Takaisin
6/26/2018 klo 06:00

Taco Bell valtaa alaa pääkaupunkiseudulla - Uusi ravintola avataan Helsingin Itäkeskukseen elokuussa

Taco Bell -ravintolaketju avaa neljännen ravintolansa kauppakeskus Itikseen 2.8.2018 klo 10. Pääkaupunkiseudulla on entuudestaan kolme ravintolaa, joista yksi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja kaksi Espoossa - kauppakeskus Isossa Omenassa sekä Sellossa.

Modernia ja urbaania elämäntapaa pursuavassa ja kalifornialaisista juuristaan ammentavassa Taco Bell -ravintolassa on avoin keittiö, joka toimii näyttämönä tilauksesta valmistettaville herkuille. Tilat on suunniteltu herkuttelun ja oleskelun yhdistämiseen, mistä kertovat oleskeluryhmät ja elektronisten laitteiden lataamiseen tarkoitetut pistokkeet sekä ilmainen Wi-Fi.

Taco Bellin ruokalista pitää sisällään laajan valikoiman brändin klassikkoannoksia, kuten Crunchy Tacon, Quesadillan ja Nachos Supremen. Annokset valmistetaan aina tilauksesta ja ovat näin ollen räätälöitävissä täysin oman maun ja ruokavalion mukaisesti. Räätälöinnin lisäksi Taco Bell on tunnettu myös sen fanien rakastamista innovaatiotuotteistaan, kuten maailmankuulusta Crunchwrap Supremesta ja Chicken Nachoista.

Ihmiset ja yhteisöllisyys ovat Taco Bellissä keskiössä. Ketjun työkulttuuriin kuuluu suvaitsevaisuus ja koulutuksen sijaan oikea asenne on avainasemassa jo rekrytoinnissa. Oikean asenteen omaava työntekijä hehkuu motivaatiota, halua oppia ja uskallusta ajatella uusin tavoin.

”Kunhan asenne on oikea, voi taidot aina oppia” sanoo ketjun koulutuspäällikkö Nina Määttä. Taco Bell panostaa vahvasti henkilökunnan koulutukseen, urakehityksen tukemiseen ja positiivisten asioiden esiintuomiseen. Aidolla kohtaamisella ja välittömällä vuorovaikutuksella luodaan kulttuuria, jossa jokaisen on helppo olla oma itsensä. Tiskin molemmin puolin, Nina jatkaa.

Taco Bellin tarina Suomessa on vasta aluillaan ja ketjun tavoitteena on jatkaa ravintolaverkoston laajentamista, mikä tarkoittaa myös satoja uusia rekrytointeja. Taco Bell etsiikin aktiivisesti uusia hyviä liikepaikkoja ravintoloilleen ja tavoittelee myös avauksia pääkaupunkiseudun ulkopuolelle mahdollisimman nopeasti.  Itiksen lisäksi tänä vuonna tullaan avaamaan ainakin yksi uusi ravintola.