Takaisin
6/3/2020 klo 05:00

Terassikausi 2020 alkaa nyt

Virallinen terassikausi Suomessa on nyt alkanut. Terassimme palvelevat paikkamäärien osalta asiakkaitamme normaaliin tapaan. Tule nauttimaan terasseillemme maittavien antimien lisäksi kylmä huurteinen tai tule skoolaamaan kuohuvan äärelle!

Terassikausi on alkanut myös kaikissa Hemingway´s ja Wanha Mestari -ravintoloissa. Tule tutustumaan myös täysin uuteen Hemingway´s Tennispalatsiin, jonka terassi Fredrikinkadulla palvelee koko kesän.

Helsingin merellisestä kesästä pääset nauttimaan ravintola Mestaritallin ja Meritallin terassilla. Ravintola Mestaritalli ja Meritalli sijaitsevat aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Toivo Kuulan puistossa Helsingin Töölössä. Mestaritallin menuun on koottu keittiömestarin parhaat taidonnäytteet ja vuosien ajan rakastettuina pysyneet klassikot.

Lahden Piano Paviljonki tarjoilee upeaa luonnon kauneutta Vesijärven rannalla. Tänä kesänä Piano Paviljonki palvelee niin maakrapuja kuin merikarhujakin. Nyt voit kruunata kesäisen veneretken seilaamalla syömään Piano Paviljongin Sail Thru -laituriin Vesijärven satamaan. Voit tilata haluamasi ruoat etukäteen puhelimitse, ja tilauksesi tuodaan suoraan veneelle.

Helsingin aurinkoisin terassi Roslund Drive Thru & Petmalu Filipino Kitchen palvelee auringonpalvoja tänä kesänä Helsingin Jäähallin edustalla. Tule nauttimaan mehevistä Rosburgereista, kiehtovasta filippiiniläisruoasta ja nauti hyvän ruoan kanssa esimerkiksi Brooklynin Special Effects alkoholiton olut. Seuraa Roslund Drive Thru & Petmalu Filipino Kitcheniä myös somessa ja tiedät heti ensimmäisenä mitä Nordiksella tapahtuu!

Heinäkuuta kannattaa myös odottaa, sillä silloin aukeaa täysin uudistunut Musiikkitalon terassi täynnä musiikkia, hyvää ruokaa ja juomaa! Seuraa Musiikkitalon terassin valmistumista Musiikkitalon Facebookissa.