Ehdot


Ravintolaseteli

Esitä ravintolaseteli tilausta tehdessäsi. Seteli on voimassa 6 kk luovutuspäivästä alkaen alla mainituissa Restelin operoimissa ravintoloissa. Setelin arvo on 20 € eikä siitä makseta rahaa takaisin. Vanhentunutta seteliä ei uusita. Seteliä ei voi käyttää kokous- tai ryhmäruokailuihin.

BURGER KING® (poissulkien Helsinki-Vantaan lentokentän, Tallink Shuttle -alusten, Neste K -asemien ja Levin BURGER KING® -ravintolat.)
Taco Bell
Rax Buffet
O’Learys Bakers
O’Learys Sello
O’Learys Iso Omena
Martina
Central
Muikkuravintola Sampo
Wanha Mestari
(poissulkien Seinäjoen ja Kouvolan Wanha Mestari sekä Hyvinkään Baana Pub ja Kemin Old Gringo)
Hemingway’s
(poissulkien Cumulus City Jyväskylän, Cumulus City Hämeenlinnan, Cumulus City Lappeenrannan, Cumulus City Koskikadun, Cumulus City Turun sekä Airportin Hemingway’s-ravintolat)

Herkuttele leimoilla

Leimaa passi aina ruokaillessani Restelin ravintoloissa – saat joka 11. kerta 12 euron arvoisen edun. Saat leiman jokaisesta yli 7 euron normaali tai kanta-asiakashintaisesta ruoka-annoksesta (ei ryhmä- tai muun hintaedun yhteydessä). Rax Buffetissa ilmainen annos on buffetateria.

Leimapassi on voimassa seuraavissa Restelin ravintoloissa:

Rax Buffet, Ravintola Central, O’Learys Bakers, O’Learys Sello, O’Learys Iso Omena, Muikkuravintola Sampo, Martina-ravintolat.