Kylpyläpaketti Vaasassa

Kylpyläpaketti Vaasassa

Aivan Cumulus Resort Tropiclandia -hotellin vieressä sijaitsee kylpyläparatiisi Tropiclandia. Tropiclandian kylpylä on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys; vesiliukumäkiä, aaltoja, porealtaita, saunoja ja aina ihanan lämmintä!

Yö hotellissa ja vesileikkejä kylpylässä

Kylpyläpaketin hinnat 

alk. 94,50 € / henkilö 1 hengen huoneessa 
alk. 63,50 € / henkilö jaetussa 2 hengen huoneessa 
alk. 156,50 € / perhe 2 aikuista ja 1 lapsi (4–15 v.)

Hintaan sisältyy

  • majoitus 1 yöksi Standard-huoneessa Cumulus Resort Tropiclandia -hotellissa
  • hyvän olon buffet-aamiainen
  • sisäänpääsy yhdeksi päiväksi Tropiclandian Kylpylään (vuodepaikkojen mukainen määrä)  
  • tanssi-iltoina sisäänpääsy ravintola Waskiaan, katso esiintyjät täältä 

Lisälippuja kylpylään voi ostaa suoraan hotellista. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät veloituksetta Tropiclandian Kylpylään. Hoito-osasto on avoinna normaalisti. Kylpylän lisätiedot ja aukioloajat voit katsoa Tropiclandian Kylpylän sivuilta.

Huoneeseen mahtuu jopa 3 lasten lisävuodetta ja ne ovat varattavissa netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Alkaen-hintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Liput Tropiclandiaan on käytettävä majoituksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.