Pikkujoulutarjous
Tarjous voimassa  – 

Pikkujoulutarjous 2017

Hotelliyöt pikkujouluiseen hintaan!

Pikkujouluaika on jo ovella! Luvassa on iloisia illanistujaisia, herkullista ruokaa ja juhlajuomaa. Mikäs sen mukavampaa kuin hipsiä pikkujoulujen jälkeen suoraan hotellin vuoteeseen – kulkematta taksijonon kautta. Kaupunkien keskeisillä paikoilla sijaitsevat hotellimme takaavat kunnon unet ja maistuvan aamiaisen pikkujoulujuhlijoille ympäri Suomen.

Varaa ennakkoon ja säästä 20 %

Kun varaat pikkujoulun jälkeisen yöpymisen viimeistään edellisenä päivänä, saat 20 % alennusta normaaleista majoitushinnoistamme, ilman ennakkomaksua. Tarjoushintaiset varaukset vain omilta varaussivustoiltamme Plussa-tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella PIKKUJOULU. Tarjous koskee majoituksia 3.11.–23.12.2017 pe–la, la–su ja su–ma.

Hotelli Alk. / 1hh Varaukset
Cumulus City -hotellit alk. 67 € Varaa tästä »
Hotelli Seurahuone Helsinki alk. 92 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti alk. 80 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki - Messukeskus alk. 100 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki City Centre alk. 104 € Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport alk. 72 € Varaa tästä »
Holiday Inn Tampere - Central Station alk. 90 € Varaa tästä »
Crowne Plaza Helsinki alk. 104 € Varaa tästä »
Hotel Indigo Helsinki - Boulevard alk. 100 € Varaa tästä »

Cumulus City –esimerkin alkaen-hinta on voimassa Cumulus City Mikkelissä. Huonehintamme vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti. Hinnat sisältävät majoituksen 1 yöksi 1-2 hengen Standard-luokan huoneessa, runsaan buffet-aamiaisen, asiakassaunan (ei Seurahuoneella) ja mahdollisen uima-altaan sekä kuntosalin käytön.

Tarjousehdot

Pikkujoulu-tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta majoitusajalle 3.11.–23.12.2017 pe-la, la-su, su-ma. Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella PIKKUJOULU. Holiday Inn-, Crowne Plaza Helsinki- ja Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa tarjoushinnat ovat voimassa Plussa- ja PINS-korttien lisäksi myös IHG Rewards Club -kortilla.

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Pikkujoulutarjous

alkaen
67,00 €
/yö/huone
Varaa nyt »