Tunnelmallinen ravintola Mestaritalli sijaitsee meren rannalla Helsingin Töölössä.
Tunnelmallinen ravintola Mestaritalli sijaitsee meren rannalla Helsingin Töölössä.

Mestaritalli

Tunnelmallinen ja merellinen ravintola Töölössä

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Kesäkaudella Mestaritallissa nautitaan maistuvasta lounas- ja salaattibuffetista, ja ravintola on oiva valinta myös illalliselle. Juuri remontoidun ravintolan tunnelmalliset puitteet kruunaavat tärkeimmänkin illan ja isolta terassilta voi ihailla kesäillan auringon viimeisiä säteitä. Ravintolassa on ympäri vuoden tarjolla herkullinen ja runsas sunnuntaibrunssi. Aloita viikonloppuaamu rennosti nauttien Mestaritallin brunssilla!

Mestaritalli on useiden vuosikymmenien ajan ollut suosittu hääpaikka; asiantunteva henkilökunta, juuri remontoitu valoisa sali ja iso terassi luovat loistavat puitteet häille. Häiden lisäksi meillä on järjestetty muun muassa muistotilaisuuksia, karonkkia ja monia muita juhlia. Mestaritallin Merikabinetissa ja pääsalissa järjestetään myös yritystilaisuuksia ja kokouksia.

Juhlat ravintola Mestaritallissa Helsingissä

 

Brunssi sunnuntaisin

Aloita viikonloppuaamu rennosti nauttien Mestaritallin brunssilla. Herkullinen brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12.00–16.00. Hinta aikuisilta 25,90 € ja 4–12-vuotiaat lapset puoleen hintaan. Alle 4-vuotiaat syövät ilmaiseksi.

Katso sunnuntain 22.10 & 29.10. brunssimenu (PDF) »

Pöytävaraukset online-varausjärjestelmän kautta tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Loppuvuoden brunssit

 • Välimerellinen brunssi 22.10. & 29.10.
 • Kurpitsajuhlan brunssi 5.11.
 • Isänpäivälounas 12.11. (34,80€)
 • Saaristolaisbrunssi 19.11. & 26.11.
 • Joulubrunssi 3.12., 10.12. & 17.12.
Nauti herkullisesta brunssista ravintola Mestaritallissa Helsingissä

À la carte

Talvikaudella 4.9.2017–30.4.2018 Mestaritalli toimii tilausravintolana. Sunnuntaisin on tarjolla brunssi.

Mestaritallin à la carte -listaa selatessa herahtaa vesi kielelle. Listalla leikitellään perinteisillä skandinaavisilla mauilla ja runsaalla kalavalikoimalla, joista ehdoton suosikkimme on päivän kala-annos, jonka kokkimme loihtii joka päivä uudella twistillä. Kasvisruokailijat pääsevät herkuttelemaan mm. vegaanisella härkis-spelttirisotolla ja rentoa, mutta takuuvarmasti makuhermoja kutkuttavaa annosta etsiville suosittelemme Mestaritallin Cheese Burgeria.

Pienen nälän yllättäessä tai terassijuoman kaveriksi suosittelemme valitsemaan listan keveitä Snack-tuotteita, kuten peltileipää eri täytteillä, kukkakaalitempuraa tai vaikka perinteisen Toast Skagenin.

Mestaritallin à la carte -lista (PDF) »
Mestaritallin viinilista (PDF) »
Lasten ruokalista (PDF) » 

Tutustu ravintola Mestaritallin a la carte -listaan

Rapumenu

Mestaritallin herkullinen rapumenu sisältää kolme ruokalajia, hinta 34,50 €/henkilö + ravut päivän hintaan.

Katso rapumenu tästä (PDF) »

Pöytävaraukset ja tiedustelut sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Ravintola Mestaritallin Rapumenu 2017

Lounas

Kiitämme asiakkaita kuluneesta kesästä! Mestaritalli toimii talvikaudella 4.9.2017–30.4.2018 tilausravintolana.

Herkullinen brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12.00–16.00.

