Syysloman ennakkotarjoukset 2017
Tarjous voimassa  – 

Syysloman 2017 ennakkotarjous – toinen yö puoleen hintaan

Syys saapuu, saavu sinäkin!

Syyslomassa on syytä kerrakseen lähteä rentoutumaan koko perheen voimin hotellilomalle. Älä siis käperry sohvan nurkkaan villasukat jalassa ihan vielä, vaan ota kaikki irti kuulaista syyspäivistä ja ruska-ajasta. Tervetuloa nauttimaan tästä värikkäästä vuodenajasta kotikulmien tuolla puolen!

Syysloman ennakkovaraajan etu

Kun varaat 2 peräkkäistä lomayötä 8.10. mennessä, saat toisen yön puoleen hintaan! Varaa majoitus Restelin omien varauskanavien kautta jo tänään ilman ennakkomaksua. Etu on voimassa majoitusajalle 12.–29.10.2017 Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella LOMAENNAKKO. Lisäksi ennakkovaraajana saat 20 % edun ruoasta ja ruokajuomasta Cumulus City & Resort -hotellien ravintoloissa koko majoituksen ajan. 

Lapselliset hinnat

Tiesitkö, että lapset majoittuvat Restelin hotelleissa veloituksetta ilman lisävuodetta samassa huoneessa vanhempien kanssa? Syyslomilla lisävuoteen saa erikoishintaan 12 €/lisävuode/yö (norm. alk. 22 €), ja isommat lapset nauttivat omasta rauhastaan väliovellisessa tai erillisessä junnuhuoneessa alk. 49 €/yö. Näitä mahdollisuuksia yhdistelemällä meille mahtuu suurikin pesue sopuhintaan!

Cumulus City -hotellit Varaa tästä »
Cumulus Resort -hotellit ja -kylpylät Varaa tästä »
Hotelli Seurahuone Helsinki Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa tästä »
Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa tästä »
Crowne Plaza Helsinki Varaa tästä »
Hotel Indigo Helsinki - Boulevard Varaa tästä »

Alkaen-hinta 66 €/yö/huone Cumulus Resort Siuntio -hotellissa, kun yövyt vähintään 2 yötä (norm. alk. 88 €/yö). 

Lasten lisävuoteet alk. 12 € / yö 

Hotelleissa lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 12 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta.

Kylpylähotelleissa lasten lisävuode alle 15-vuotiaille alk. 12 €/yö, vauvan sänky 0–2-vuotiaille lapsille 7 €/yö. Alle 4-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Junnuhuoneita sekä parhaita majoitusmahdollisuuksia isommille perheille voit kysyä suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Hotel Indigo -hotelleihin lisävuoteelliset huonevaraukset vain puhelimitse.

Tarjousehdot

Syysloman ennakkotarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta majoitusajalle 12.–29.10.2017 Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella LOMAENNAKKO. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 8.10.2017 saakka. Tarjous koskee peräkkäisiä öitä samassa hotellissa. Holiday Inn-, Crowne Plaza Helsinki- ja Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa tarjoushinnat ovat voimassa Plussa- ja PINS-korttien lisäksi myös IHG Rewards Club -kortilla.

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Syysloman ennakkotarjous

alkaen
66,00 €
/yö/huone
Varaa nyt »