Pääsiäisviikkojen hotelliyöt tarjoushintaan
Tarjous voimassa  – 

Pääsiäisviikkojen hotelliyöt – säästä jopa 35 %

Pääsiäisenä ehtii mukavasti lähteä muutamaksi päiväksi lomailemaan 

Yksi suuntaa sukuloimaan, toinen laskettelemaan Lappiin, kolmas kaupunkilomalle. Olipa pääsiäisen lomakohteesi missä päin Suomea tahansa, Restelin valikoimasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan hotellin.

Varaa pääsiäislomasi 31.3.2017 mennessä ja hyödynnä jopa -35 % ennakkotarjous Plussa- tai PINS-kortilla majoitusajalle 10.–23.4.2017. Maksat vasta majoittuessasi. Ravintola- ja hotelliostot kerryttävät lisäksi Plussa-pisteitä tai pinssejä kanta-asiakastilillesi. Tarjoushintaisen varauksen voit tehdä vain Restelin omilta varaussivustoilta tunnuksella ENNAKKO. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta, ja se koskee myös lisävuoteita.

Pääsiäisen lomayöt alk. 56 €

Cumulus City -hotellit alk. 56 € Varaa tästä »
Cumulus Resort -hotellit ja -kylpylät  alk. 61 € Varaa tästä »
Hotelli Seurahuone Helsinki alk. 86 € Varaa tästä »
Crowne Plaza Helsinki alk. 96 € Varaa tästä »
Hotel Indigo Helsinki - Boulevard alk. 113 € Varaa tästä »

Holiday Inn -hotellit alk. 85 €

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa tästä »
Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa tästä »

Huonehinnat sisältävät

  • majoituksen 1 yöksi 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan (ei Seurahuoneella), mahdollisen uima-altaan ja kuntosalin käytön sekä kylpylöissä allasosaston käytön

Hotellikohtaiset pääsiäisohjelmat

Tarjouksen rajoitukset

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa Restelin omilta varaussivustoilta. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 10.–23.4.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa 31.3.2017 asti Plussa- tai PINS-kortilla sekä tunnuksella ENNAKKO ja ne vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Holiday Inn, Crowne Plaza Helsinki ja Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa tarjoushinnat ovat voimassa Plussa- ja PINS-korttien lisäksi myös IHG Rewards Club -kortilla.

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Cumulus City & Resort -hotellien alkaen-hinnat ovat voimassa Cumulus City Kallio (alk. 56 €) ja Cumulus Resort Siuntio (alk. 61 €) -hotelleissa. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Pääsiäisen lomayö

alk.
56,00 €
/yö/huone