Tarjous voimassa  – 

Kahden yön talvilomatarjoukset

Cumulus-hotellit ympäri Suomen kutsuvat nauttimaan hyvistä unista – minne ikinä menetkin.

Shoppailemaan, teatteriin, keikalle – sukuloimaan, tuttuja tapaamaan vai uuteen kaupunkiin seikkailemaan? Mitä ikinä haluatkaan talvilomallasi tehdä, on suomalainen Cumulus-hotelli aina lähellä – aina kaupungin keskustassa!

Majoitus Cumulus-hotellissa

Tervetuloa nauttimaan viihtyisistä hotelleistamme ja testaamaan, onko palvelumme tosiaan niin mukavaa kun kerrotaan. Meillä sinua odottavat aina ystävällinen henkilökunta, kodikkaat huoneet, saunan löylyt sekä runsas buffet-aamiainen.

Varaa huone tästä »

Esimerkkihintoja Cumulus-hotelleista
alk. 86 € / henkilö Turku
alk. 88 € / henkilö Kouvola
alk. 91 € / henkilö Seinäjoki
alk. 108 € / henkilö Oulu
alk. 111 € / henkilö Jyväskylä
alk. 115 € / henkilö Hämeenpuisto Tampere

Hinta sisältää

  • kahden yön majoituksen jaetussa 2 hengen Standard-huoneessa
  • 9 € ravintolarahaa käytettäväksi hotellin ruokaravintolassa (ei voi käyttää alkoholituotteisiin)
  • buffet-aamiainen
  • saunan, joissain hotelleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin
  • Cumulus Airportissa myös aikataulun mukaisen kuljetuksen lentokentälle

Cumulus-hotellissa majoittuu mukavasti koko perhe

Kotoisat, mukavat Cumulus-hotellit kaupungin keskustassa tarjoavat kätevän tukikohdan talven rientoihin. Meillä majoitusmahdollisuuksia löytyy yhtä paljon kuin erilaisia perheitäkin. Voit lisätä huonevaraukseesi 1–2 lisävuodetta Restelin oman varausjärjestelmän kautta, mikäli niitä on saatavilla. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjouksen rajoitukset

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla majoittuessa kaksi perättäistä yötä samassa Cumulus-hotellissa. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Ei voimassa erikoistapahtumien aikana, paikkakuntakohtaiset rajoitukset mahdollisia. 

Tarjous ei ole voimassa hotelleissa joissa ei ole omaa ruokaravintolaa: Cumulus Kaisaniemi, Cumulus Hakaniemi, Cumulus Kallio, Cumulus Salo ja Cumulus Kotka.

Hinta ilman etukorttia alk. 96 €/yö/huone, alkaen-hinta Cumulus Turku -hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.