Muut kanta-asiakkuudet

Muut kanta-asiakkuudet

PINS-etuohjelma

Kerää pinssejä yli 700 paikalliselta, kansainväliseltä ja verkossa toimivalta kumppanilta.

PINS-etuohjelma palkitsee myös pienistä ostoksista – jokainen käyttämäsi euro kartuttaa PINS-tiliäsi. Restelin hotelleissa ja -ravintoloissa pinssejä kertyy maksettujen eurojen mukaan 1 € = 2 pinssiä. Majoitusostoista pinssejä saa Restelin omien varauskanavien kautta tehdyistä vapaa-ajan varauksista: varaa hotelliyö Restelin omalta varaussivustolta, Restel Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista.

Kerryttämäsi pinssit voit hyödyntää välittömästi tai myöhemmin. Pinsseillä voit lunastaa lentolippuja, lahjakortteja ja muita palkintoja yli 3 000 palkinnon PINS-palkintokaupasta.

Tutustu etuohjelmaan ja ostopaikkoihin osoitteessa www.pins.fi

K-Plussa

K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa K-Plussa-pisteitä ja -etuja esim. ruoka-, urheilu- ja rautakaupoista, hotelliyöpymisistä, ravintolaostoista sekä lukuisista muista hankinnoistasi. K-Plussa-kortteja on yli 3,8 miljoonalla suomalaisella.

K-Plussa-pisteitä kertyy kaikista kuluttaja-asiakkaana Restel hotelli- ja ravintolaverkostosta tehdyistä ostoista mm. ravintolaruokailuista ja -juomista, hotellimajoituksesta sekä kylpyläpalveluista (poislukien Shell HelmiSimpukka ja BURGER KING® -ravintolat). Plussa-pisteitä voi kerryttää Restelin omien varauskanavien kautta tehdyistä vapaa-ajan huonevarauksista: varaa hotelliyö Restelin omalta varaussivustolta, Restel Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista.

K-Plussa-pistesetelit käyvät maksuvälineinä kaikissa K-Plussa-yhteistyön piiriin kuuluvissa Restelin toimipaikoissa.

Lue lisää Plussa-kortista www.plussa.com

Finnair Plus

Finnair Plus -pisteitä voi kerätä Cumulus City & Resort -hotelleissa sekä Hotelli Seurahuone Helsingissä. Restelin kansainväliset Holiday Inn-, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard- sekä Crowne Plaza Helsinki -hotellit ovat mukana Finnair Plus -yhteistyössä IHG Rewards Club -ohjelman kautta. Yöpyessään Cumulus City & Resort -hotelleissa sekä Hotelli Seurahuone Helsingissä asiakas saa 500 Finnair Plus pistettä per yö. Pisteitä myönnetään normaalihintaisista varauksista, jotka on tehty Restelin omalta varaussivustolta, Restel Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotellista. 

Finnair Plus -pisteiden keräämisen lisäksi asiakas voi lunastaa Finnair Plus -palkintokaupasta pisteillä majoituksen Cumulus City & Resort ja Hotelli Seurahuone Helsinki –hotelleihin tai vaihtoehtoisesti Restelin ladattavan lahjakortin.

Lisää tietoa Finnair Plus-kortista www.finnair.fi

IHG Rewards Club

IHG Rewards Club on yksi maailman suosituimmista ja palkitsevimmista palkkio-ohjelmista, johon voi liittyä veloituksetta Crowne Plaza ja Holiday Inn -hotelleissamme. Kerätä voi joko klubipisteitä tai lentoyhtiöiden maileja (esim. Finnair Plus). IHG Rewards Club –jäsen saa myös aina IHG-hotelleissa langattoman internetin maksutta käyttöönsä – kaikkialla maailmassa. Jäsenyys on maksuton ja Rewards-pisteet eivät vanhene lainkaan.

Lisää tietota IHG Rewards Club-kortista www.ihgrewardsclub.com