Cumulus City & Resort -hotellien kevätlomatarjoukset
Tarjous voimassa  – 

Kahden yön kevätlomatarjoukset

Cumulus City -hotellit ympäri Suomen kutsuvat nauttimaan hyvistä unista – minne ikinä menetkin.

Shoppailemaan, teatteriin, keikalle – sukuloimaan, tuttuja tapaamaan vai uuteen kaupunkiin seikkailemaan? Mitä ikinä haluatkaan keväisellä lomallasi tehdä, on suomalainen Cumulus City -hotelli aina lähellä – aina kaupungin keskustassa!

Majoitus Cumulus City -hotellissa

Tervetuloa nauttimaan viihtyisistä hotelleistamme ja testaamaan, onko palvelumme tosiaan niin mukavaa kun kerrotaan. Meillä sinua odottavat aina ystävällinen henkilökunta, kodikkaat huoneet, saunan löylyt sekä runsas buffet-aamiainen.

Varaa huone tästä »

Esimerkkihintoja Cumulus City -hotelleista
alk. 86 € / henkilö Turku
alk. 88 € / henkilö Kouvola
alk. 92 € / henkilö Joensuu
alk. 94 € / henkilö Lahti
alk. 95 € / henkilö Seinäjoki
alk. 99 € / henkilö Meilahti Helsinki
alk. 104 € / henkilö Jyväskylä
alk. 112 € / henkilö Hämeenpuisto Tampere

Hinta sisältää

  • kahden yön majoituksen jaetussa 2 hengen Standard-huoneessa
  • 9 € ravintolarahaa käytettäväksi hotellin ruokaravintolassa (ei voi käyttää alkoholituotteisiin)
  • buffet-aamiainen
  • saunan, joissain hotelleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin
  • Cumulus City Airportissa myös aikataulun mukaisen kuljetuksen lentokentälle

Cumulus City -hotellissa majoittuu mukavasti koko perhe

Kotoisat, mukavat Cumulus City -hotellit kaupungin keskustassa tarjoavat kätevän tukikohdan kevään rientoihin. Meillä majoitusmahdollisuuksia löytyy yhtä paljon kuin erilaisia perheitäkin. Voit lisätä huonevaraukseesi 1–2 lisävuodetta Restelin oman varausjärjestelmän kautta, mikäli niitä on saatavilla. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla majoittuessa kaksi perättäistä yötä samassa Cumulus City -hotellissa. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Ei voimassa erikoistapahtumien aikana, paikkakuntakohtaiset rajoitukset mahdollisia. 

Tarjous ei ole voimassa hotelleissa joissa ei ole omaa ruokaravintolaa: Cumulus City Kaisaniemi, Cumulus City Hakaniemi, Cumulus City Kallio, Cumulus City Salo ja Cumulus City Kotka.

Hinta ilman etukorttia alk. 96 €/yö/huone, alkaen-hinta Cumulus City Turku -hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.