Kylpyläpaketti Vaasassa
Tarjous voimassa  – 

Kylpyläpaketti Vaasassa

Aivan Cumulus Resort Tropiclandia -hotellin vieressä sijaitsee kylpyläparatiisi Tropiclandia. Tropiclandian kylpylä on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys; vesiliukumäkiä, aaltoja, porealtaita, saunoja ja aina ihanan lämmintä!

Kesäisin myös ulkovesipuiston altaissa kelpaa polskia koko perheen voimin. Ulkovesipuisto on suljettu talvikaudeksi ja avautuu jälleen kesällä 2017.

Yö Cumulus Resort Tropiclandia -hotellissa ja vesileikkejä kylpylässä

  • alk. 88 € / henkilö 1 hengen huoneessa 
  • alk. 63 € / henkilö jaetussa 2 hengen huoneessa 
  • alk. 157 € / perhe 2 aikuista ja 1 lapsi (4–14 v.)

Hintaan sisältyy

  • majoitus 1 yöksi Standard-huoneessa
  • hyvän olon buffet-aamiainen
  • sisäänpääsy yhdeksi päiväksi Tropiclandian Kylpylään (vuodepaikkojen mukainen määrä)  
  • tanssi-iltoina sisäänpääsy ravintola Waskiaan, katso esiintyjät täältä 

Lisälippuja kylpylään voi ostaa suoraan hotellista. Kylpylän lisätiedot ja aukioloajat voit katsoa Tropiclandian Kylpylän sivuilta.

Huoneeseen mahtuu jopa 3 lasten lisävuodetta ja ne ovat varattavissa netissä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- ja K-Plussa-korteilla 31.5.2017 asti ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Alkaen-hintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Hinta ilman etukorttia alkaen 97,50 €/hlö/1 hh, 68,50 €/hlö/2 hh, 170 €/perhe. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Liput Tropiclandiaan on käytettävä majoituksen yhteydessä.