Tarjous voimassa  – 

Tiedekeskus Heureka: majoitus Vantaalla

Vietä opettavainen perhepäivä tieteen parissa Vantaalla. Tiedekeskus Heureka on elämyksellinen ja opettavainen retkikohde koko perheelle.

Tiedekeskus sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Cumulus Airport ja Rantasipi Airport -hotelleista Vantaalla. Tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin, hurmaannu rottakoripallostadionilla, peuhaa tiedeaiheisella ulkopuuha-alueella ja paljon, paljon muuta! Lue lisää Heurekan sivuilta.

Hotelli Majoitus
Rantasipi Airport Vantaa alk. 86 € / yö / 2 hengen huone
Cumulus Airport Vantaa alk. 95 € / yö / 2 hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan käytön
  • aikataulun mukaisen kuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä
  • kuntosalin käytön (Cumulus Airport) ja uima-altaan käytön (Rantasipi Airport)

Rannekkeet Heurekaan kätevästi hotellivarauksen yhteydessä

  • 22 € / lippu, aikuinen
  • 15 € / lippu, lapsi 6–15 vuotta
  • Alle 6-vuotiaat maksavan huoltajan seurassa veloituksetta
Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € 
Lisävuode aikuiselle 27 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Kuva: Tiedekeskus Heureka

Tarjouksen rajoitukset

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja PINS- ja K-Plussa-korteilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 105 €/yö/2 hh (Cumulus) ja 95 €/yö/2 hh (Rantasipi). Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.