Avoimet työpaikat hallinnossa ja tukitoimissa


Restel

Food & Beverage Manager, Lahden tapahtumaravintolat, Restel Oy, Lahti

Hakuaika päättyy 7.7.2019

Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändien Lahden Sibeliustalon, Lahden Messujen, Finlandia-Klubin, Lahden Konserttitalon sekä Piano Paviljongin ravintolapalvelut siirtyvät Restelin operointiin 1.1.2020. Haemme tähän uuteen mielenkiintoiseen kokonaisuuteen aidosti liiketoimintaa eteenpäin vievää ja palveluita uudistavaa vetäjää. Oletko se Sinä, joka saat todelliset kiksit tapahtumien keskipisteessä toimimisesta? Janoat ottaa vastuun ja edelläkävijän roolin tapahtumaravintoloiden palveluiden ja asiakaskokemuksen uudelle tasolle viejänä?

Jos vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä, olet juuri se oikea! Restelin Food&Events etsii Lahden tapahtumaravintolatoimintoihin innostunutta ja idearikasta

FOOD & BEVERAGE MANAGERIA

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Visiomme: Sinun johdollasi jatkamme hyvää matkaamme kohti tapahtumaravintolatoimen yhä elämyksellisempää ja vastuullisempaa tulevaisuutta. Tavoitteenamme on olla alamme parhaita tapahtumaravintolabisneksessä.

Uusien, tapahtumakohtaisten ja asiakaslähtöisten konseptien rakentaminen, viimeistely ja käynnistäminen ovat tässä tehtävässä erityisen tärkeässä roolissa. Otat asiantuntevasti tämän liiketoimintakokonaisuuden haltuusi ja käynnistät toiminnan Food&Events tiimin tuella. Pääset visioimaan ja toteuttamaan kanssamme, mitä Lahden tapahtumaravintolatoiminta on tulevaisuudessa. Rakennamme uudenlaista ja muuntautuvaa palveluportfoliota, joka vastaa joustavasti eri asiakasryhmiemme tarpeisiin eri tapahtumissa. Annamme Sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ja kehittämään suomalaista tapahtumakokemusta uudelle, kansainväliset mittakaavat täyttävälle tasolle. Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä ja aidosti ylivertaisen hyvää asiakaspalvelua. Tehtävämme on tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja sidosryhmillemme - olla luotettavin ja innovatiivisin kumppani.

Pääset kokoamaan oman luottotiimisi. Vastaat toimipaikkasi henkilöstöstä, asiakaspalvelusta ja tuloksesta. Johdat ravintolatoimintaa saavuttaen ylivertaisen asiakaspalvelutason, optimaalisen tehokkuuden, maksimaallisen myynnin sekä henkilökunnan arvostuksen parhaimpana työpaikkana. Varmistat, että henkilökunta voi hyvin, viihtyy työssään ja saa ansaittua palautetta tekemästään työstä. Työsuhteesi alkaa 1.9.2019, toiminta käynnistyy 1.1.2020.

Menestyksen avaimet

Ideoit ja innostut! Ennen kaikkea Sinulla on taito tartuttaa innostuksesi muihinkin – näet mahdollisuuksia tehdä asiat uusilla tavoilla entistäkin paremmin! Omalla uskottavalla, rohkealla ja myyntitaitoisella otteella viet ideoita eteenpäin toimien useamman eri tahon kanssa. Hoidat hyvin kumppanuussuhteita, olet paikalla tapahtumien sykkeessä, osaat sytyttää niin vakituisen kuin    extratyöntekijöiden työliekin tapahtumasta toiseen. Ymmärrät hyvin tapahtumatalojen toimintaa, edustus – ja VIP-maailmaa. Osaat ajatella laatukriittisesti palveluitamme, katsoa asioita aidosti asiakkaan silmin ja löydät ne oikeat tavat ja toimintamallit, joilla asiakaskokemuksen hyvä laatu varmistetaan. 

Syttyikö liekkisi?

Jos sinulla on vahva tausta tuloksellisesta johtamisesta, kokonaisvaltainen ymmärrys ravintolatoimista tapahtumamaailmassa ja janoat päästä merkittävään rooliin ravintolatoimen palveluiden kehittäjänä, hae heti! Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse ketjujohtajalle Kristian Helanteelle 7.7.2019 mennessä.

