Vapun hotellitarjoukset Restelin hotelleissa
-35% Tarjous voimassa  – 

Vapun hotellitarjoukset jopa –35 %

Vietä vappu rennosti hotellissa

Kevään odotettu karnevaali, vappu, on pian täällä! Restelin kaupunkihotelleista on helppo kipaista viettämään suomalaisen työn juhlaa vaikkapa keväiselle piknikille. Voit myös viettää vappua perheen tai ystävien kesken rennosti kylpylän trooppisessa lämmössä. Valitse mieleisesi vapunviettopaikka alta, varaa majoitus heti ja säästä 25–35 % päivän normaalista majoitushinnasta!

Vapun majoitustarjous on voimassa 28.4.­–1.5.2017 Plussa- tai PINS-kortilla, maksat vasta majoittuessasi. Ravintola- ja hotelliostot kerryttävät lisäksi Plussa-pisteitä tai pinssejä kanta-asiakastilillesi. Tarjoushintaisen varauksen voit tehdä vain Restelin omilta varaussivustoilta tunnuksella VAPPU. Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta, ja se koskee myös lisävuoteita.

Valitse mieleinen hotelli ja varaa huone vapuksi alkaen 58 € / yö

Cumulus City -hotellit alk. 75 € Varaa tästä »
Cumulus Resort -hotellit ja -kylpylät      alk. 58 € Varaa tästä »
Hotelli Seurahuone Helsinki alk. 119 € Varaa tästä »
Crowne Plaza Helsinki alk. 98 € Varaa tästä »
Hotel Indigo Helsinki - Boulevard alk. 113 € Varaa tästä »

Holiday Inn -hotellit alk. 83 €

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti alk. 90 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki - Messukeskus alk. 90 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki City Centre alk. 105 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport alk. 83 € Varaa tästä »
Holiday Inn Tampere - Central Station alk. 101 € Varaa tästä »

Huonehinnat sisältävät

  • majoituksen 1 yöksi 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • vappupäivän 1.5. aamiaiseen sisältyy lisäksi lasi kuohuviiniä Cumulus City & Resort -hotelleissa, Holiday Inn -hotelleissa (ei Messukeskus) sekä Hotel Indigo Helsinki - Boulevard -hotellissa
  • asiakassaunan (ei Seurahuoneella), mahdollisen uima-altaan ja kuntosalin käytön sekä kylpylöissä allasosaston käytön

Vappubrunssi tai -lounas

Cumulus City -hotellien ravintoloissa voit nauttia myös herkullisesta vappubrunssista 30.4. ja 1.5. Voit vaihtaa hotelliaamiaisen brunssiin lisähintaan 10 €/aikuinen ja 5 €/lapsi alle 12 v. Brunssin hinta ilman majoitusta 25 €/12,50 €. Tutustu menuun tästä (PDF)

Grillsson Tampereella ja Huviretki Seinäjoella brunssi on tarjolla ainoastaan vappupäivänä. Brunssia ei ole tarjolla Raumalla, Salossa, Kotkassa, Porissa, Turussa ja Grillsson Kuopiossa eikä seuraavissa Helsingin hotelleissa: Kallio, Hakaniemi, Kaisaniemi. Cumulus City Airportin asiakkaille brunssi on tarjolla viereisen Cumulus Resort -hotellin ravintolassa.

Cumulus Resort -hotellien ravintoloissa on tarjolla vappupäivänä herkullinen buffetlounas, jonka hinnat ja menu vaihtelevat ravintolakohtaisesti.

Vapun hotellitarjouksen esimerkkihinnat alk. 58 € / yö / Cumulus Resort Siuntio, alk. 75 € / yö / Cumulus City Kotka, alk. 83 € / yö / Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport.

Tarjousehdot

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa Restelin omilta varaussivustoilta. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 28.4.–1.5.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa- tai PINS-kortilla sekä tunnuksella VAPPU ja ne vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Holiday Inn, Crowne Plaza Helsinki ja Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa tarjoushinnat ovat voimassa Plussa- ja PINS-korttien lisäksi myös IHG Rewards Club -kortilla.

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta, ja se koskee myös lisävuoteita. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Vapun lomayö

alkaen
58,00 €
/yö/huone
Arvo
90,00 €
Alennus
-35%
Säästät
32,00 €