Kesän kahden ja kolmen yön hotellitarjoukset
-33% Tarjous voimassa  – 

Kesällä toinen yö puoleen hintaan tai kolmas ilmaiseksi

Viipymällä pidempään säästät!

Kesällä ja lomalla viipyily on sallittua – jopa suositeltavaa. Viivytpä sitten missä tahansa Restelin hotellissa, saat toisen yön puoleen hintaan tai kolmannen veloituksetta. Yhden yön majoituksesta saat 15–20 % nettialennuksen. Mitä pidempään majoitut, sitä enemmän saat alennusta! 

Kesäloman tarjoushinnat ovat voimassa 31.8.2017 saakka Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella RAIL. Varaukset vain netistä – maksa vasta majoittuessasi! 

Cumulus City -hotellit Varaa tästä »
Cumulus Resort -hotellit ja -kylpylät Varaa tästä »
Hotelli Seurahuone Helsinki Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki - Messukeskus Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa tästä »
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa tästä »
Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa tästä »
Crowne Plaza Helsinki Varaa tästä »
Hotel Indigo Helsinki - Boulevard Varaa tästä »

Alkaen-hinta 57 €/yö/huone Cumulus Resort Rukahovissa, kun yövyt vähintään 3 yötä. Etusi 33%

Huonehinnat sisältävät

  • majoituksen 1–3 yöksi 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan (ei Seurahuoneella), mahdollisen uima-altaan ja kuntosalin käytön sekä kylpylöissä allasosaston käytön

Kun varaat puhelimitse

Voit varata kesälomamajoituksen myös puhelimitse 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm), jolloin Plussa- ja PINS-kanta-asiakasetusi on 10 %

Lasten lisävuoteet alk. 10 € / yö 

Hotelleissa lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta.

Kylpylähotelleissa lasten lisävuode alle 15-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky 0–2-vuotiaille lapsille 7 €/yö. Alle 4-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Hotel Indigo -hotelleihin lisävuoteelliset huonevaraukset vain puhelimitse.

Tarjousehdot

Kesäloman tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella RAIL. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 31.8.2017 saakka. Holiday Inn-, Crowne Plaza Helsinki- ja Indigo Helsinki - Boulevard -hotelleissa tarjoushinnat ovat voimassa Plussa- ja PINS-korttien lisäksi myös IHG Rewards Club -kortilla.

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kesällä kolmas yö ilmaiseksi

alkaen
57,00 €
/yö/huone
Arvo
85,00 €
Alennus
-33%
Säästät
28,00 €
Varaa nyt