Takaisin
9/19/2019 klo 05:32

Valtakunnassa kaikki hyvin – BURGER KING® nostaa ravintoloidensa päälliköiden palkkausta ja palkkaa lisää työntekijöitä

Restel-konserniin kuuluva BURGER KING® on tehnyt päätöksen nostaa Suomessa kaikkien ravintoloidensa päällikkötason työntekijöidensä palkkaa yleistä ravintola-alan työehtosopimuksen mukaista palkkausta korkeammaksi. Jatkossa ravintoloissa työskentelevien päälliköiden palkkaus lähtee 2000 eurosta ylöspäin. Uudistus on astunut voimaan 1.9.2019.

”Uskomme, että menestyksemme salaisuus on työntekijöissämme. Tällä uudistuksella haluammekin osoittaa arvostusta työntekijöitämme kohtaan – meidän Kingijengihän on koko BURGER KING®-brändin ydin”, BURGER KING®Suomen ketjujohtaja Siru Kalpio kertoo. ”Suurin osa ravintoloissamme työskentelevistä päälliköistä on nuoria, usein opiskelujen ohella töitä tekeviä henkilöitä. Työ vaatii paljon ja parhaimmillaan näillä henkilöillä on kymmenen hengen tiimi sekä koko ravintola hallittavanaan – emme pärjäisi ilman näitä huipputyyppejä”, Kalpio jatkaa uudistuksen taustoittamista.

BURGER KING®-päälliköiden arvostus ei näy ainoastaan palkankorotuksena, vaan myös muussa tekemisessä. ”Olemme tulevan vuoden strategialinjauksissa nostaneet ihmiset tekemisemme keskiöön. Panostamme jatkossa entistä enemmän työntekijöiden koulutuksiin, työssä viihtymiseen sekä työympäristön kehittämiseen. Haluamme tukea työntekijöidemme urakehitystä ja antaa heille hyvät eväät työelämään”, ketjujohtaja Kalpio kertoo.

BURGER KING®-ravintoloiden päälliköt saavat työssään vahvan kokemuksen johtajuudesta sekä esimiehenä työskentelystä. Palkkauudistuksella halutaan myös houkutella uusia hakijoita esimiestehtäviin. ”Tällä hetkellä meillä on Kingijengissä päällikkötason paikkoja auki eri puolilla Suomea. Kukaan ei ole kingi syntyessään, mutta koulutamme jokaisesta työntekijästämme sellaisen”, BURGER KING®Suomen Head of Operations Olli Mäkäräinen summaa.