Joululounas on tarjolla 7.–22.12.2017 arkipäivisin klo 11.00–14.30. 

Tervetuloa nauttimaan ravintola Mestaritallin herkullisesta lounaasta

Joululounas

Mestaritallin perinteinen joululounas on tarjolla 7.–22.12.2017 arkipäivisin klo 11.00–14.30. Lounas sisältää alku- ja jälkiruokapöydän ja pääruoan pöytiin tarjoiltuna. Joululounaan hinta on 45 €/henkilö. 

Katso joululounaan menu tästä (PDF) »

Pöytävaraukset online-varausjärjestelmän kautta tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Joululounas ravintola Mestaritallissa

Joulubuffet

Mestaritallin perinteinen joulubuffet tarjoillaan etukäteistilauksesta vähintään 20 henkilön ryhmille 1.11.–22.12.2017 välisenä aikana. Joulubuffetin hinta on 46 €/henkilö.

Tutustu joulupöytään tarkemmin tästä (PDF) »

Pöytävaraukset sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Ravintola Mestaritallin joulubuffet
Häät ja juhlat ravintola Mestaritallissa

Häät ja juhlat

Mestaritalli on ollut useiden vuosikymmenien ajan suosittu hääjuhlapaikka ja on käytössä ympäri vuoden. Merellinen ja rauhallinen ympäristö Toivo Kuulan puiston kupeessa tarjoaa kauniin vehreät maisemat kesähäille ja vastaremontoitu Mestaritalli tyylikkäät puitteet juhlan järjestämiselle. Syksyllä taivaanranta maalautuu upeisiin auringonlaskuihin, ja talvisin ravintolassa nautitaan ympäröivästä valkoisesta hiljaisuudesta. Ammattitaitomme ja vuosien kokemus näkyy kaikessa mitä teemme; haluamme olla järjestämässä teille ikimuistoisen juhlapäivän.

Hääjuhlien lisäksi Mestaritallissa on järjestetty lukuisia muitakin yksityistilaisuuksia, kuten muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä ja karonkkia. Olipa mielessäsi minkälaiset juhlat tahansa, saamme ne järjestymään.

Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse ravintolan aukioloaikoina 040 715 4222 tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi, niin jutellaan lisää.

Juhlatilat ravintola Mestaritallissa Helsingissä

Istumapaikat ja tilat

Pääsali

Ravintolan pääsalissa voidaan järjestää juhlat jopa 180 henkilölle. Silloin pöydät ovat 12 henkilön pitkiä pöytiä. Tila on jaettavissa kevyellä väliseinällä myös kahdeksi pienemmäksi tilaksi.

Pääsalista ei peritä tilavuokraa ensimmäiseltä viideltä tunnilta, kun ruokatarjoilut tilataan vähintään 60 aikuiselle. Mikäli tilaisuus kestää yli viisi tuntia, veloitamme ylimenevältä ajalta tilavuokraa 150 €/tunti. Voimme myös sopia etukäteen baarin takuumyynnistä, jonka ylittyessä tilavuokraa ei peritä. Ravintolan anniskeluoikeudet ovat klo 02.00 asti, valomerkki tulee viimeistään klo 01.30.

Merikabinetti

Pääsalin lisäksi vuokrattavana on 40 hengen Merikabinetti. Kabinetissa on helppo järjestää yksityinen tilaisuus oman sisäänkäynnin sekä wc- ja naulakkotilojen ansiosta. Merikabinetista on Mestaritallin parhaat merinäköalat! Merikabinetissa on av-laitteisto.

Kabinetissa on pyörillä liikuteltava 84 tuuman näyttö, jossa langaton kuvansiirto sekä erikseen pyydettäessä fläppitaulu. Merikabinetista ei peritä tilavuokraa ensimmäiseltä kolmelta tunnilta, kun ruokatarjoilut tilataan vähintään 20 aikuiselle. Mikäli tilaisuus kestää yli kolme tuntia, veloitamme ylimenevältä ajalta tilavuokraa 50 €/tunti.

