Hartwall Arena

Hartwall Arena Helsingin Länsi-Pasilassa on koko kansan urheilu- ja elämyskohde. Areena tunnetaan Jokerien kotihallina ja Suomen suosituimpien tapahtumien pitopaikkana. Monipuolinen ravintolamaailma palvelee kävijöitä jokaisessa tapahtumassa.

Ravintola- ja kokoustilat sekä aitiot

Tapahtumien välillä Hartwall Arena palvelee yritystilaisuuksien, kokousten, seminaarien ja yritysjuhlien järjestäjiä. Hartwall Arena pitää sisällään useita erilaisia tiloja kokous- ja yritystilaisuuksien järjestäjille, ja muuntuvien tilojen ansiosta ryhmäkoolla ei ole rajoituksia. 

Tutustu areenan tiloihin ja aitioihin tästä »

Niemi Center

Hartwall Arenan lisärakenus, Niemi Center, tarjoaa 2 800 m2 tilaa kolmessa eri kerroksessa. Moderni Niemi Center palvelee tapahtumavieraita, kokousjärjestäjiä sekä yritysjuhlan viettäjiä.

Tutustu Niemi Centeriin tästä »

Ravintolapalvelut

Hartwall Arenan monipuolinen ravintolatarjonta hakee vertaistaan. Ravintoloista löytyy sopiva jokaiseen tarpeeseen ja jokaiseen makuun. Herkuttele rauhassa tai pikaisesti ja ota väliin drinkki tai taukohörppy. Nautit saman katon alla niin kotiruoat, gourmet-annokset kuin hodarit. Arenan aitioissa voit nauttia yhtä aikaa tapahtumasta ja herkullisista tarjoiluista.

Tutustu ravintoloihin tästä »

Pöytävaraukset, tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Myyntipalvelu
ravintolat.hartwallarena@restel.fi
Puh. 020 419 4101

Ravintolapäällikkö
Sari Salminen
sari.salminen@restel.fi
Puh. 020 419 4100

Keittiöpäällikkö
Marko Ulmanen
marko.ulmanen@restel.fi
Puh. 020 419 4102

Myyntipäällikkö
Helena Vesa
helena.vesa@restel.fi
Puh. +358 40 738 2481 

Anna palautetta »
Ravintoloiden Oiva-raportit »

Osoite

Areenankuja 1
00240 Helsinki
Suomi

Siirry Hartwall Arenan nettisivulle