 2 tuntia ennen esityksen alkua pyhinä ja viikonloppuna.

Anna palautetta »

Ravintoloiden Oiva-raportit »

Osoite

Mannerheimintie 13 a
00100 Helsinki
Suomi

Siirry Helsingin Musiikkitalon nettisivulle