 

Ruoka- ja juomatarjoilut

Koska kyseessä on ravintola, tulee ruoat ja juomat tilata Mestaritallilta. Ruokatarjoilu voidaan toteuttaa noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna, toiveidenne mukaan. Kutsutuille vieraille on kohteliasta tarjota ruokajuomat, mutta ruokailun jälkeen vierailla on myös mahdollisuus ostaa juomia omalla rahalla ravintolan baarista. Juomat veloitetaan aina toteutuneen kulutuksen mukaan.

Räätälöimme ruoka- ja juomatarjoilut aina tilaisuuden luonteen ja toiveidenne mukaan.

Herkulliset tarjoilut ravintola Mestaritallissa Helsingissä

Ohjelma

Ravintolasalissa on mahdollista järjestää monenlaista ohjelmaa; tilaa on orkesterille ja tanssilattialle, stand-upille tai vaikka tanssiesitykselle. Buffetpöydät voidaan kerätä pois ruokailun jälkeen ja vapautunutta tilaa voidaan käyttää vaikka tanssilattiana. Salissa on lautalattia, jolla on miellyttävää tanssia.

Pääsalissa on ravintolan äänentoistojärjestelmä, johon kuuluu myös yksi langaton mikrofoni. Salissa on myös flyygeli. Tilauksesta käytettävissänne on siirrettävä näyttö, jossa on langaton kuvansiirto. Kaikki laitteet ovat käytössänne veloituksetta.

Järjestä ohjelmalliset hääjuhlat ravintola Mestaritallissa.

Koristelut

Ruokatarjoiluiden hintaan kuuluvat valkoiset kangaspöytäliinat, kuitupaperiservietit ja halutessanne tuikkukynttilät. Talvisin voimme laittaa ulko-ovelle ulkotulet. Muu koristelu on tilaajan vastuulla. Meillä on myös maljakkoja, joita voitte lainata kukkia varten. Tilan siivous kuuluu ruoan hintaan.

Järjestä tunnelmalliset häät ja muut juhlat ravintola Mestaritallissa Helsingissä

Budjetti

Mestaritallissa kustannuksiin vaikuttavat eniten tarjoiluiden taso ja määrä. Tässä esimerkkilaskelma hääjuhlista suositusjuomilla vuonna 2017:

 • Alkumalja 5,50 €
 • Buffet Aalto 48,40 €
 • Kaksi mietoa ruokajuomaa 13,00 €
 • Avec 9,00 €
 • Yht. 75,90 €/hlö

Tämän lisäksi kustannuksia voi tulla tilavuokrasta viiden tunnin jälkeen (mahdollista välttää hyvällä baarimyynnillä). Ruoan hintaan sisältyvät henkilökunta, servetit, tuikkukynttilät, pöytämaljakot, loppusiivous sekä kaiken Mestaritallin tekniikan käyttö (esimerkiksi 84 tuumainen näyttö, langaton mikrofoni ja taustamusiikkijärjestelmä).

Järjestä herkulliset hääjuhlat ravintola Mestaritallissa.

Muuta

Mestaritallin sijainti Taivallahden rannassa antaa kauniit puitteet esimerkiksi hääkuville. Noin 30 metrin päässä ravintolasta merenrannassa on pieni laituri ja hiekkaranta, jonne hääparin on kätevää siirtyä kuvausta varten.

Pihallamme on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa, mutta vieraat voi tuoda Taivallahden vastarannalle myös vesibussilla. Venelaiturilta on noin 5–10 minuutin kävelymatka Mestaritalliin.

Myyntipalvelu on tukenanne suunnittelussa alusta alkaen varmistaen, että hääpäivänä hääpari voi keskittyä nauttimaan omista häistään. Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse ravintolan aukioloaikoina 040 715 4222 tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Ravintola Mestaritalli sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla Helsingissä.

Järjestä kokous

Järjestä merellinen kokous Mestaritallissa. Tilamme on muunneltavissa isoksi 180 hengen kokoustilaksi tai kahdeksi pienemmäksi noin 70 hengen tilaksi. Pieniin alle 40 hengen kokouksiin suosittelemme Merikabinettiamme, jossa on oma sisäänkäynti terassin kautta sekä omat wc- ja naulakkotilat.