Kristian antaa mielellään lisätietoja tehtävästä ke 26.6. klo 9-11 ja pe 28.6. klo 9-11 puhelinnumerosta 040-831 8300.

Restel

Area Restaurant Lead, BURGER KING® Keski-Itä-Suomi

Hakuaika päättyy 1.7.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa valtakunnan kattavaa BURGER KING -verkostoa ja olla mukana luomassa Kingejä tarinoita? Oletko kokenut palvelualan esimies ja halukas oppimaan uutta?

Haemme BURGER KING® Area Restaurant Lead -aluevastaavaa Keski-Itä-Suomi -alueelle, alueina Jyväskylä-Kuopio-Mikkeli-Joensuu

Aluevastaavana johdat vastuualueesi ravintolapäälliköitä Restelin ja BURGER KING® arvojen, strategian sekä konseptin mukaisesti. Vastaat siitä, että suunnitellut tulos-, tehokkuus – ja laatutavoitteet toteutuvat oman alueesi ravintoloissa. Työtä voit tehdä pääosin Jyväskylä-Kuopio-Mikkeli-Joensuu -alueilla. Viikoittaiset palaverit hoituvat sähköisten työvälineiden avulla ja matkustusta Helsingin suuntaan on tiedossa noin kerran kuukaudessa Burger Kingin aluevastaavien ja muun Burger King johdon yhteisiin tapaamisiin.

Aluevastaavan avaintehtävät omalla vastuualueellaan

·         Johtaa ravintoloita kohti tuloksellista ja BURGER KING® konseptin mukaista toimintaa

·         Huolehtia yhdessä alueen ravintolapäälliköiden ja resursointitiimin kanssa, että kunkin ravintolan henkilökunnan määrä ja tuntirakenne on riittävä ja tarkoituksenmukainen

·         Valmentaa ravintoloita myyntityössä sekä asiakaspalvelussa

·         Valmentaa työntekijöitä kasvamaan esimiesroolissa ja eteenpäin urallaan

·         Huolehtia ravintoloiden työntekijöiden työtyytyväisyydestä ja osaamisesta

·         Valvoa, että ravintoloissa toimitaan lakien ja asetusten, työehtosopimusten, Restelin työsääntöjen ja –ohjeiden mukaisesti

·         Avustaa omalla alueellaan tapahtuvien uusien toimipisteiden avaamisessa

·         Jalkauttaa uusia toimintamalleja

·         Tehdä aktiivisesti yhteistyötä Restelin sisäisten sidosryhmien (markkinointi, HR) kanssa

 

Menestyksen avaimet

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on, että olet tuloshakuinen, valmentava ja positiivisella asenteella varustettu esimies, joka saa aikaan ja kykenee priorisoimaan työskentelyään. Ideaalitilanteessa sinulla on useamman vuoden kokemus pikaruokaravintolan ravintolapäällikön tehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä työn perehdytyksen osana käyt BURGER KING -konseptin mukaisen työntekijä- ja vuoropäällikköperehdytyksen. Työssäsi saat tukea muilta aluevastaavilta sekä lähiesimieheltäsi ja muulta ketjujohdolta.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyvää liiketoiminnan tunnuslukujen tuntemusta ja positiivista suhtautumista Microsoft Excelin käyttöön. Työ sisältää matkustamista toimipaikkoihin omalla alueellasi, mikä määrittyy ketjun kasvun myötä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja täysiaikainen.

Lisätietoja tehtävästä saat Burger Kingin ketjujohtaja Siru Kalpiolta 040 519 0233. Paras aika tavoitella on ma 17.6. klo 17-19 ja ma 24.6. klo 8-10.

Kiinnostuitko? 

BURGER KING on Suomessa osa Restel-konsernia, joten #Kingijengin lisäksi monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi, jos päätät liittyä #kingien energiseen joukkoon! Palkkauksesi asettuu noin +4000€ paikkeille riippuen kokemuksestasi.

 

Lähetäthän itsesi näköisen hakemuksen palkkatoiveen kera 1.7.2019 mennessä osoitteeseen siru.kalpio@restel.fi, niin olet lähempänä tilaisuuttasi päästä luomaan kanssamme kingejä tarinoita!