Takaisin
3/5/2018 klo 10:38

TV-kasvot Rita ja Aki suunnittelivat hyvinvointimenun Martina-ravintoloille

Kotimainen Martina-ravintolaketju lanseeraa Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen suunnitteleman hyvinvointimenun maaliskuussa. TV:stä tuttu pariskunta on terveellisten elämäntapojen puolestapuhujia ja hyvinvointivalmentajia. Ritan ja Akin ruokasaliohjelma lanseerataan Porin Martinassa 8.3.2018 ja menu otetaan käyttöön ketjun muissakin ravintolassa 12.3.2018.

Porin Martina-ravintola on hyvinvointivalmentajapariskunta Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen vakioravintola. Ravintolan ruokalistalla heillä on omat suosikkiannoksensa, jotka he tottuneesti muokkaavat omiin ruokavalioihinsa sopiviksi. Vuosia jatkunut kanta-asiakkuus sai aikaan idean hyvinvointimenusta. Ritan ja Akin ruokasaliohjelma otetaan käyttöön kaikissa ketjun ravintoloissa 12.3.2018.

– Aki ja Rita ovat Porin-ravintolamme pitkäaikaisia kanta-asiakkaita ja siellä on totuttu heidän keittiölle lähettämiinsä toiveisiin. Ravintolapäällikkö ehdotti, että mitä jos he suunnittelisivat meille kokonaisen menun, jolloin he ja voisivat herkutella ruokavaliostaan tinkimättä. Nyt tämä paikallisesti syntynyt idea laajenee Restelin kaikkiin kahdeksaan Martina-ravintoloihin, ketjupäällikkö Misa Järvinen taustoittaa.

Ritan ja Akin ruokasaliohjelma -menu on rakennettu kuin salitreeni kolmeen osaan; alkulämmittelyyn, treeniin ja loppuvenyttelyyn. Raaka-aineet koostuvat samoista aineksista, kuin terveitä elämäntapoja vaalivan pariskunnan ruokavaliokin. Rita syö paljon lohta, joka onkin yksi listan treeni- eli pääruokavaihtoehdoista. Akin ruokavalion peruspilari on proteiinipitoinen liha, jonka jokainen saa halutessaan tupla-annoksena Sisäfilee Akin tapaan -annokseen. Kaikkiin annoksiin on merkitty niiden sisältämät ravintoarvot.

Tosi-tv-ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut porilaispariskunta Rita ja Aki ovat hyvinvointialan ammattilaisia, jotka puhuvat terveellisten elämäntapojen puolesta juontopalveluina ja luentoina, järjestävät valmennuksia niin yrityksille kuin yksilöille sekä kiertävät eri tapahtumia hyvinvointibussinsa kanssa. Valmennuksen ohella pariskunta on mukana erilaisissa tv-tuotannoissa, kuten Gladiaattorit-tv-ohjelmassa.

– Olemme iloisia, että Martina-ravintolat lähtivät kanssamme yhteistyöhön näin isosti, sillä nyt voimme maanlaajuisesti kannustaa kansaa syömään terveellisesti myös ulkona syödessään. Terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon kuuluu monenlaisia makuja eikä joka paikkaan tarvitse kantaa omia eväitä, kun tekee oikeita valintoja. On ihan ok syödä rennosti ravintolassa – vaikka sitten kanta-asiakkuuteen asti, Rita Niemi-Manninen intoilee.