Tarjous voimassa  – 

Tiedekeskus Heureka: majoitus Vantaalla

Vietä opettavainen perhepäivä tieteen parissa Vantaalla. Tiedekeskus Heureka on elämyksellinen ja opettavainen retkikohde koko perheelle.

Tiedekeskus sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Cumulus City Airport ja Cumulus Resort Airport Congress Center -hotelleista Vantaalla. Tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin, hurmaannu rottakoripallostadionilla, peuhaa tiedeaiheisella ulkopuuha-alueella ja paljon, paljon muuta! Lue lisää Heurekan sivuilta.

Hotelli Majoitus
Cumulus Resort Airport Congress Center alk. 85 € / yö / 2 hengen huone
Cumulus City Airport alk. 99 € / yö / 2 hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan käytön
  • aikataulun mukaisen kuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä
  • kuntosalin käytön (Cumulus City Airport) ja uima-altaan käytön (Cumulus Resort Airport Congress Center)

Rannekkeet Heurekaan kätevästi hotellivarauksen yhteydessä

  • 22 € / lippu, aikuinen
  • 15 € / lippu, lapsi 6–15 vuotta
  • Alle 6-vuotiaat maksavan huoltajan seurassa veloituksetta
Lapset ja lisävuoteet Alkaen / yö
Lapsi alle 14-v. samassa 2 hengen huoneessa vanhempien kanssa ilman omaa lisävuodetta (vanhemman vieressä) veloituksetta
Junnupatja alle 15-v. lapselle 15 € 
Lisävuode alle 17-v. lapselle 19 € 
Lisävuode aikuiselle 27 € 
Lisävuoteiden ja junnupatjojen saatavuus vaihtelee hotelleittain, hinnat sisältävät aamiaisen. Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, lisävuoteet ovat varattavissa myös netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 € / yö.

Kuva: Tiedekeskus Heureka

Tarjousehdot

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja PINS- ja K-Plussa-korteilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 105 €/yö/2 hh (Cumulus City Vantaa) ja 95 €/yö/2 hh (Cumulus Resort Airport Congress Center). Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.