Hotellit paikkakunnittain

Restelin ainutlaatuisen laaja ja monipuolinen hotellivalikoima tarjoaa asiakkaille vapauden valita mieleisensä hotellin. Valikoimaamme kuuluvat kansainväliset Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki - Boulevard ja Holiday Inn -hotellit, kotimaiset Cumulus City & Resort -hotellit sekä Seurahuone Helsinki.

Hinnat ja varaukset

Huonehinnat vaihtelevat hotelli- ja paikkakuntakohtaisesti ajankohdan ja kysynnän mukaan. Kulloinkin voimassaolevat hinnat ja tarjoukset voit tarkistaa varausjärjestelmästämme (Cumulus City & Resort -hotelleihin sekä Hotelli Seurahuone Helsinkiin) tai kansainvälisten hotelliemme osalta huonevarauksen voit tehdä suomenkielisestä varausjärjestelmästä hotellien omien nettisivujen kautta (Holiday Inn -hotellitCrowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard). Kaikkien hotelliemme hinnat ja saatavuuden voit tarkistaa puhelimitse Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Vantaa

Cumulus City Airport Vantaa

Cumulus City Airport Vantaa on moderni ja kodikas lentokenttähotelli Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä.

Robert Huberin tie 6
01510 Vantaa
Suomi

Siirry hotellin sivuille

Cumulus Resort Airport Congress Center

Cumulus Resort Airport Congress Center on laadukas ja viihtyisä lentokenttähotelli Vantaalla, jossa viihtyy niin työ- kuin vapaa-ajan matkoillakin. 

Robert Huberin tie 4
01510 Vantaa
Suomi

Siirry hotellin sivuille

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport

Hotelli sijaitsee vain minuuttien päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja aivan Kehä III tuntumassa.

Rälssitie 2
01510 Vantaa
Suomi

Siirry hotellin sivuille