Vesipuisto Flamingo Vantaalla: majoitus hotellissa

Vesipuisto Flamingo Vantaalla: majoitus hotellissa

Nauti Flamingo Spa Kylpylän lämpöisistä vesistä

Huvittele mielin määrin trooppisessa kylpylässä, joka tarjoaa viihdettä koko perheelle. Lue lisää Flamingo Span sivuilta.

Päivän päätteeksi makoisat unet tarjoavat mukavat Cumulus City & Resort -hotellit, jotka sijaitsevat vain noin 1 kilometrin päässä viihdekeskus Flamingon huvituksista.

Cumulus City & Resort -hotellit Vantaalla  
Cumulus City Airport Vantaa alk. 99 € / 2 hengen huone
Cumulus Resort Airport Congress Center alk. 85 € / 2 hengen huone

Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna
  • monipuolisen kuntosalin käytön (Cumulus City -hotellissa)
  • uima-altaan käytön (Cumulus Resort -hotellissa)
  • aikataulun mukaisen kuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö.  Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Liput Flamingo Spa -kylpylään kätevästi huonevarauksen yhteydessä

  • 16 € / aikuinen (ma–su) 
  • 9 € / lapsi 3–13 vuotta (ma–su)  

Valitse hotellivarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen lippuja Flamingo Spa Kylpylään tarvitsemasi määrän.

Kuva: Flamingo Spa

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Liput Flamingoon on käytettävä majoituksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.