Pääsalissa on ravintolan äänentoistojärjestelmä, johon kuuluu myös yksi langaton mikrofoni. Käytettävissänne on myös av-laitteisto.

Järjestämme kokouksiin aamukahvit pienellä suolaisella suupalalla, lounaan buffetpöydästä ja iltapäiväkahvit makealle suupalalla. Tarjoilut on aina muokattavissa toiveidenne mukaan.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse ravintolan aukioloaikoina 040 715 4222 tai sähköpostitse ravintolat.mestaritalli@restel.fi.

Järjestä merellinen kokous ravintola Mestaritallissa Helsingissä.

Meritalli

Meritalli on sympaattinen kesäterassi aivan Mestaritallin kyljessä. Terassilla nautit meren läheisyydestä, kuumista ja kylmistä juomista sekä Suomen kesästä parhaimmillaan. Terassillemme paistaa aurinko iltaan asti; Meillä pääset ihailemaan upeita auringonlaskuja ja tuntemaan kesäillan viimeiset auringonsäteet ihollasi. Tule viihtymään afterwork-hengessä, piipahtamaan kahville tai nauttimaan tunnelmasta meren rantaan.

P.S. Meritalliin koiravieraat ovat aina tervetulleita.

Meritalli kiittää asiakkaitaan kuluneesta kesästä. Nähdään jälleen kesällä 2018!

  Meritalli on sympaattinen kesäkahvila aivan Mestaritallin kyljessä.

  Pöytävaraus

  Varaa pöytä online-varausjärjestelmän kautta »   

  Arkisin klo 10.00–15.00 voit tehdä pöytävarauksen myös myyntipalvelumme kautta ravintolat.mestaritalli@restel.fi tai puh. 040 712 0234.

  Varaa pöytä ravintola Mestaritallista

  Sijainti ja liikenneyhteydet

  Mestaritalli sijaitsee Taivallahdessa, Töölön kaupunginosassa. Toivo Kuulan puisto on aivan vieressä ja Soutustadion sijaitsee kivenheiton päässä.

  Bussilinja 24 Erottajalta Seurasaareen ajaa Mechelininkatua pitkin, lähin pysäkki on aivan Sibeliuspuiston tuntumassa, josta kävelymatkaa Mestaritalliin on noin 5 minuuttia.

  Lisäksi useat bussilinjat, jotka ajavat Runeberginkatua pitkin ovat hyviä vaihtoehtoja, lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, tästä matkaa kertyy noin 10 minuuttia.

  Raitiovaunulla Mestaritallille pääsee linjoilla 2 sekä 8, lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, tästä Mestaritalliin matkaa kertyy noin 10 minuuttia.

  Ravintolan pihapiirissä on rajoitettu määrä ilmaista paikoitustilaa.

  Tunnelmallinen ja merellinen ravintola Mestaritalli Töölössä

  Yhteystiedot ja aukioloajat

  Restel Ravintolat Oy
  Ravintola Mestaritalli
  Merikannontie 2, 00260 Helsinki

  • Sunnuntaibrunssit klo 12.00–16.00

  • Joululounas 7.–22.12.2017 arkipäivisin klo 11.00–14.30

  • Joulubuffet ryhmille 1.11.–22.12.2017 välisenä aikana

  Muuna aikana Mestaritalli toimii talvikaudella 4.9.2017–30.4.2018 tilausravintolana.

  Tilavaraukset ja tiedustelut

  Myyntipalvelu avoinna arkisin klo 10–15:
  Puh. 040 712 0234 
  E-mail: ravintolat.mestaritalli@restel.fi 

  Ravintolapäällikkö
  Leena Sandoval
  leena.sandoval@restel.fi

  Keittiöpäällikkö
  Tero Lehti
  tero.lehti@restel.fi

  Anna palautetta »

  Ravintolan Oiva-raportti »

  Ravintola Mestaritalli Helsinki