Hotellit

Restelin hotelleissa viihtyvät kaikki

Onko olemassa mitään parempaa kuin puhtaista lakanoista herääminen ja sitä seuraava kiireetön hotelliaamiainen? Jos etsit täydellistä majoitusta keskeisellä sijainnilla, mutta edullisella hinnalla, olet oikeassa paikassa. Restelin monipuolisessa hotellivalikoimassa on vaihtoehtoja sekä aktiivisille perhelomailijoille, kaupunkitunnelmaa etsiville matkustajille, elämyksiä hakeville kesälomalaisille että lepoa tarvitseville liikematkustajille.

Toimivat palvelut

Hyvän fiiliksen hotelleissamme on fengshui kunnossa. Pääset päivittämään somea ja katsomaan Netflixiä vaivatta ja maksutta, koska kaikissa huoneissa ja yleisissä tiloissa on langaton verkko. Hotellien ravintolat pitävät huolta siitä, että mielen lisäksi myös keho saa hemmottelua.

Monipuolinen ja edullinen valikoima hotelleja

Crowne Plaza Helsinki ja Holiday Inn -hotelleissa on suuren maailman tuntua. Kotoisista Cumulus- ja Rantasipi-hotelleista pitävät kaikki, myös lompakko.  Perinteikäs Hotelli Seurahuone Helsinki on täydellinen valinta pientä irtiottoa etsiville. Keväällä 2015 avattu Hotel Indigo Helsinki - Boulevard henkii tyyliä ja luksusta.

Kerro meille toiveesi ja varaamme sinulle unelmiesi hotellihuoneen tai buukkaa huoneesi heti verkossa.

Saa uusimmat tarjouksemme kätevästi uutiskirjeellä, sen voit tilata täältä.

Cumulus

Rento ja uudistuva Cumulus toivottavaa sinut tervetulleeksi 40 vuoden kokemuksella. Hotellien sijainti kaupungin keskustassa, hyvät liikenneyhteydet ja palvelujen läheisyys tuovat sujuvuutta niin työmatkalle kuin vapaa-aikaan. Siirry verkkosivuille »

Rantasipi

Yksilölliset hotellit ja kylpylähotellit palvelevat 11 paikkakunnalla ympäri Suomen. Lisäksi palveluksessasi on kaksi Rantasipi Partneria. Kylpylässä on helppo sukeltaa arjen tuolle puolen ja nauttia kaikista niistä asioista, joista hyvä olo syntyy. Hotelleissamme majoitut laadukkaasti ja yksilöllisesti. Siirry verkkosivuille »

Hotelli Seurahuone

Hotelli Seurahuone Helsinki on ainutlaatuinen ja tyylikäs hotelli liikematkustukseen ja vapaa-ajan viettoon aivan Helsingin ydinkeskustassa. Historiallisesti yli 180-vuotias Seurahuone on yksi Suomen perinteikkäimmistä hotelleista. Siirry verkkosivuille »

Crowne Plaza

Hotelli Crowne Plaza Helsinki tarjoaa maailmanlaajuisesti arvostetun hotelliketjun monipuolista, huomaavaista ja korkeaa palvelutasoa, tasokkaan viihtyisät huoneet, laadukkaat ravintolat, ammattitaitoiset kokouspalvelut sekä viimeisimmän tekniikan tuomaa tehokkuutta. Siirry verkkosivuille »

Hotel Indigo

Hotel Indigo Helsinki - Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen boutique-hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design. Hotellin sisustukseen on haettu inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä. Siirry verkkosivuille »